Şimdi Ara

Dikey Supurge Tavsiyesi (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
46
Favori
649.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Emniyet&performans

Emiş Gücü (W) 175

Kontrol Sistemi On-off kontrol
    Motor Gücü ( W ) 700

Tanım
    Toz Kapasitesi ( lt.) 2,5

Ebat
    Kablo Uzunluğu ( M ) 6
    Ağırlık - Ambalajlı (kg) 3,84

Özellikler
    Park Etme Özelliği Sadece Dikey kargolagelsin
  • zb5012 aldım. 2 günlük kullanım sonucu diyebirimki süper kullanışlı pratik bir ürün. Mutfak+uzun bir holü halıları ve parkeleri süpürdüm, şarj seviyesi 3 ışıktan 2 ye düştü. Parke ve fayansta çok rahat ama halıda biraz yoruyor. 160m2 lik bir evin rahat rahat yarısını hatta biraz daha fazlasını süpürebilirsiniz. Satış fiyatı=599TL -100TL indirim-99TL lik Hediye su ısıtıcısı-15 TL bonus hediyeli olarak satın aldım. Almak isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum. Şarj durumu ve süpürme performansı on üzerinden on luk bir ürün.
  • İki üründen hangisi tercih edilmeli sizce
    ARZUM AR487 HERA mı yoksa Fakir Darky mi?

http://www.sanalpazar.com/Fakir-Darky-2in1-1600-W-Elektrikli-Supurge__isp34260439

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_han -- 3 Kasım 2014; 13:13:58 >

• fakirin ürünleri fena değil bence. bütçeyi de çok zorlamaz.
  • İhtiyacımdan dolayı, bir süredir dikey süpürge araştırıyorum.

Electrolux ZB 2941/42/43 almak istiyordum ama artık piyasada yok. Bir üst model de bütçeme uymuyor.

Nilfisk Handy 2-in-1 18 V Li-Ion süpürgeyi kullanan varsa, ve bilgilendirirse çok memnun olacağım.
    Ya da Electrolux 2943 kalitesinde başka bir süpürge öneriniz??

Teşekkürler.
  • 2 aydır bakmaktayım miele elektrolux nilfisk dışına çıkmayın diyorlar...ama hala ne markayı ne modeli netleştiremedim dikey süpürgede
  • 2 haftadır uzun süredir Dyson DC35 kullanıyorum, daha önce dikey süpürgeler kullanmıştım. Dyson'ın hafif olması, başlığının ufak olması sebebiyle her yere
    rahat ulaşması, pilinin boş yere şarj olmuyor oluşu ve en önemlisi motor gücü inanılmaz. Düşünenler varsa Carrefour'da kampanya var, kaçırmasın. Bir kez alın
    ömürlük olsun.

Dikey Supurge Tavsiyesi

• 9 sene Arçelik şarjlı süpürge kullanmıştık 1 defa pillerini değiştirdik. Şarjlı olduğu için emiş fazla değildi biraz da eskimişti değiştirelim dedik ve 1 yıldır Arnica Merlin kullanıyoruz çekişi oldukça iyi. Hepa filtresli olduğu için etrafa toz da saçmıyor. Batarya parasına süpürge aldık annem gayet memnun.
  • homend dustrider 1225 %40 indirim çeki ile homend.com.tr de kargo dahil 100 tl geliyor.
    isteyene özelden ücretsiz %40 indirim çekini gönderebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: austeniteman

homend dustrider 1225 %40 indirim çeki ile homend.com.tr de kargo dahil 100 tl geliyor.
    isteyene özelden ücretsiz %40 indirim çekini gönderebilirim.

Bu ürün nasıl acaba deneyiminiz var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşime bir arnica elektrik süpürgesi hediye etmiştim. Gayet memnun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeatMaster kullanıcısına yanıt
    ürün hakkında iyi ya da kötü bir bilgim yok.

ben waffle makinasını kullanıyorum, memnunum.
    arkadaşım homend kettle kullanıyor. o da memnum, şimdi aynı üründen annesine de alacak.
    bir arkadaşım eşine saç düzleştirici aldı, o da ürünün gayet iyi olduğunu söylüyor.

bu bilgiler ışığında homend genel olarak kaliteli ürünler üreten bir firma.
    kullandıkları malzemeler gerçekten iyi.
  • Fakir Darky Kırmızı 1600W 2İn1 bu süpürgeyi kullanıyorum ben de gayet güzel bir süpürge. bu arada markado.com'da indirimde süpürge.
  • Uzun araştırmalarım sonucu ( hemen hemen tüm markaları görüp denedikten sonra) Electrolux Ergorapido ERGO12 Lithium Power Dikey Şarjlı Süpürge aldım.
    Dün gece geldi kargoyla. Full şarj ettikten sonra bugün kullandım.
    Evimiz küçük ama bir kedimiz var. Bunun için günlük temizlik kaçınılmaz oluyor.
    İlk izlenimlerim çok olumlu. Daha uzaktan çekiyor tozları.
    Evde hiç halı yok, heryer parke, dolayısı ile halıdaki kullanımı bilemeyeceğim.

Bu tür makinelerdeki ömür probleminin büyük oranda pillerden kaynaklandığını bildiğim için bu konuda da epeyce yazı okudum, satıcılarla konuştum.
    Ancak her kafadan başka ses çıkıyor.
    Kimi sürekli şarjda bırak diyor, kimi % 25-80 arasında şarj et sonra şarjdan çek diyor.
    Kafam karıştı.
    Bir bilen yardımcı olursa çok sevineceğim.
  • Fakir Darky Kırmızı 1600W incelemeni tavsiye ederim gayet güzel bir süpürge pişman olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynepferda06

Uzun araştırmalarım sonucu ( hemen hemen tüm markaları görüp denedikten sonra) Electrolux Ergorapido ERGO12 Lithium Power Dikey Şarjlı Süpürge aldım.
    Dün gece geldi kargoyla. Full şarj ettikten sonra bugün kullandım.
    Evimiz küçük ama bir kedimiz var. Bunun için günlük temizlik kaçınılmaz oluyor.
    İlk izlenimlerim çok olumlu. Daha uzaktan çekiyor tozları.
    Evde hiç halı yok, heryer parke, dolayısı ile halıdaki kullanımı bilemeyeceğim.

Bu tür makinelerdeki ömür probleminin büyük oranda pillerden kaynaklandığını bildiğim için bu konuda da epeyce yazı okudum, satıcılarla konuştum.
    Ancak her kafadan başka ses çıkıyor.
    Kimi sürekli şarjda bırak diyor, kimi % 25-80 arasında şarj et sonra şarjdan çek diyor.
    Kafam karıştı.
    Bir bilen yardımcı olursa çok sevineceğim.

Lityum batarya.
    Cep telefonunu nasıl kullanıyorsanız aynı şekil.

• quote:

İhtiyacımdan dolayı, bir süredir dikey süpürge araştırıyorum.

Electrolux ZB 2941/42/43 almak istiyordum ama artık piyasada yok. Bir üst model de bütçeme uymuyor.

Nilfisk Handy 2-in-1 18 V Li-Ion süpürgeyi kullanan varsa, ve bilgilendirirse çok memnun olacağım.

Teşekkürler.

Nilfisk tartışmasız harika bir urun.
    350 lira, 25.2 v
    www.webdenal.com
    Nilfisk Handy 2in1 Li-ion 25,2v Pilli Şarjlı Turbo Fırçalı Dik Süpürge-25,2 V
    http://www.webdenal.com/nilfisk-handy-2-in-1-cyclonic_650968.html?ref=akakce&source=mobil&v=0.49,2

• A101 e 27 kasım perşembe günü Vestelin şarjlı dikey süpürgesi geliyor. Fiiyatı 99tl gördugum kadariyla. Ihtiyaci olan icin sıcak bir fırsat olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

İhtiyacımdan dolayı, bir süredir dikey süpürge araştırıyorum.

Teşekkürler.

Nilfisk tartışmasız harika bir urun.
    350 lira, 25.2 v
    www.webdenal.com
    http://www.webdenal.com/nilfisk-handy-2-in-1-cyclonic_650968.html?ref=akakce&source=mobil&v=0.49,2

Nilfisk'in kendi sitesinde 18V var sadece, bu yanlis mi yazilmis yoksa Nilfisk TR sitesinde gozukmeyen farkli bir model mi?..

Bir de Nilfisk Handy 2-in-1 (dogruysa webdenal'daki 25.2V) ile Electrolux Ergorapido ZB2943 (18V) arasinda hangisi daha kalitelidir, ikisi de asagi yukari ayni fiyata bulunabiliyor?.. Bir de Nilfisk kac desibel ses cikariyor onu bulamadim, Ergorapido 76 dB sanirim...

• keyn K kullanıcısına yanıt
    ÇOK DETAYLI BİLEMİYORUM,
    AMA BUNLAR ÇOK KALİTELİ ÜRÜNLER YAKINDAN İNCELEYİP, HANGİSİ HOŞUNUZA GİDERSE ONU ALIN. BENCE DOĞRUYSA 25.2V İSE ALMAK MANTIKLI.
    18 VE 25.2 V OLMAK ÜZERE 2 VERSİYONU VAR GİBİ ANLADIM BEN. BİRİ 35 DK DİĞERİ 40 DK KULLANIM SAĞLIYOR.
    EN İYİSİ YABANCI SİTELERE DE BAKMAK.
    BOSCH DA DA VAR AMA PAHALI.

www.webdenal.com
    http://www.webdenal.com/nilfisk-handy-2-in-1-cyclonic_650968.html?

.
    www.avermo.com
    IIS 8.0 Detailed Error - 404.0 - Not Found
    http://www.avermo.com/Nilfisk-Handy-2-in-1-Cyclonic-Sarjli-Supurge%2CPR-5431.html?

.

http://www.sonyasya.com/asp/product/916/Bosch-Athlet-BCH6ATH25-Kablosuz-Dik-Sarjli-Supurge?

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.