Şimdi Ara

DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 5 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 01.1.2025 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
9
Favori
34.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, konuyu ilgili birimimize ilettim. Arkadaşlarım kısa süre içerisinde dönüş yapacaktır.
  • 1 ay içerisinde gelişme olacakmış
  • Ses yok
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Valla siz konuyu açtıktan 2 hafta sonra Türk Telekom benim apartman için için fiber çalışmasına başladı bu hıza bakarsan sizden önce gelecek. Yani 1 ay'dan fazla oldu hiçbir gelişme yaşanmadı çok ilginç, size verilen bilgiler ne yönde?
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Güya 1-2 ay içinde tamamlanacak bi anlamı yokki sözleşmeler yenileniyor çünkü hocam siz nereden başvurdunuz telekoma bende başvurayım belki hat çekerler.
    Ben müdürlüğe giderek başvurmuştum, açık kapıya'da yazmıştım. Apartmanda Cimer'e yazanlarda olmuş, 2 yılda anca başlayabildiler. Gerçi geçen sene onaylanmıştı proje ancak bütçe yokmuş o yüzden bu sene başladı. Siz Türknet'i sıkıştırın derim, o fiyata o tarifeler başka hiçbir İSS'de yok.
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    O yüzden türkneti bekliyorum hocam şuan kablonet kullanıyorum ama cağdışı gibi 100 mbit akşam 25 mbit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hocam kabloyu sökecem az kaldı
    Kablonun ucundan lazer tut hocam belki dikkatlerini çeker
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arkadaşlarıma bu durumu iletmiştim. Bu konuda size dönüş yapıldı mı?
    Hocam sizin durumda buna döndü iyice
    DİKKAT ! TURK NET İŞ BİTİREMİYOR KOS KOCA 5 YIL (Fiber Gelemedi 30.05.2020 - 01.1.2025
  • Çalışmalar devam etmeye başlamış.
    Kuramadılarmı hocam daha altyapıyı
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Yok hocam şimdiye avrupa birliğine girmiştik heralde ya
    2021 i bekliyorlar sanırım 2020 sarmamış olabilir
  • Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Umarım 31 aralık 2021 değildir
  • Fiberde simetrik olmalı!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vay be her zaman daha iyisi varmış,vdsl özgür iletişim extra 100 paketine geçtim geçen hafta.78 mbit hızım yavaş kaldı bu konuda :)) Bir de 10 tl fazla fatura çıkartıyor turknet.Telekom altyapısındaki hatlarda 50,75,100 lük paketler +10 liraymış.Keşke tek fiyat olsa.85 yerine 95 ödeyecem.Bunun dışında sorun yok şimdilik.10 mbit adsl ile başlayan süreç 8 yılda 78 mbite evrildi.Telekomda kalsam belki hala adsl kullanıyordum.Sağolsun Türknet kotasız yüksek hızlı internetle tanıştırmıştı beni.Vdsle geçiş talebim de 1 hafta da tamamlanmıştı.Fiber talebi vereceğim günler de gelir inş.Konu sahibi güle güle kullansın internetini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet1040 A kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.