Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stajımı yaptım, belgeleri teslim ettim ama hala okuyor olarak gözüküyorum. Diploma puanım doğru. Puanlar açıklanırken bir sıkıntı olur mu? Okuyor olarak gözüktüğüm için puanım daha az hesaplanır mı? DGS grubundaki birisi eksik hesaplanır dedi. Bir de size sorayım dedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Bir bilgim yok, okulu arayıp konuşun derim. Belgeleri teslim ettiyseniz çıkışınızı tam yapsınlar. Sıkıntı olmasın.
  • Dgs lileri yine bir uğursuzluk sardı 😡

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dgs ek tercihleri 2018 şubatı falan bulur bu sene. Bayramdı istifaydı üstüste geldi hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Stajımı yaptım, belgeleri teslim ettim ama hala okuyor olarak gözüküyorum. Diploma puanım doğru. Puanlar açıklanırken bir sıkıntı olur mu? Okuyor olarak gözüktüğüm için puanım daha az hesaplanır mı? DGS grubundaki birisi eksik hesaplanır dedi. Bir de size sorayım dedim.

Staj kredisiz derstir ortalamanı etkilemez. Dolayıdıyla ÖBP'yide etkilemez. Okuyor gözükmenin de bi zararı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ensr53 kullanıcısına yanıt
    İnşallah memnun kalırsın dershaneden ve hayırlısı ile kazanırsın. Hemen hemen bütün dershanelerin denemesine girdim 40-45 sayısal net çıkıyordu ama sınavda sayısal bölümden 33 tane soru yapabildim. Her zaman daha iyisini yapmaya çalış. Kusura bakmayın bu arada, çok foruma giremedim geç cevap verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okantopuz -- 23 Ağustos 2017; 13:6:20 >
  • Sonuçlar bugün açıklanıyordu. 29 ağustos haftaya salıya kaldı yine bi dalavere dönüyor herzaman olduğu gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wampaa kullanıcısına yanıt
    sonuçlar 1 yıldır belli 29 ağustos günü açıklanacağı.
  • wampaa kullanıcısına yanıt
    Kim demiş bugün açıklanacak diye

• okantopuz kullanıcısına yanıt
    sağolun teşekkür ederim. Hadi ya 33 gene az çok zorlayıcıydı dimi sorular değişik soru tipleriydi.
  • Sonuçlar 6 eylülde açıklanacakmış, ÖSYM sonuç açıklama gününü erteledi. Hepimize geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 eylül de açıklanacak diye duyuru yapmışlar. her sene bu dgs öğrencilerini mağdur ediyorlar. yine vize zamanı dayanacak öyle kayıt yapacak millet.
  • quote:

Sonuçlar 6 eylülde açıklanacakmış, ÖSYM sonuç açıklama gününü erteledi. Hepimize geçmiş olsun

Belliydi ertelenceği hiç şaşırmadım

• Geçen sene yaşadığımıız rezillik derdik fakat 33 gün sonunda açıklandı bu sene tam 43 gün sonra açıklanmış olcak.
    İnş ek tercihlerdede boş kalır ön lisans bölümleri gelecek yıllarda kapanır bütün ön lisanslar ösym'de kurtulur öğrencilerde

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

quote:

Sonuçlar 6 eylülde açıklanacakmış, ÖSYM sonuç açıklama gününü erteledi. Hepimize geçmiş olsun

Belliydi ertelenceği hiç şaşırmadım

Peki kayıtlar ekimi bulur mu?
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Ekim ayını rahat bulur, dua et ekim ayını geçmesin ösym bu herşey beklenir

• Allah belanizi versin,bi sinavi okumak bu kadar mi zor olur.80 TL aliyosunuz milleti magdur ediyorsunuz,haram zikkim olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Allah belanizi versin,bi sinavi okumak bu kadar mi zor olur.80 TL aliyosunuz milleti magdur ediyorsunuz,haram zikkim olsun.

Geçen senede çok bela okumuştum ama değişen bişey yok 😡

• Açıklamayıda cuma yapıyorlar ki herhalde millet daha az bela okusun diye
  • hahahhahah nefret ediyorum bu ülkeden ve devletten gerçekten ya.Sınav için aldıkları para ortada,1 ayda sınav açıklayamıyorlar şaka gibi Cidden deliricem artık bir işi de düzgün yapsalar şaşırıcam nasıl bir rahatlık bu ya
  • 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.