Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hedefim ilk 600 İTÜ Makina hocam. Neler tavsiye edersiniz. Öğrendiğim konularda iyiyim ama hiç deneme çözmedim. Nisanda başlamayı düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öğrendiğin konularda da geriye dönük test çöz. Şimdi 2 ay önce öğrendiğim konuyu yapamadığım oluyor unutmuşum. Tekrar şart.
    Dershanelerin aylık denemeleri oluyor onlara ücretli katılabilirsin birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlexTR

Hedefim ilk 600 İTÜ Makina hocam. Neler tavsiye edersiniz. Öğrendiğim konularda iyiyim ama hiç deneme çözmedim. Nisanda başlamayı düşünüyorum.

Konulara az çok hakimseniz deneme çözebilirsiniz arada,onun dışında mayıs ayına gelince artık tamamıyla deneme çözün benim fikrimce
  • DGS sacma sapan bi sinav kazanmak icin degil formalite giriyorum. sansa belki kazaniriz veya iyi bir torpilinz var ise kazanirsiniz. en cok hile yapilan sinav bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar herkese kolay gelsin :)
    sınava sayılı günler kala şöyle güzel bi konu tekrarı yapıp kpssde daha önce soru yakalamış güzel bi yayın var mı önerebileceğiniz? bikaç yayın çözdüm ama bi kaç arkadaşım Kuzey AKADEMİ ve Pegemin bu konuda iyi olduğunu söylüyor siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
  • Benim alanım anadolu teknik inşaat teknolojisi ygsden pek bi umudum yok gibi 2yıllık raylı sistemler inşaat okusam oradan dgs ile başka bölüme geçebilirmiyim özgürmüyüm mesela mimarlık pilotaj gibi ?

• eseslim29 kullanıcısına yanıt
    Sadece bölüm devamlarına. Yazarsan çıkacaktır mutlaka arama motorundan.

• Hımm anladım mesela raylı sistemler okursam raylıyı tercih edebiliyorum peki iç mimarlık okursam inşaat teknolojisi tercih efebilirmiyim yine ?

• eseslim29 kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer iş olanağı için okuyorsan, raylı sistemleri tercih et bence.
    Ben bir ara okuyordum.

• Herkese merhabalar. Ben son 4 ay kursa gitmek istiyorum. İstanbul içi bana önerebileceğiniz kurs var mı? Hafta sonu gideceğim. Hafta içi çalışıyorum. Sadece matematik alsam yeterli. alanım matematik.
    Herkese başarılar. Tasarı açmış geçen cumartesi. Önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okantopuz -- 23 Mart 2016; 10:03:24 >
  • EA DAN 270 puan almak zormu

• 228 sayısal puan almak için kaç matematik gerekir arkadaşlar sağlık okuyorumda ben
  • Dgs girmek için mezun olmak mı lazım. Adalet 2 . sınıfım.Başvurular başladığında daha mezun olmuş olmuyorum başvurabiliyormuyum bilgisi olan varmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurcansiz

Dgs girmek için mezun olmak mı lazım. Adalet 2 . sınıfım.Başvurular başladığında daha mezun olmuş olmuyorum başvurabiliyormuyum bilgisi olan varmi ?

Hayır, başvuru yapabilirsin.
  • 4 yıllık işletme mezunuyum. Aynı zamanda 2 yıllık adalet mezunuyum.
    Lisans 4 yıllık mezunu olduğum için dgs ile tercih yapmamda sıkıntı olur mu ?
    Hukuk için deneyecegim acaba lisans okumuş olmam sıkıntı yaratırmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurcansiz -- 29 Mart 2016; 2:34:46 >
  • Onurcansiz kullanıcısına yanıt
    yaratmaz hocam sizin durumla aynı durumu yaşıyorum, 4 yıl işletme, 2 yıl adalet okudum ve 4 senedir hukuk için dgs sınavına giriyorum bu sene tekrar gireceğim.
  • DGS Sınavında Önemli Değişiklik Var Arkadaşlar bilgi için tıklayınız

• quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

DGS Sınavında Önemli Değişiklik Var Arkadaşlar bilgi için tıklayınız

http://www.dreamkafe.com/konu-dgs-yonetmeliginde-degisiklik.html

Bu madde zaten yok muydu? Önlisansta derslerden aldığın notlar, lisansta da sayılıyordu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

DGS Sınavında Önemli Değişiklik Var Arkadaşlar bilgi için tıklayınız

http://www.dreamkafe.com/konu-dgs-yonetmeliginde-degisiklik.html

Bu madde zaten yok muydu? Önlisansta derslerden aldığın notlar, lisansta da sayılıyordu?

artık muaf olduğumuz derslerin notlarıda lisans diplomasına eklenecek önceden eklenmiyordu.

• Merhabalar, elektronik önlisans mezunuyum. Çok ani bir kararla dgs'ye girmeye karar verdim. 1 gün dahi kaybetmeden çalışmalara başlayacağım. Kursa gidecek imkanım yok bana sadece kaynak önerir misiniz ? Konu anlatımı olur, testleri olur hepsine kabulüm. Konu anlatılan videolar da işimi görür. Önce konuyu ordan dinleyip daha sonra testine geçerim. Bana da el uzatırsanız çok memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.