Şimdi Ara

Dikey Supurge Tavsiyesi (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
46
Favori
650.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: omkkio

quote:

Hoover Freejet kullanıcıları için bir tavsiyem olacak;

Makinenin şarjı 5-6 aydır pek iyi gitmiyor ve bu makinenin çekim gücünü düşürüyordu.

Hoover müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım. Beni en yakın yetkili servise yönlendirdiler.

Bu akşam üstü fatura ile birlikte makineyi servise götürdüm.

Servis elemanı yedek parça olmadığı için makine değişimi talep edeceğim dedi.

Hadi bakalım inşallah makineyi ddeğiştirirler.

Benim gibi şikayeti olanlar yetkili servislere müracaat etsinler. Yanlız ürünün faturası olması iyi olur. Selamlar

Evet ben de servisi aradığımda tamir etmiyoruz, birebir değiştiriyoruz dediler. Garantiniz bitmediyse mutlaka bir servise başvurun. En azından bir süre daha makinenin ömrünü uzatırsınız. ben maalesef faturayı kaybettiğim için servisten yararlanamadım. Ancak makinayı açıp pillerini değiştirdim. İçerisinden 1100 mah piller çıktı 2000 mah ile değiştirdim. Çekişte bir fark olmadı ama süpürge daha uzun süre çalışıyor. Birde pilci arkadaş cihazı 24 saat sonra kesinlikle şarjdan çekmemi söyledi. Kısa kullanımlar sonrasında hemen şarj etmeyin, NiMh piller olduğu için şarjda bırakmak yada biraz kullandıktan sonra şarj etmek ömrünü bitirir dedi.

Hocam ürünü aldığınız yeri hatırlıyorsanız. Faturanızı bulurlar. Aslının aynıdır kaşesi basarlar, işinizi görür.

Merak ettiğim bir konu; diyelim benim makineyi garantiden değiştiler. Yeni gelen makinede de iki yıl dolmadan aynı sorun baş gösterirse yeniden mi makine değişecekler. Bu böyle sürüp gidecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: özgür bal

merhaba genel elektrik süpürgesine alternatif olacak bir süpürge arıyorum 2000 watt lık ürünler var ama standart süpürgeler kadar verimli olurmu şarjlı olması gerekmiyor

Elbette ki birebir olmaz ama 300 TL üstü satılan 1800-2000W ürünlerin ben pek üzmeyeceğini düşünüyorum.
    Rowenta ve Fakir'in bu tarz ürünleri var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet-2525

http://www.acelealisveris.com/blue-house-bh009t-starman-dikey-supurge.html ve http://www.acelealisveris.com/rowenta-rain-force-2600w-elektrikli-supurge.html bunları bir dene ben ikisinide kullanıyorum gayet güzel fiyat olarakta araştırdım bu site uygun ama sen yine bak

bu sitede alenen reklam yapılması yasaktır
    zaten 2 mesajınız var, ikisinde de aynı alışveriş sitesinin linklerini kopyalıyorsunuz.
    şikayet edildiniz.

• Bir süpürgenin Watt değerinin yüksek olması onun çekim gücünün yüksek olacağı anlamına gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şu iki süpürgeden birini alacağım değerlendirmeleriniz nedir?

1-

2-

Yorumlarını bekliyorum arkadaşlar bu hafta alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

Beyler şu iki süpürgeden birini alacağım değerlendirmeleriniz nedir?

1-http://www.hepsiburada.com/liste/blue-house-bh008-cekgec-teleskopik-borulu-1600watt-dik-elektrikli-supurge-turuncu/productDetails.aspx?productId=evbluebh008&categoryId=155123&SKU=EVBLUEBH008

2-http://www.teknosa.com/urunler/115040496/fantom-hiperaktif-du-2900-siklonik-elektrikli-el-s?utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&utm_campaign=bidding&v=1.84.2

Yorumlarını bekliyorum arkadaşlar bu hafta alacağım.

fantom o parayı haketmiyor bence. madem en az 119tl bütçeniz var, nette aratın 100tl civarı en uygun nereyse fakir darky 1600w gibi bir ürün alın, pişman olmazsınız.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam acaba dediğiniz model çok ses yapıyor mu? Felix marka almıştım aşırı ses yaptığı için iade ettim aynı şeyi yaşamamak adına biraz az ses çıkaran modellere yöneldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahbaz061

Cevap için teşekkürler hocam acaba dediğiniz model çok ses yapıyor mu? Felix marka almıştım aşırı ses yaptığı için iade ettim aynı şeyi yaşamamak adına biraz az ses çıkaran modellere yöneldim.

hocam bu makineler küçük hacimli motorlara sahip, emiş gücünü yükseltmek için yüksek devirde çalışıyororlar. fakir darky çokta sessiz bir makine değil,ancak sınıfındaki diğer cihazlardan daha seslide diyemem. bunu nerden biliyorum, gittim evkura tüm makineleri sıradan denedim,hepsi gürültülü sonuc olarak. fakir eco power isimli cihaz vardı aklımda kalan, hız ayarı gibi bir tuş yapmışlar,kısınca ses biraz azalıyordu,ama emişi de zayıflıyor haliyle. inceleme sonucu fakir darky almıştım, size de önerim gidin bi mağazaya, deneyip karar verin. ama bu makinelerin sessizini bulmak mumkun deil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omkkio

quote:

Hoover Freejet kullanıcıları için bir tavsiyem olacak;

Makinenin şarjı 5-6 aydır pek iyi gitmiyor ve bu makinenin çekim gücünü düşürüyordu.

Hoover müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım. Beni en yakın yetkili servise yönlendirdiler.

Bu akşam üstü fatura ile birlikte makineyi servise götürdüm.

Servis elemanı yedek parça olmadığı için makine değişimi talep edeceğim dedi.

Hadi bakalım inşallah makineyi ddeğiştirirler.

Benim gibi şikayeti olanlar yetkili servislere müracaat etsinler. Yanlız ürünün faturası olması iyi olur. Selamlar

Evet ben de servisi aradığımda tamir etmiyoruz, birebir değiştiriyoruz dediler. Garantiniz bitmediyse mutlaka bir servise başvurun. En azından bir süre daha makinenin ömrünü uzatırsınız. ben maalesef faturayı kaybettiğim için servisten yararlanamadım. Ancak makinayı açıp pillerini değiştirdim. İçerisinden 1100 mah piller çıktı 2000 mah ile değiştirdim. Çekişte bir fark olmadı ama süpürge daha uzun süre çalışıyor. Birde pilci arkadaş cihazı 24 saat sonra kesinlikle şarjdan çekmemi söyledi. Kısa kullanımlar sonrasında hemen şarj etmeyin, NiMh piller olduğu için şarjda bırakmak yada biraz kullandıktan sonra şarj etmek ömrünü bitirir dedi.

Hocam ürünü aldığınız yeri hatırlıyorsanız. Faturanızı bulurlar. Aslının aynıdır kaşesi basarlar, işinizi görür.

Merak ettiğim bir konu; diyelim benim makineyi garantiden değiştiler. Yeni gelen makinede de iki yıl dolmadan aynı sorun baş gösterirse yeniden mi makine değişecekler. Bu böyle sürüp gidecek mi?

Ben hızlı.ltd dan almıştım, sonradan faturayı buldum ancak makineyi dağıttığı için iş işten geçmişti.
    Garanti mevzu şöyle, yeni verilen makinenin garantisi eski makinenin orjinal garantisinin bitimine kadar geçerli oluyor. Yani garanti bitimine 2 ay kaladeğiştiyseniz 2 aylık garanti veriyorlar, diye biliyorum.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok çok teşekkür ederim mesajınız için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Süre olarak memnun musunuz? 12 dakika mı temizleme süresi? Cevaplarınız için teşekkürler bu arada..

"ben bilmem eşim bilir"

Şu ana kadar eşimden kısıtlı kullanım süresi şikayeti duymadım. Pili halen aynı kuvvetinde yani bir düşüş olmadı. Akşama eşime sorarım.

Merhaba.. Eşinize sordunuz mu? İyi günler..

• quote:

quote:

quote:

Süre olarak memnun musunuz? 12 dakika mı temizleme süresi? Cevaplarınız için teşekkürler bu arada..

"ben bilmem eşim bilir"

Şu ana kadar eşimden kısıtlı kullanım süresi şikayeti duymadım. Pili halen aynı kuvvetinde yani bir düşüş olmadı. Akşama eşime sorarım.

Merhaba.. Eşinize sordunuz mu? İyi günler..

Hocam kullanım kitapçığında maksimum çalışma süresi 12 dk yazmış ama burada bir hata var. Eşim der ki; daha hiç yarı yolda kalmadım. Zannedersem 20 dk civarında olması lazım.

• celebic kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırdım sanırsam en az kullanım süresi 12 dakika, sizinde dediğiniz gibi ortalama 20 dk civarında kullanılıyor demek ki.. Teşekkürler cevaplarınız için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.orrent

Zamanında çok konuşulan bir model indirime girmiş.

Link

Aman diyelim sakın alayım demeyin gelmedi ürün 27 Ağustos siparişi olmasına karşın.

• Şarjlı istemeyenlere bunu önerebilirim.. çekim gücü gayet iyi, tavsiye edilir..

http://www.tacirim.net/elektronik/elektrik-supurgeleri/fakir-dy-001-1600-w-toz-torbasiz-elektrik-supurgesi-darky.html#.VBlsg_mSx1Y
  • Arkadaşlar; Şarjsız, kaliteli, çok ağır olmayan en önemliside eşimin bana "ala ala bunu mu aldın" demiyeceği :) bir dik elektrik süpürgesi almam lazım. İki model buldum acil önerilerinize ihtiyacım var.

1. Fakir Runner Cyclonic 1600watt Toz Torbasız Dik Elektrikli Süpürge 380TL civarında

2. Electrolux Energica ZS 203EV Dikey Kablolu HEPA Filtreli Torbasız Süpürg 300TL civarında

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bİ EL ATIN ABİLER....

• Arkadaşlar elimde şarjlı elektrikli dik süpürge var.Hiç kullanmadım.Evlendiğimden dolayı fazladan var bir tane bende satmayı düşünüyorum.HOOVER ATHEN ATN 264R ürünüdür.Ulaşma isteyenler BURAYA tıklayabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

bende de electrolux ZB2904x modeli var. 2 senedir gayet iyi iş yapıyordu, 1 haftadır çalışırken sık sık kendi kendine durmaya başladı. sebebi ne olabilir sizce?

Ben 2 sene önce Electrolux ZB2803 Unirapido dikey şarjlı süpürge almıştım. Bir sene sonra bahsettiğiniz durum olmaya başladı. Servise götürdüğümde kartının arızalı olduğunu, değişim yapacaklarını, ancak ellerinde olmadığı için beklemem gerektiğini, istersem 100 TL ödeyerek üst modeli olan Ergorapido ZB 2901 modeli alabileceğim söylendi (Ellerinde ZB2803 zaten hiç olmayacaktı sanırım ve bunu vermek zorunda kalacaklardı ama 100 TL vermiş olduk). Bu tür değişimlerde garanti süresi ilk alınan ürünün kalan garanti süresi kadar oluyormuş. Tam 1 sene dolduğunda bahsettiğiniz durum bu seferde yeni aldığım süpürgede oluştu. Önceleri 10-15 sn sonra kapanırken, şimdi 1-2 sn sonra kendi kendine kapanıyor. İçini açtım, motor zorlanınca devre elektriği kesiyor ama motorun zorlanmasını gerektirecek bir şey yok. Servise götürsem bir sürü para isteyeceklerine eminim o yüzden attım bir kenara duruyor. Sözün kısası Electrolux'un şarjlı süpürgelerinden uzak durun. Ömürleri en fazla 2 sene...

• quote:

Orijinalden alıntı: elisa38

quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

bende de electrolux ZB2904x modeli var. 2 senedir gayet iyi iş yapıyordu, 1 haftadır çalışırken sık sık kendi kendine durmaya başladı. sebebi ne olabilir sizce?

Ben 2 sene önce Electrolux ZB2803 Unirapido dikey şarjlı süpürge almıştım. Bir sene sonra bahsettiğiniz durum olmaya başladı. Servise götürdüğümde kartının arızalı olduğunu, değişim yapacaklarını, ancak ellerinde olmadığı için beklemem gerektiğini, istersem 100 TL ödeyerek üst modeli olan Ergorapido ZB 2901 modeli alabileceğim söylendi (Ellerinde ZB2803 zaten hiç olmayacaktı sanırım ve bunu vermek zorunda kalacaklardı ama 100 TL vermiş olduk). Bu tür değişimlerde garanti süresi ilk alınan ürünün kalan garanti süresi kadar oluyormuş. Tam 1 sene dolduğunda bahsettiğiniz durum bu seferde yeni aldığım süpürgede oluştu. Önceleri 10-15 sn sonra kapanırken, şimdi 1-2 sn sonra kendi kendine kapanıyor. İçini açtım, motor zorlanınca devre elektriği kesiyor ama motorun zorlanmasını gerektirecek bir şey yok. Servise götürsem bir sürü para isteyeceklerine eminim o yüzden attım bir kenara duruyor. Sözün kısası Electrolux'un şarjlı süpürgelerinden uzak durun. Ömürleri en fazla 2 sene...

ben sonradan farkettim. Alttaki donen fircaya fazla miktarda sac toplaninca donmuyor ve motoru kapatiyor. Temizleyince duzeldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• şu şarjlı el süpürgesi arayanlara hayranım! benim en nefret ettiğim ve artık evime bile sokmadığım alettir şarjlı el süpürgesi.
    ilk arçelik ile başlayan kabusum, fakir ile devam etti. hep pil ve akü problemleri. ya bayat piller ya da kısa sürede boşalan aküler. alet sürekli şarjda idi ve kendine hayrı yoktu. çöpe attım rahatladım, bildiğiniz el gırgırı kullanıyorum mutfakta acil durumlarda... kafam rahat!
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.