Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 16 Ağustos 2018; 17:19:24 >
  • arkadaslar cok onemli gecen sene 8k olan biri yaklasik kac puan almistir tahmini

sayisal 277 siralama 8k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_MekaTRonik_TR

arkadaslar cok onemli gecen sene 8k olan biri yaklasik kac puan almistir tahmini

sayisal 277 siralama 8k

Geçen sene arkadaşım 277 yaptı sıralaması 7327
  • arkadaslar geçen senenin sıralamalarına ulaşma şansımız var mı ?
  • Sözel 218 puan yeter mi açık öğretim halkla ilişkiler için?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DGS-SAY 254,58661 21432
    DGS-SÖZ 203,01589 199463
    DGS-EA 228,80125 69212

ne dersiniz arkadaşlar,niyetim herhangi bir programdan lisansa tamamlamak,muhtemelen yeterli olur.
    ama sayısalcıyım normalde.kimya bölümüne falan yeter m iacaba?
  • Ben bu sene hem ösys hemde dgs'ye girdim. Ösys'den Trakya ünv. Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri kazandım. Dgs puanımda 245 geldi. Geçen sene aynı okul aynı bölüm 265'le kapatmış. İmkanı yok gelmez. Şimdi birinci sınıftan başlayacam ama napalım ösys her türlü dgs'den daha basit.

Yeni arkadaşlar kendinize güvenmiyorsanız dgs'ye bel bağlamayın. Acayip yığılma oldu. Tekrar ösys deneyin. Dgs ile olacak iş değil.
  • Arkadaşlar benim karmaşık bir sorunum var.İlk ve Acil Yardım önlisans bölümünü bitirip atandım.Bu sene YGS'ye girip ERÜ İnsan Kaynakları Yönetimi bölümünü kazanıp kayıdımı yaptırdım.DGS'ye de girmiştim biraz önce sonuçlar açıklandı.Benim asıl niyetim ön lisans'ı DGS ile tamamlamak çünkü mesleğim ve maaş farkından dolayı daha mantıklı bu seçenek.Şimdi ben DGS ile açık öğretim olarak bir bölüme yerleştiğimde kayıt yaptırdığım İnsan Kaynakları bölümü sıkıntı yaratır mı? ERÜ'de ki kaydımı sildirmem gerekiyor mu ?

• selçuk elektrik-elektronik mühendisliği için yeterlidir değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.92 -- 6 Eylül 2017; 17:12:44 >
  • pretty34 P kullanıcısına yanıt
    Benim ea 225.64 siralama 81.728 bu kadar oynuyomu 2-3 puanla?

• arkadaşlar tercih robotu varmı. liste çok kabarık kafayı yicem.
  • Haftasonu başlasa bari tercihler,
    18 ağustos yazıo aöf'de dgs kayıt başlangıcı

• Geçen sene sayısal net ortalaması tam 1 daha fazlaymış. Yani bu sene sınav daha zor ve puanlar biraz düşebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Sözel 218 puan yeter mi açık öğretim halkla ilişkiler için?

Suan isteyim aksam bakalim yetmesi lazim.benimde ea 256 gelmis rahat rahat aof iktisat devam.fazla bile yapmisim herhalde :) devamsizlik mevzusu olmasa normal okul yazacam.

• Beyler umarın istediğiniz sonucu almışsınızdır benim bir sorum olacak bu sınavın zorluğu ne derecededir?
    soru sayısı ygs ye göre fazla bunun dezavantajı varmı iki sınavı kıyas yaparsanız hangisi kolaydır
  • CeSiN kullanıcısına yanıt
    Aöf halka ilişkiler ilk defa alcağı için sayısal veri yok 5bin kontejan

• ÖBP puanı Güz dönemi GNO'ya göre hesaplandığı için 10 puan civarı eksik hesaplanmış. Şu anda güncel GNO 3.00 civarı gelecek (3 ders sınavlarının geç açıklanmasından dolayı)

Bu durum düzeltilebilir mi?

• İstediğim bölüm geçen sene 250 ile almış benim notum 236 girme ihtimalim var mıdır ?

• mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    oynuyor hocam...0,5 puanla bile yüzlerce kişi farkediyor.
  • Yav bu basarı sıralamalari neden acıklanmıyor okulların aldigi ögrencileri kastediyorum

Ya da ben mi bulamadim

Bu arada istedigim yerin gecen seneye göre 23 puan fazlasini yaptim gelme sansı nedir sizce

• 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.