Şimdi Ara

dikiş izini geçirecek bir ilaç varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karnımda 1 cm civarında dikiş izi var. çok belirgin bu beni çok rahatsız ediyor. güya estetik dikiş. birde çenemde normal dikiş var onun hiç izi kalmadı karnımda ki iyice belirginleşti. 1 yılı geçti. sgk'nın karşıladığı doktora yazdırabileceğim bir krem varmı acaba?

• 1 cm dikiş izinden ne olur lae benim ev arkadaşımın karnın 10-15 cmlik dikiş izi var diyecektim.

Ama bagyanmışsınız 1 cm ne kadar belli olabilir ki?

Bide kapatıcıdan başka ilaç yoktur yada lazer tedavisiyle halledilir heralde.
  • Contractubex Jel
  • Benimde kaşımın altı yarıldı 1 gün önce. İnşallah iz kalmaz. 4 dikiş atıldı. Takipteyim .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef hiç bir ilaç dikiş izini geçirmez. Benimde karnımda var mecbur estetik olacaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eduardo Elric

Contractubex Jel

az önce baktım ona 65 lira biraz çok geldi bu yüzden dedim sgk karşılarsa iyi olur diye :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

1 cm dikiş izinden ne olur lae benim ev arkadaşımın karnın 10-15 cmlik dikiş izi var diyecektim.

Ama bagyanmışsınız 1 cm ne kadar belli olabilir ki?

Bide kapatıcıdan başka ilaç yoktur yada lazer tedavisiyle halledilir heralde.

ya tabi ki o açıdan bakınca 1 cm hiç bir şey insanlarda ne dikişler var ama yani bi bayan olarak çok takıyorum kafaya. çok garip görünüyo dışarıya doğru şişlik var :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sol ayak parmaklarimin ustunde zamaninda kirdigim icin gene sol bilegimin iki tarafinda da var iki kasimda var ben napiyim.yapicak bisey yok kafaya takilcak seyler degil bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCMORS

Sol ayak parmaklarimin ustunde zamaninda kirdigim icin gene sol bilegimin iki tarafinda da var iki kasimda var ben napiyim.yapicak bisey yok kafaya takilcak seyler degil bunlar

ama ben bir bayanım. tabi ki takıyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilaraozkok

quote:

Orijinalden alıntı: PCMORS

Sol ayak parmaklarimin ustunde zamaninda kirdigim icin gene sol bilegimin iki tarafinda da var iki kasimda var ben napiyim.yapicak bisey yok kafaya takilcak seyler degil bunlar

ama ben bir bayanım. tabi ki takıyorum :(

Dedigim gibi bu kadar ustelemeye gerek yok.Fakat google amcaya da bi sorun isterseniz.Cesitli saglikla ilgili forumlar var oralara bakabilirsiniz.

• Bence iz daha iyi benim gozumde Bu tur izler , yaralar duzgun oldugu surece cekici geliyor ve gizem katiyor kadina . Bunu avantaj olarak dusun bence daha sert ve seksi gosteriyor kadini

• üzerini dövme ile kapattır
  • Ucuz kremden bişey bekleme

• Ben bebek iken sağ veya sol kaşıma ŞİŞ girmiş.Bildiğiniz örgü şişi Babamın arkadaşının oğlu beni örgü şişinin üstüne fırlatmış fırlama velet.Kaşıma dikiş atılmış. Şuan 22 yaşındayım iz yok.Hangi kaşım oldugunu bile bilmiyorum.
    Size gelecek olursak Dikiş izi kolay kolay gecmez.Bu şekilde rastgele ilac kullanamyın cildinizde problem yaratır. Cilt Doktoru ve Estetik Doktoruna gitmeniz gerekiyor.Kesin cözüm bu şekilde yapılr.

Dikişler tamamen iyileşti mi ? Dikişte kullanılan ip organik mi ? Yani kendi kendine yok olan iplerden mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Ben bebek iken sağ veya sol kaşıma ŞİŞ girmiş.Bildiğiniz örgü şişi Babamın arkadaşının oğlu beni örgü şişinin üstüne fırlatmış fırlama velet.Kaşıma dikiş atılmış. Şuan 22 yaşındayım iz yok.Hangi kaşım oldugunu bile bilmiyorum.
    Size gelecek olursak Dikiş izi kolay kolay gecmez.Bu şekilde rastgele ilac kullanamyın cildinizde problem yaratır. Cilt Doktoru ve Estetik Doktoruna gitmeniz gerekiyor.Kesin cözüm bu şekilde yapılr.

Dikişler tamamen iyileşti mi ? Dikişte kullanılan ip organik mi ? Yani kendi kendine yok olan iplerden mi ?

daha 1 yıl oldu 20 yıl bekleyemem ki :( çenemde ki normal dikişti ondan iz kalmadı karnımdaki dediğim gibi estetik ipler kendisi eridi 1 yılı geçti yani iyleşti sanırım yara falan değil baya dikiş izi hiç hoş görünmüyor

• Benim sol dudagimda var memnunum

• dilaraozkok kullanıcısına yanıt
    Mutlaka bir uzmana görün ve şekilde ilac kullan.Tavsiye ilaclar dikiş izlerini daha belirgin yapar.Doktora gidemiyorsan şimdilik pek kafana takma ama izler cok derin değilse zamanla gececektir.Sizin yaşınız kac ? 30 üstü değilseniz cok cabuk iyileşir.Dikiş derinse iyileşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilaraozkok

quote:

Ben bebek iken sağ veya sol kaşıma ŞİŞ girmiş.Bildiğiniz örgü şişi Babamın arkadaşının oğlu beni örgü şişinin üstüne fırlatmış fırlama velet.Kaşıma dikiş atılmış. Şuan 22 yaşındayım iz yok.Hangi kaşım oldugunu bile bilmiyorum.

daha 1 yıl oldu 20 yıl bekleyemem ki :( çenemde ki normal dikişti ondan iz kalmadı karnımdaki dediğim gibi estetik ipler kendisi eridi 1 yılı geçti yani iyleşti sanırım yara falan değil baya dikiş izi hiç hoş görünmüyor

kendinizi üzmeye değmez bu kısacık hayatta:)

• quote:

Mutlaka bir uzmana görün ve şekilde ilac kullan.Tavsiye ilaclar dikiş izlerini daha belirgin yapar.Doktora gidemiyorsan şimdilik pek kafana takma ama izler cok derin değilse zamanla gececektir.Sizin yaşınız kac ? 30 üstü değilseniz cok cabuk iyileşir.Dikiş derinse iyileşmez.

yaşım 18 ama şiş duruyor hiç yok olup gidecek bir iz gibi değil anlaşılan böyle olmayacak ben ameliyat olduğum doktora bir görüneyim. teşekkürler
  • dilaraozkok kullanıcısına yanıt
    Ameliyat izi hemen gecmez.Bünye önce ameliyat yorgunlugunu atıcak sonra dikiş iyilecek.En son aşamada dikiş yavaş yavaş yok olmaya başlayacaktır.Kendi ameliyatlarımdan biliyorum.Bu süre icinde bol bol Meyve tüketin.Dikişlere bir şey sürmeyin TERS etki yapabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.