Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ösym daha üniversite yerleştirme sonuçlarını açıklayamadı 1 hafta oldu bizim süreç eylül sonu öncesi sonuçlanmadı mucize

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tahmini ne zaman açıklanır sınav??

Geçen yıllarla karşılaştırma yapan oldu mu acep..??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • comedyone kullanıcısına yanıt
    29 ağustos'dan önce açıklanmıcağı bir gerçek

• radko kullanıcısına yanıt
    Oysa ki erken açıklanması gerekir.. ulan osym...

• comedyone kullanıcısına yanıt
    İşin normalı 16-17 ağustos gibi açıklanması fakat nerdeer

• 29 Ağustos'u da geçme ihtimali olduğu için,yeter ki o tarih uzamasın başka bir şey istemiyorum.
  • Ne bu atar?
    bakmıştır google,belki daha önce açıklanacağına dair bilgisi olan vardır diye yazmıştır !

• quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Birden çok cevap aldım ve tek bir tarihe bağlı kalmadım.. bilgi paylaşımı ne büyük hikmet değil mi?

İnsanları saçma sapan şeyler yüzünden eleştirmek ne büyük aptallık değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Ne bu atar?
    bakmıştır google,belki daha önce açıklanacağına dair bilgisi olan vardır diye yazmıştır !

Kardeş Türkçen yok heralde. ÖSYM kesin bir dilde ve tartışmaya sebebiyet vermeyecek biçimde net bir tarih belirtmiş. Sonucun açıklanacağı gün kesin ve net bir haldeyken daha önce nasıl açıklansın? Hadi bana bir mantığını anlat bakalım? Daha önce açıklama imkanı varsa neden o zaman ona göre bir tarih vermiyor? Hadi açıkla!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: comedyone

Birden çok cevap aldım ve tek bir tarihe bağlı kalmadım.. bilgi paylaşımı ne büyük hikmet değil mi?

İnsanları saçma sapan şeyler yüzünden eleştirmek ne büyük aptallık değil mi?

ÖSYM net bir tarih vermiş. Diğerlerine tezek yemek düşer. Yapacağın çok basit, ÖSYM'nin sitesine girersin ve tarihi öğrenirsin. Başka kaynaklardan medet ummak akla mantığa aykırı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    Amacın polemik yapmak belli oldu boş yaparak

• Arkadaşlar ÖSYM'de bu sınav okuma işleri ile ilgili geçen yıllara kadar tek 1 kişi tüm işleri hallediyordu evet yanlış anlamadınız 1 kişi sadece . şimdi ne durumdalar bilmiyorum bende. ÖSYM Sonuç açıklama tarihini verme işini geçen yıl başlattı ilk kez ve 15 temmuz dolayısıyla ona da uyamadı. Verdiği tarihten önce sonuç açıkladığı herhangi bir sınav var mı bilmiyorum araştırmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_L_İ_ -- 2 Ağustos 2017; 10:19:9 >
  • açıklandıktan sonra tercihiydi, tercihin açıklanmasıydı derken net ne zaman kazandığımız üni'ye başlayabiliriz? geçen seneden tecrübesi olan varsa yazabilir mi? ilk haftalardaki dersleri kaçırır mıyız?
  • carpathia00 C kullanıcısına yanıt
    Geçen sene sınava girmiş biri olarak bu sene ki süreç geçen seneyle kıyaslanmaz saçma ve çok uzundu.
    Bu sene eylül son haftasından önce imkansız tercih sonuçların açıklanması,derslerin kaçırılıp kaçırılmıcağı her okulun açılış tarihleri farklı olduğu için değişir.

• radko kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. tercih listemdeki okulların çoğu eylülün 2. haftası başlıyor, dediğiniz gibi olursa 2 haftayı falan kaçıracağım o zaman. şu dgs'yi niye adam yerine koymuyor bunlar anlamıyorum, 2 hafta 2 haftadır, daha senenin başından konu eksiği, devamsızlık olacak
  • carpathia00 C kullanıcısına yanıt
    Eylülün 2 haftası başlıcaksa okul kesin kaçırırsin sonuçlar 29 ağustos da açıklancağı için bayram sonrası zaten tercihler alınır. Devamsızlık işlenmez kayıt olduğun tarihte başlar.

• Gecen seneyi zaten dikkate almayalim cok ekstra mevzular olduda baktim 2014 ve 2015 dgs lere 2 haftayi gecirmeden aciklamislar.eger bu kitapcik isi bozuyorsa tekrar optige donsunler isi uzatan yeniligin bi esprisi yok valla.

O yillarda girenler var mi.surec gayet iyi islemis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014'te girmiştim ben. Sınav sonuçları sınavdan 1 hafta sonra açıklanmış olsa da 1 ay boyunca hiçbir açıklama olmadan tercih sürecinin başlamasını beklemek can sıkıcıydı. Neyse ki tercih sonuçlarını tercih süreci bittikten 3 gün sonra açıklayarak durumu telafi etmişlerdi.
  • O da ilgincmis :) bunda 23 temmuzdaki sinava pesin pesin 29 agustosta aciklancak demesi cok sacma.

5 hafta ne yapacaklar merak ediyorum.aslinda 18 ine kadar aciklayip 25 ine kadar tercihleri alip, eylul basida yerlestirme sonuclarini aciklayabilirler.ama yok illa acikladiklari tarihe uyarlar 29 agustosa kadar sonuc bekleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeSiN kullanıcısına yanıt
    2 milyon kişi girdiği ygs açıklanıo 15 günde buna girio 350000 kişi,isteseler 10 günde açıklarlar bu sistemle ama nerde

• 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.