Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
829.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    350000 kişi sıralamasını o siteye nasıl girmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Girmesine gerek yok fikir edinebilmek için bazı aralıktaki sıralamalar baz alınabilir. Örneğin 320 puan alan birinin sıralamasını tespit ettiysek 319 318 321 gibi puanların da sıralamalarını aşağı yukarı bilebiliriz.
  • NE kadar saçmalamaya başladılar böyle. Sıralama yayınlamamak nedir neye göre tercih yapacağız ? Valla şaka gibi bir ülke olduk iyice.
  • Aynen ciddi hedefleri olanlar icin tamamen sasirtmak gibi oluyor.

Tercih sayisi fazlaydi sanirim.gitmeyi isteyeceginiz heryeri sirayla yazin valla.baslara belkide olmaz diyeceginiz yerlerden de yazin cok fark olmayan.belli olmaz sonucta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aöf sizce kaç puan la kapatır bu sene ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

NE kadar saçmalamaya başladılar böyle. Sıralama yayınlamamak nedir neye göre tercih yapacağız ? Valla şaka gibi bir ülke olduk iyice.

Saçmalamaya yeni başlamadılark.. Bir işin içinde MEB , YÖK veya ÖSYM varsa saçmalamadıkları bir durumu görmek insanın torunun torununu görmesi gibi bişey. İşin içinde olan bilir bu 3 kurumdan biri ile bir şekilde muhattapsanız işiniz zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _A_L_İ_ -- 30 Temmuz 2017; 13:18:18 >
  • _A_L_İ_ kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz valla katılmamak elde değil.

Gazeteler de sonuçlar da 29 temmuz da açıklanacak yazıyordu...

Edit: Karıştırmışım sonuçlar 29 temmuz değil, 29 ağustos da açıklanacak yazıyor gazetelerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 30 Temmuz 2017; 14:17:45 >
  • Ne sonuçları?

Şaka mı yapıyorsunuz ? DGS konusu tabi ki DGS sonuçları.

Edit: Karıştırmışım sonuçlar 29 temmuz değil, 29 ağustos da açıklanacak yazıyor gazetelerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 30 Temmuz 2017; 14:17:55 >
  • Bende şaka zannetim temmuz deyince

Kusura bakmayın hocam, Dün gece bakmıştım 1 ay sonra açıklanacağı hiç aklıma gelmeyeceği için direk 29 temmuz olarak okumuşum.
  • Geçen sene ki rezillikten sonra,Dedikleri zamanda açıklasınlar o bile kafi,

• ümraniye için dgs kurs tavsiyesi olan varmı ? tasarı 3600tl diyor pegem 1300tl. Tasarı uçmuş gitmiş
  • Niye millet netlerini paylaşmıyor da Türkiye ortalaması nerelerde olacağını az çok tahmin etmeye çalışıp neler olacağı hakkında yorumlar yapsak daha iyi sonuçlar çıkmaz mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: evoo.9

ümraniye için dgs kurs tavsiyesi olan varmı ? tasarı 3600tl diyor pegem 1300tl. Tasarı uçmuş gitmiş

Kadıköy tasarı da 3600 taksitli diyor 3400 nakit ama 3400den taksitlide yaparlar. Daha ucuza duyan var mı?

Bu arada 2018 DGS için whatsapp grubu kuruyorum gelmek isteyen varsa yazabilir.
  • Ahlaki Adam A kullanıcısına yanıt
    Tasari dusunen arkadaslar kolay denemelere sorulara kanmasinlar mutlaka ek kitaplar denemeler bitirsinler 45 50 net tasaridan yapan ben sinavdan 30 32 bekliyorum.. intibak, isem, murat denemeleri guzel oluyor

• affetmeyeci kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam farklı kaynaklardan çalışmak lazım kesinlikle. Sağolasın hocam tavsiye için
  • quote:

Orijinalden alıntı: affetmeyeci

Tasari dusunen arkadaslar kolay denemelere sorulara kanmasinlar mutlaka ek kitaplar denemeler bitirsinler 45 50 net tasaridan yapan ben sinavdan 30 32 bekliyorum.. intibak, isem, murat denemeleri guzel oluyor

Hocam hem tasarıda hem intibakda 40 45 net cıkıyordu ama sınav cok kötü geçti. İntibak bile cocuk oyuncagı kalır bana göre

• Merhabalar arkadaşlar. Dershane arayan arkadaşlar için söylüyorum kesinlikle Tasarı Kadıköy şubesine gitmeyin. Sadece etiket satıyor kendileri. Yapamadığınız soruları hocalarımıza sorabilirsiniz diyorlar, hocalara soruyoruz sonra hocalar diyor ki biz çözmeyiz soru çözüm odasında ki öğretmenlere sorun diyorlar. Oradaki öğretmenlerde yeni mezunlar bazı soruları çözemiyorlar ve soru çözüm odası dedikleri yer kümes kadar. Sürekli sıra var.

Kaynak veriyorlar onda sıkıntı yok ama verdiği kaynakların çoğunda aynı sorular tekrar ediyor, hiç bir ayıklama yok. Gelişi güzel soruları koymuşlar. Analiz vs. umurlarında değil. Sadece yılda bir birinci çıkaralım ismimiz yürüsün gerisi mühim değil kafasındalar. Bir tane öğretmen hariç dersime giren diğer üç öğretmen kötüydü, sadece bir tanesi iyiydi.
    Program yapıyoruz öğrenciye göre diyorlar, hayatında hiç ders çalışmamış adama ve çalışmış adama aynı programı veriyor. Hiç ders çalışmamış adamın günde 9 saat ders çalışması beklenir şekilde program hazırlıyorlar. Bir tane excel koymuşlar sil, yenisi yaz.

İntibak bu iş için iyi olduğunu düşünüyorum ama dershanesi yok sanırım. İntibak denemelerine kesinlikle girin. Ben Kadıköy Uzman Kariyer'de giriyordum 7,5 TL'ye Türkiye Geneli Deneme sınavlarına. Sınavları fena değil.
    Tasarı'nın denemelerine de girin ama dershane için aynısını diyemiyorum. Deneme kaçırmayın her dershanenin denemesine girmeye çalışın.

Mümkün olduğunca dershanedeki öğrenci sayısının az olması bence daha olumlu olacak, hazırlanacak öğrenciler için. Butik tipi dershaneler sanki daha verimli olur gibi, daha çok ilgilenirler.

Ama disiplinli olunursa ve temeliniz iyiyse kendi başınıza yapamayacağınız bir sınav değil. Eksik konular için özel öğretmenler tutulabilir ve açık kapatılabilir. Ya da dershaneler bazen Ocak veya Nisan grupları açıyorlar açığınızı kapatmanıza yardımcı olur. Erken yazılmak istemeyenler için.
    Benim şahsi fikrimdir.

Son olarak sürekli soru çözün azda olsa. Çünkü bilginin gerektiği kadar o soruyu çabuk çözmekte önemli. Zaman sıkıntısı yaşamamak için şimdiden azar azar da olsa soru çözün zihniniz çalışsın. Seri düşünmeye başlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okantopuz -- 1 Ağustos 2017; 19:59:27 >

• 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.