Şimdi Ara

Dikey Supurge Tavsiyesi (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
46
Favori
650.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker2389

quote:

Merhaba, Arnica Süpürgeç Plus mı Fakir Darky mi almalıyım. Annemim ihtiyacı var, arnica yı ona methetmişler epeyce, fakir e de ben rastladım sitelerde dolaşırken..

Hadi arkadaşlar, bugün alayım artık..

Geçen haftasonu baldızgile Fakir Darky aldık bir tane. 110tl

Evlerinde Fakirin halı yıkama makinesi var. Emin ol çekim gücü aynı, canavar gibi çekiyor. Haznesi de geniş. Hafifte. Alüminyum sapı içe girmiyor sadece yuvasından çıkarılıyor.

Eksi yönü motoru sanki uçak motoru o kadar tiz ve fazla ses çıkarıyor.

Ben bu ikisi arasından Fakir'i tercih ederdim, yılların köklü markası. Diğeri hakkında bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 7 Mayıs 2013; 23:04:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: biuu

quote:

quote:

Merhaba, Arnica Süpürgeç Plus mı Fakir Darky mi almalıyım. Annemim ihtiyacı var, arnica yı ona methetmişler epeyce, fakir e de ben rastladım sitelerde dolaşırken..

Hadi arkadaşlar, bugün alayım artık..

Geçen haftasonu baldızgile Fakir Darky aldık bir tane. 110tl

Evlerinde Fakirin halı yıkama makinesi var. Emin ol çekim gücü aynı, canavar gibi çekiyor. Haznesi de geniş. Hafifte. Alüminyum sapı içe girmiyor sadece yuvasından çıkarılıyor.

Eksi yönü motoru sanki uçak motoru o kadar tiz ve fazla ses çıkarıyor.

Ben bu ikisi arasından Fakir'i tercih ederdim, yılların köklü markası. Diğeri hakkında bilgim yok.

Hay Allah razı olsun, anneme sorayım hemen gürültü mühim mi diye...

• Arkadaşlar bir hafta kadar önce vatan bilgisayardan electrolux zb2941 aldım,bkm indirimi ve nakliye dahil 330 tl.Muhteşem bir alet,kesinlikle öneriyorum.
  • Arkadaşlar merhaba...

Hoover Freejet FJ180WV2 modelini almayı düşünüyorum. Aklımdaki tek soru pili. Pili zannediyorum maksimum 2 sene boyunca gidecek gibi. Ondan sonrası için orijinal pil fiyatını bilen ya da çin malı pilleri yaptırabileceğimiz bir yer ve fiyatını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsporlu

Arkadaşlar merhaba...

Hoover Freejet FJ180WV2 modelini almayı düşünüyorum. Aklımdaki tek soru pili. Pili zannediyorum maksimum 2 sene boyunca gidecek gibi. Ondan sonrası için orijinal pil fiyatını bilen ya da çin malı pilleri yaptırabileceğimiz bir yer ve fiyatını bilen var mı?

Daha yeni aldığımız için araştırmadım ancak pili bittiğinde pil konusunda gelişmiş bunun gibi ürünlerin şarjlı pillerini satan yerler var. Evdeki diğer şarjlı süpürgenin pilini bu şekilde kendim değiştirmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Arkadaşlar merhaba...

Daha yeni aldığımız için araştırmadım ancak pili bittiğinde pil konusunda gelişmiş bunun gibi ürünlerin şarjlı pillerini satan yerler var. Evdeki diğer şarjlı süpürgenin pilini bu şekilde kendim değiştirmiştim.

Teşekkürler... Bu şekilde pil satan bir yer bulduğunuzda ya da bu konuda farklı bilgiler edindiğinizde yazarsanız sevinirim.

• Rowenta Air force 18v 230 tl den 12 taksitle aldım carsamba gunu teslim edecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoover Freejet'i bende bugün almış bulunmaktayım. Hemen şarja koydum. 24 saat şarjda tutmak lazım burada yazılanları okuduğum kadarıyla. Bir sorum olacak: Şarja koyunca yeşil ışığı yandı şarj tam dolduğunda ışık sönüyor mu acaba?

Bir de henüz çok karıştırmaya fırsat bulamadım. İç tarafında bir mandal var o ne işe yarıyor?
  • quote:

Hoover Freejet'i bende bugün almış bulunmaktayım. Hemen şarja koydum. 24 saat şarjda tutmak lazım burada yazılanları okuduğum kadarıyla. Bir sorum olacak: Şarja koyunca yeşil ışığı yandı şarj tam dolduğunda ışık sönüyor mu acaba?

Bir de henüz çok karıştırmaya fırsat bulamadım. İç tarafında bir mandal var o ne işe yarıyor?

Yesil sarj isigi daimi olarak yaniyor.

Bizim evde holde durdugu icin guzel bir gece lambasi vazifesi goruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nilfisk HANDY 2İN1 Lİ-ION PİLLİ ŞARJLI TURBO FIRÇALI DİK SÜPÜRGE

18v
    35Dakika El Ünitesi Kullanım süresi
    20Dakika Turbo fırçalı ayaklı Kullanım süresi
    05lt toz kapasitesi
    Li-Ion piller
    Handy 2-in-1 iki makinayı birlikte sunmaktadır. Makinanın üzerindeki el süpürgesini çıkartarak masa üzerinde kullanılabilir.
    Al ve kullan. Daima kullanıma hazır. Şarjdan alınarak doğrudan kullanılabilir.
    Turbo emiş. Zemin nozulundaki döner fırça ile Handy 2-in-1 zeminde ve halıların üzerindeki saç kırıntı ve döküntüleri kolayca toplar.
    Katlanabilir sapı ile muhafazası kolaydır.
    Yıkanabilir filtre ile daha uzun ömür (Filtre yıkandıktan sonra tamamen kuruduktan sonra makinaya takılmalıdır.)
    Kolay hazne boşaltımı
    Manevra kolaylığı temizlik sırasında esneklik sağlar.
    2.4kg çok hafif tasarım

Fiyat: 250 300 arası

bu nasıldır acaba ? kullananlar bilgi verirse iyi olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acerdogan -- 22 Mayıs 2013; 22:15:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

arkadaşlar bende freejet sahibiyim, 2 kere 24 saat şarj ettim, normal şarj süresi ne kadardı, bulamadım lütfen yardım eder misiniz

Ne kadar sürede tam olarak şarj oluyor bilmiyorum ama bizim makine hep şarj standında şarj oluyor vaziyette bekliyor.

bize süpürge genelde oturma odasında gerekiyo, şarj standı da salonda duruyor, onun için sürekli sarj standında değil, cumartesi 4 saat sarj oldu, bitince takıyorum sarja, ama kaç saat bekletecem bilemedim. 2 veya 4 saat yeter diye düşündüm kendimce, herhangi bir zararı olmaz inşallah

Pilin uzun ömürlü olması için şarj standında beklemeniz daha iyi olur.

bir türlü karar veremedim eşime hediye alacağım.Normal sulu süpürgemiz var ama pratik bir süpürge daha lazım.Anlık dökülenleri,tozları,saçları çekmek için birde arabada da işe yararsa süper olur .Şarjlı iş görmez hemen pili biter diyorlar fişli de iyi ama fiş olunca pratiklik gidiyor arabada kullanırım ama uzatma ile.

http://www.hepsiburada....e%26fh_refview%3dsearch

(Bu buharlı da hoş ama süpürmüyor sanırım,araba koltuğu vs iyi olur ama sanki )

(Bu stokta yok ama önerirseniz piyasa da arayacağım.)

(bu da şajı bozulursa kullan at yenisini al mantığı ama süpürmüyorsa hiç bulaşmamak en iyisi )

(pahalı biraz )

( çok pahalı açıkcası stokta da yok zaten )

bütçem 100 tl 2in 1 olursa iyi bir öneriniz 150 tl de olur .

yardımcı olur musunuz ? bilgili gibi geldiniz bu konuda :)

• Hoover RJ 2 adet almıştık. Memnuniyetim gerçekten büyük. Elim ayağım oldu. Büyük süpürgeyi 2 haftada bir açıyorum. Yalnız annemin süpürgesinin başlığını tutan küçük plastik parça kırılmış. Dikey durumunda (şarjda değilken) bırakırken dikkatli olmak gerekiyor sanırım. Ufak bir dengesizlikte yere düşüyor. Bu düşme neticesinde sanıyorum kırılmış. Garanti kapsamından sayılmadı. Kullanıcı hatası imiş. 60 TL ücreti var.. Kullananların bilgisine :)
  • arnica merlin aldık 70 tl. çokta memnunuz ama şarjlı arnica vardı aklımda onda kaldı yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasarz

Hoover RJ 2 adet almıştık. Memnuniyetim gerçekten büyük. Elim ayağım oldu. Büyük süpürgeyi 2 haftada bir açıyorum. Yalnız annemin süpürgesinin başlığını tutan küçük plastik parça kırılmış. Dikey durumunda (şarjda değilken) bırakırken dikkatli olmak gerekiyor sanırım. Ufak bir dengesizlikte yere düşüyor. Bu düşme neticesinde sanıyorum kırılmış. Garanti kapsamından sayılmadı. Kullanıcı hatası imiş. 60 TL ücreti var.. Kullananların bilgisine :)

Geçmiş olsun...

Aynı durum bizim ev içinde geçerli; büyük süpürge nadiren yerinden çıkıyor

• Arkadaşlar... Modelini şimdi hatırlayamadığım hoover marka torbasız süpürgeyi yaklaşık 4 sene önce almıştım. Önceleri biraz memnunduk ama sonradan çekişi düştü ve iyi süpürmeme ye başladı. Her türlü bakımını yaptım. Filtreleri değiştirdim ama nafile. Yeni süpürge almaya karar verdim.
    Ufak bir araştırmadan sonra dikey süpürgelere karar verdim. Ve Fakir Darky ile tanıştım. Bir mağazada bulunan bütün dikey süpürgeleri denedim. Hakikaten darky çok farklı idi. Özellikle 1600W olması bu farkı yaratıyordu.
    Süpürgeyi aldım. İşyerindeki arkadaşlarda tavsiyem üzerine aldılar. Hepimiz memnunuz. Artık büyük süpürgeyi kömürlüğe kaldırdım.
    Pilli-şarjlı süpürgelerde güzel. Özellikle kablo sorununu ortadan kaldırdığı için. Fakat zamanla pillerin performansı azaldıkca süpürgenin de çekişi düşüyor. Orjinal piller çok pahalı, yan sanayi piller verimsiz...
    Sonuç...
    Yinede kablolu olan ve gücü yüksek olan süpürge...

• quote:

Orijinalden alıntı: slarguc

Arkadaşlar... Modelini şimdi hatırlayamadığım hoover marka torbasız süpürgeyi yaklaşık 4 sene önce almıştım. Önceleri biraz memnunduk ama sonradan çekişi düştü ve iyi süpürmeme ye başladı. Her türlü bakımını yaptım. Filtreleri değiştirdim ama nafile. Yeni süpürge almaya karar verdim.
    Ufak bir araştırmadan sonra dikey süpürgelere karar verdim. Ve Fakir Darky ile tanıştım. Bir mağazada bulunan bütün dikey süpürgeleri denedim. Hakikaten darky çok farklı idi. Özellikle 1600W olması bu farkı yaratıyordu.
    Süpürgeyi aldım. İşyerindeki arkadaşlarda tavsiyem üzerine aldılar. Hepimiz memnunuz. Artık büyük süpürgeyi kömürlüğe kaldırdım.
    Pilli-şarjlı süpürgelerde güzel. Özellikle kablo sorununu ortadan kaldırdığı için. Fakat zamanla pillerin performansı azaldıkca süpürgenin de çekişi düşüyor. Orjinal piller çok pahalı, yan sanayi piller verimsiz...
    Sonuç...
    Yinede kablolu olan ve gücü yüksek olan süpürge...

Hocam kablolu olması konusunda haklısında kablolu olunca insan yerinden çıkarıp, fişe takmak istemiyor. Kordonu oradan oraya çek sonra geri sar yerine kaldır.
    üşenip bırak olduğu gibi kalsın diyorsun.

Diğeri yani kablosuz olanda ise hemen pislenen yeri 15 saniyede temizleyip kenara koyuyorsun. Tamamı 30 saniye sürmüyor

• www.ticarikazanclar.com arkadaşlar herkes kazansın bi inceleyin derim...
  • 2200 W çekim gücü demek değildir.
    aynı çekim gücüne sahip 2000W'luk bir makine daha tasarrufludur.
    ne kadar elektrik yaktığıile alakalı bir bilgidir bu.

ben de mutfak ve el atında dursun diye fakirinkini almıştım gayet memnunum. uzatma boruları, evcil hayvanlar için fırçalı aparatı, koltuk vs. hepsi için aparatı var. gerçi tak çıkar pek kullanılmıyor da...... tavsiye edebilirim
  • 29 Mayıs tarihli mesajıma atfen; 1 ay geçmeden aynı şekilde benim süpürgemin başlığı da kırıldı.. Hoover kullanıcıları süpürgeyi bence dik durumda bırakmak bu süpürgenin ergonomisine uygun değil sanırım. Şöyle ki, kullanım esnasında kısa sürede olsa -özellikleri arasında bulunan- dik durabilme özelliği başarılı değil. bu sonucu çıkartıyorum. Şubat ayında alınan iki ürün de Mayıs-Haziran aylarında süpürge başlıkları kırıldı.. Kullanıcı hatası denilerek garanti kapsamından karşılanmıyor. Merkeze yazdığım yazıya cevap verilme nezaketinde bile bulunulmadı.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.