Bildirim
Dikey limit
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aynen öle gerçekten muhteşem film sakın kaçırmayın derim -
[Deleted by Admins] -
Ben bidaha izlemem.
İlk izlediğim divx+home theater sistemdi.
Şimdi kanal d'nin reklamıyla falan uğraşılmaz yaw. -
Televizyonda seyretmektense 5+1 ses sisteminde bilgisayarda kesintisiz izlemeyi tercih ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: albati
Ben bidaha izlemem.
İlk izlediğim divx+home theater sistemdi.
Şimdi kanal d'nin reklamıyla falan uğraşılmaz yaw.
yalnız unutmadan Dikey Limit'ten sonra Çığlık-3 var
-
bir daha izlenen flim 2.kere belki izlenir ama bu 3.kerede veya 4.kere dahi izlenilse zevk alınabilecek flimler arasında mesela bence Mat-Rix -
3 kere izledim 4 olmaz sanırım -
güzel filimdi babam tavsiye etmişti -
ewet hemen arkasından da scream 3 var kanal d işi biliyor pazartesi istanbul masalı başlıyor adamlar önünü kesmek icin iki tane arka arkaya film koymuslar:) -
Ya warya çok güzel film ben 2 sene önce falan seyretmiştimçok etkilendim herkese tavsiye ederim ayrıca KaNaLD yide çok tebrik ederim Screamde güzel film ama 1.sinin yerini ne 2. nede 3. tutmaz... -
ben şahsen hayatta izlemem bol reklam aralarıyla zaten filmlerin içine ediyorlar -
tv den film izleyemez oldum sırf bol reklamlar yüzünden nefret geldi tv cilerin kulakları çınlasın hepsi bunu
hakediyor
-
Reklam falan bir yana Dikey Limit kesinlikle kalşteli bir ses düzeniyle izlenmelli. -
ben pek beğenmemiştim ya dikey limiti ama çığlık 3 seyredilir.
çünkü çığlık serisi hayranıyım... -
abi fiLm cok saLamdı yaa haikatten ama
Cok izLedim yafs YEter Bidaha izLersem Kusucam d;=))
Hane NasıL bişeyi cok yersen Tiksinirsin oLe oLdum uahauah...,
-
evet 1 saattır ilk reklam helal olsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 6 Eylül 2004, 21:37:36 > -
bol bol dağları gösterip stüdyolarda çekilen filmleri pek sevemiyorum ben yaa.. ama dikey limit filminin sadece başı güzel, ailecek düşme sahnesi
sylvester stallone abimizin de "dağcı" filmi vardı, tamamı stüdyoda çekilmiş çünkü slyvester abimizin yükseklik korkusu varmış -
süper film
yüzüklerin eefendisi serisi de pek de fena sayılmaz... -
Ya öncede seyretmiştim dünde seve seve seyrettim mütiş filmdi ama filmin böle tam en heyecanlı yerleriinde reklamkoymuyorlarmı sinir oluyorum bidaha Coca cola içmeyecem..
Ha bide Scream 3 ne oldu daha önce dikey limitten sonra diye reklam vermişlerdi ama Balalayka diye bi film verdiler nasıl oldu anlamadım...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X