Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocalara geldik çok öneriliyor. Kaynak hakkında çok bilgim yok yanlış yönlendirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 11 Nisan 2016; 15:11:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • expo-9009 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim onu bende gördüm az evvel. Başka fikri olan varsa rica ediyorum yazsın bilgilendirsin bir an evvel başlamalıyım bende.
  • iddialı hedefleri olanlar nereden çözüyor, ygs denemeleri falan mı?
  • Ben Isparta 2 yıllık iş güvenliği bölümü mezunuyum şuanda İsg uzmanı olarak çalışıyorum ama bu işten 2 ayda nefret ettim bende hakkım varken sosyal hizmetler e dgs ile geçmek istiyorum ama hazırlık falan varmış bazı üniversitelerde benim aklımda ata aof den okumak var sizce ne yapmalıyım?

• Tasarı ve intibak yayınlarının soru kitaplarını aldım. Şimdi konu anlatımları için ne yapabilirim ? Youtube'dan konuları izlemekten başka ne gibi yollara başvurmalıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Beyler önlisans bilgisayar programcılığı mezunuyum sınavsız dikey geçiş bu sene kalkmış dgs ye girmek şart olmuş puan sistemi Nasıl olur acaba yani işletme kamu yönetimi gibi bölümlerin direk 3. Sınıftan açıköğretim olarak Nasıl geçiş yapabiliriz

• Merhaba arkadaşlar. Herkese kolay gelsin. Hayırlı çalışmalar.

Ben 23 yaşındayım. Şuan dgs ile girdiğim vakıf üniversitesinde tam burslu iç mimarlık okuyorum. Burada iki sene okudum.

Şimdi ise tekrardan dgs ile mimarlık bölümüne gitmek istiyorum. Büyük ihtimalle devlet üniversitesini kazanacağım.

Soruma gelecek olursak ben iki yıl iç mimarlık okudum. Burada okuduğum derslerin yeni geçeceğim üniversitede mimarlık bölümünde muaf olması nasıl olur.
    Yani iç mimarlıkta ki transkript i alıp verdiğim de içeriği denk gelen dersleri muaf ederler mi?

Yanıtlarınız için teşekkürler.
  • Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    Evet muaf ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlexTR

Evet muaf ederler.

Çok sağol dostum. Herkesin hakkında hayırlısı olsun İnşaAllah.
  • Lojistik mezunu olup dgs ye girecekler var mı? Varsa hangi bölümlere geçiş yapmayı düşünüyorlar.?
  • Şimdi atiyorum 4 yillik örgün+2 yillik aöf okuyoruz 2 yıllık bölüm bittiginde bu bolum icin dgsye girebilir miyiz? Yani üniversitede okurken dgaye girilir mi?

• Bașvurular ne zaman?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    31.05.2016
    13.06.2016

• quote:

Orijinalden alıntı: janqlee

Ben Isparta 2 yıllık iş güvenliği bölümü mezunuyum şuanda İsg uzmanı olarak çalışıyorum ama bu işten 2 ayda nefret ettim bende hakkım varken sosyal hizmetler e dgs ile geçmek istiyorum ama hazırlık falan varmış bazı üniversitelerde benim aklımda ata aof den okumak var sizce ne yapmalıyım?

Bende o bölümü okuyorum bu sene bitecek yapmayacağım bir bölüm için 2 sene okudum mal gibi sertifika sınavına bile girmiyecegim direk tekrar Geçiş hakkımı kullanarak inşaat okuyacağım

• Dunsparce D kullanıcısına yanıt
    kardesim en doğrusunu yaparsın hiç bulaşma bu İsg işine iş gerçekten çok zor kafa ve beden yorgunluğu sinir stres vs. Hele ki Türkiye de hiç bulaşma çünkü bir işveren e bagli olarak çalışacaksın ve bu işverenin işine geleni yapman gerek anlamına geliyor
    Memnun değilim diyemem ama çok riskli bir iş

• Zaten hergün sövüyorum hocam bitsede kurtulsam nerden bulaştım ya hep abim yüzünden o yazdı bu bölümü ben tatildeyken hergün kahrediyorum 2 yılım boşu boşuna gitti.

• Dunsparce D kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan ki herkes bu bölümü parası iyi unvanı da güzel garanti iş diye okuyor yada belge alıyor ama böyle düşünenler teker teker dökülüyor bundan emin ol ben sırf evde durmamak için okudum pişman değilim yeni candan öte arkadaşlarla tanıştım ama iş başı yaptığında okuldaki her şey boş gibi geliyor bi kere işverenden bağımsız değilsin bu eksik diyorum tamam yaparız ederiz şuan maddi sıkıntı var falan hep geçiştirme içinde yani kısacası bu işi işverenden bağımsız yapmak lazım anca bu şekilde işimizi tam anlamıyla yaparız

Benden sana tavsiye kardesim kendi bölümünü oku bitir sonra kafani duvara vurursun

• 27 mayısta diplomayı alıyorum hocam 2 sene mi vermişim buraya kadar geldik bırakmak olur mu hiç teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

• Arkadaşlar merhaba ben 2 yıllık Grafik Tasarım bölümü mezunuyum DGS ile geçiş yapmak istiyorum fakat birkaç arkadaşım çoğu üniversitenin DGS ile 1.sınıftan başlattığını söylüyor. Böyle bir şey mümkün mü, DGS'nin ne manası kalıyor o zaman? Böyle bir şeyi üniversiteleri arayarak mı öğreneceğim?
  • Beyler önlisans bilgisayar programcılığı mezunuyum sınavsız dikey geçiş bu sene kalkmış dgs ye girmek şart olmuş puan sistemi Nasıl olur acaba yani işletme kamu yönetimi gibi bölümlerin direk 3. Sınıftan açıköğretim olarak Nasıl geçiş yapabiliriz
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.