Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de matematik 0 bu yıl bilgisayar programcılığı dan mezun olup dgsye girdim ama matematiğim olmadığı için iyi geçmedi. Seneye inşallah bu postu uplayacagim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dgs whatsapp grubu olan var mı arkadaşlar bende çalışmaya başlarım motivasyon soru destek için grup var mı ?
  • 24 25 matematik netiyle %50 mekatronik pc makine mühendisliği kazanma ihtimalim nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çarşamba günüde açıklamayabilir bu ösym hazırlıklı olun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ertelenmesin daha fazla. Bu sınav yüzünden plan yapamıyoruz. Açıklansın artık. Yolumuzu ona göre çizelim.

• ozgurcamur O kullanıcısına yanıt
    Ekime kadar yolu var

• Ne yaptın ya. Ne kadar aksarsa o kadar sıkıntı. Geç başlarsak 1 dönem uzar okul o zaman. Kaç gündür bir sınavı açıklayamadılar. Bakalım şimdi kaç kişinin hakkı yenecek. Utanmadan kalemlerin üstüne "Emeginiz Emanetimizdir" yazıyorlar.

• Valla ben de tarih ertelenirse şaşırmam açıkçası.
  • Büyük gün yarın

• quote:

Orijinalden alıntı: ultimatomgenius

Merhaba arkadaşlar matematiğim sifirin sıfırı hiç bir dgs ci benden kötü değildir ygs de 1 matematik yaptım 1 tanede osym hediye etti saolsunlar. Matematiğini geliştirmek ve dgs de 50 matematik netinin üzerinde yapmak için ne yapabilirim. Antrenmanlarla matematiği bile anlamakta zorlanıyorum bir çok işlem adımını atlamış sayıları çarpmış bölmüş diyorum neden sonuç negatif cıktı yada neden küçük sayı çıkmadı vs

Alanında derece yapmışlarsa görüştüm sen ilkokul 1.siniftan başlayıp lise son sınıf matematik kitaplarını alıp tek tek çözmelisin dedi şuan piyasada satılan hicbir kitap sana temel matematiği veremez 12 yıllık eğitimi detayına kadar sifir olarak veremez dedi . Bir çoğunda detayına inmez işlem adımlarını atlar sözde temel mat kitabi olup eksik anlatır sonra sende soruda neden cevabı bu çıkmış dersin dedi. Antrenmanlarla matematikte 2 yılda üslü sayılara geldim yanlış yaptığım soruları cozdurecegim hocam olmadı bende onlara kafa patlattım 1 ayda 1 soru düşünerek çözmeye calistim. Sizce başka matematik kitabımı alayım yoksa ilkokul 1.sinif matematik kitabi alıp çözmeye mi başlayayım dgs cidden zor mu ? 1 soruyu 10 15 saniyede çözemezsen geç diyorlar böyle birşey varmi? Bilgisayar programcılığı okuyorum bilgisayar mühendisliğine geçmeyi hedefliyorum. Tavsiye istiyorum.

bu kadar geriysen söylediğin şey imkansız. nasıl olacak. bilgi sıfır olsa da az buçuk kafası basan birisi 50-10 soru yapar direk.

• Şunu söyliyim sonuçların açıklanması ve tercihler falan,
    %80 vizelerin başlamasına 1 hafta kala okula başlanmış olur tecrübeyle sabit

• Su artık aciklansin

Bu kadar beklemenin hiç bir anlamı yok

Yazık

• Eskiden sabahtan açıklanırdı ne güzel sınavlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Casti El

Eskiden sabahtan açıklanırdı ne güzel sınavlar

Allah bunları bildiği gibi yapsın hocam,

40 küsür gün oldu. İnsanları bu kadar bekletmeye hakları yok.

• Geçen sene link falan bulan oluyodu açıklanacağı gün link bile çıkmadı daha heralde?

• Şahsen okuma isteğim azaldı valla bunlar yüzünden.Okullar 18 eylül civarı açılacak bizim sınav 6'sında açıklanıyor

Biz vizelerle birlikte okula başlarız heralde.
  • Geçen sene öyle oldu vizeler başladı millet okula gitti ilk dönem çöp oldu yani ösym için normal

• ÖSYM linklerinin aktif olduğunu nasıl anlıyoruz?
  • Akşam ilerleyen saatlerde açıklanır büyük ihtimal

• 14k sıralama. yüzde elli burslu mimarlık gelir mi acaba
  • 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.