Yüzbaşı
07 Şubat 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 1)
Gönderileri
YA MİLLET FORUMDA ARAMA YAPTIM BULAMADIM BİHABER ÇIKTIMI İLHANI DUYUDUĞUM KADARIYLA ANKARAGÜCÜNDEN KOWMUŞLAR BEŞİKTAŞLA ANNAŞTIMI ANNAŞMADIYSA ANNAŞIRMI BİRAZ CAHİLİM ŞU ANDA NE ZAMANDIR NE HABER DİNLEYEBİLİYORUM NEDE İNTERNETE GİREBİLİYORUM BİLGİSİ OLAN WARSA Bİ CEWAP LÜTFEN...
ARKADAŞLAR KARARGAHIN SALLA ŞARKISINI NERDEN BULABİLİRİM BAYA Bİ ARADIM BULAMADIM Bİ ADRES BİLEN WARSA YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ???
YA BEYLER SİNEMA BÖLÜMÜNE AÇTIM AMA ORAYA FAZLA GİREN YOK CEWAPGELMEDİ BİDE BURDA DENEYİM ŞANSIMI DEDİM...
ARKADAŞLAR ŞİMDİ BİZ ARKADAŞLARLA AMATÖRMÜ DESEM Bİ FİLM ÇERKİYORUZ HEM EĞLENCE OLSUN BELKİ TUTTURURUZ DİE AMA Bİ SORUNUMUZ WAR İÇİMİZDE WE ÇEWREMİZDE MONTAJDAN WE KÜÇÜKÇAPTA BİRAZ DA EFEKTTEN ANLAYAN BİRİ YOK BUNUN İÇİN YARDIM EDEBİLECEK OLANLAR WARSA BİGÖRÜŞELİM BU MONTAJ İŞİNİ İSTEYENLERE FİLMİN İÇERİĞİNİ MSNDE WEYA BAŞKA Bİ YOLLA ANLATIRIM..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
ARKADAŞLAR ŞİMDİ BİZ ARKADAŞLARLA AMATÖRMÜ DESEM Bİ FİLM ÇERKİYORUZ HEM EĞLENCE OLSUN BELKİ TUTTURURUZ DİE AMA Bİ SORUNUMUZ WAR İÇİMİZDE WE ÇEWREMİZDE MONTAJDAN WE KÜÇÜKÇAPTA BİRAZ DA EFEKTTEN ANLAYAN BİRİ YOK BUNUN İÇİN YARDIM EDEBİLECEK OLANLAR WARSA BİGÖRÜŞELİM BU MONTAJ İŞİNİ İSTEYENLERE FİLMİN İÇERİĞİNİ MSNDE WEYA BAŞKA Bİ YOLLA ANLATIRIM..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
ARKADAŞLAR NBA 2005 İN ŞARKILARINDAN MC LYTE - MY MAIN AIM NERDEN BULABİLİRİM ÇOK ARADIM BULAMADIM YARDIM EDERSENİZ SEWİNİRİM::
Sertab Erenerin bi sark1s1 ward1 ayçan1n yikiliyo sark1s1nyla müzigi ayn1yd1 o sarkinin ismini bilen warsa yazabilirmisiniz...
Arkadaşlar öncelikle daha önce bu konu açıldıysa kusura bakmayın fazla araştırma yapamadım çünkü biraz acele...
Ben bi site açıyorum gençler falan takılacak onun için playlist eklemek istiyorum nasıl yaparım.Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden Teşekkürler...
Arkadaşlar şu hazır portalı kurup sitem nasıl olmuş diye soranlara dur demenin zamanı gelmedimi.Hazır portal siteyi kuruyorlar sonra buranın 'WEB TASARIMI' bölümü olduğunu unutup sitem nasıl olmuş yorumlarını bekliyorum diye not bırakıyorlar.Bu çok yanlış bide bunun üstüne hazır siteyi kurup bide alttaki imzayı kaldırıpta soranlar war bence bukadarı yeter.Benim gibi düşünen arkadaşları bu tür sitelere yorum yapmamaya davet ediyorum iyi akşamlar diliyorum...
Şimdi benim bi arkadaşım vardı mailleşiyorduk sonra kaybettim mailini ama adını soyadını biliyorum.Bulabilirmiyim mail adresini bu arada maili mynettendi..
Walla şimdiden teşekkürler...
Ne düşünüyorsunuz...
Hakkında
Forum İmzası:
M.Çağrı Öndül
http://www.iddaax.com\\ Türkiyenin ilk ve tek iddaa tartışma platformu...
http:\\www.anadolubilgiislem.net\\ Hosting, Domain, Mail Server, Web Tasarımı, Yani İnternette aradığınız herşey...
Mail & Msn;kanka1684@hotmail.com
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 16 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 16 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 674
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.663 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.