Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 yıllık bilgisayar programcılığı mezunuyum. aöf işletmeye kaydoldum bu sene. Yönetim bilişim sistemleri bölümüne geçiş yapmak istiyorum, fakat troll eğitim sistemimiz olduğu için bilgisayar programcılığından yönetim bilişim sistemlerine geçiş yokmuş. ama işletmeden geçiş varmış sorum şu aöf işletme 2 yıllık bittiği zaman işletme alanından yönetim bilişim sistemleri bölümüne geçiş yapabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzwinston

herkese selam,
    2 yıllık bilgisayar programcılığı mezunuyum. aöf işletmeye kaydoldum bu sene. Yönetim bilişim sistemleri bölümüne geçiş yapmak istiyorum, fakat troll eğitim sistemimiz olduğu için bilgisayar programcılığından yönetim bilişim sistemlerine geçiş yokmuş. ama işletmeden geçiş varmış sorum şu aöf işletme 2 yıllık bittiği zaman işletme alanından yönetim bilişim sistemleri bölümüne geçiş yapabilirmiyim

neden 2 yıllık önlisans işletme bölümüne kaydoldun ki ? istersen işletmenin direk 3.sınıftan başlayarak lisans bölümüne geçiş yapabilirdin. ben öyle yaptım mesela. bilg prog mezunuyum ve direk kamu yönetimi 3.sınıftan başlattılar. herneyse , ben aöf.ün her önlisans bölümünden sonra her lisans bölümüne geçiş oluyor diye biliyorum. sen önlisansını devam ettirmemişsin yeni bir önlisans bölümüne başlamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: oKsyqeN

quote:

Orijinalden alıntı: hzwinston

herkese selam,

neden 2 yıllık önlisans işletme bölümüne kaydoldun ki ? istersen işletmenin direk 3.sınıftan başlayarak lisans bölümüne geçiş yapabilirdin. ben öyle yaptım mesela. bilg prog mezunuyum ve direk kamu yönetimi 3.sınıftan başlattılar. herneyse , ben aöf.ün her önlisans bölümünden sonra her lisans bölümüne geçiş oluyor diye biliyorum. sen önlisansını devam ettirmemişsin yeni bir önlisans bölümüne başlamışsın

Evet,hem de senin dediğin gibi yapsaydı yönetim bilişim sistemleri bölümünde yüksek lisans yapabilirdi 4 yıllık işletmeden sonra,hem vakitten kazanırdı hem de sınav derdiyle uğraşmazdı hem de yüksek lisans yapmış olurdu.
    Ülkemizdeki rehberlik sistemi maalesef çok zayıf,öğrencilere hiç bilgi ve tavsiye verilemiyor bu konularda.

• whatsgrubumuz var mı
  • dgs ile ilgili yardıma ihtiyacım var bana pm atarsanız çok sevinirrim
  • Ek yerleştirme tarihleri: 27 Ekim-2 Kasım, klavuz yayınlanmış:
  • Dgs ek tercihler ne zaman açıklanır acaba ?

210 puan alanan birisinin sırasıyla Bolu(3) , Karabük(2)'e Erzurum(3) yerleşme ihtimali var mı sizce ?

Teşekkürler.
  • Gıda tek. den mezun olup diyetetik okuyan var mı ders muafiyeti nasıl oldu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın beni buraya. Bugün Tasarı eğitim kurumlarına kayıt oldum. Allah nasip ederse 330-340 alsam hedeflerim için yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

DGS 2016 whatsapp grubu var mı yoksa kuralım mı ?

Merhaba, ben varım isteyenleri de daha sonra dahil ederek büyürüz. nedersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giovannii

Yazın beni buraya. Bugün Tasarı eğitim kurumlarına kayıt oldum. Allah nasip ederse 330-340 alsam hedeflerim için yeterli.

O puanı alsan zaten direk boğaziçi ODTÜ bir yere girersin

• dgs soruları artık çok zorlaştı, ales kaynaklarınada çalışmayı ihmal etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunsparce

quote:

Orijinalden alıntı: Giovannii

Yazın beni buraya. Bugün Tasarı eğitim kurumlarına kayıt oldum. Allah nasip ederse 330-340 alsam hedeflerim için yeterli.

O puanı alsan zaten direk boğaziçi ODTÜ bir yere girersin

neden hocam zor mu o puanlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrath54

Evet gençler! 2011 Dgs'ye ben de giriyorum. Dersaneye de başladım hazırlık için, eğer kafanmza koyup çalışırsak yapamayacağmız şey yok. Ben de 2. sınıf elektrik öğrencisiyim.

Güncel tutalım konuyu !

Evet arkadaşlar, özel mesaj atan bi arkadaş vasıtasıyla bu konuya yeniden rast geldim,

23/10/2015 tarihi itibariyle, 2011 Dgs sınavıyla kazandığım Elektrik - Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olmuş bulunmaktayım.

Soru sormak isteyen varsa nacizane yardımcı olmaya çalışırım.
  • Ege myo da okuyan varsa pm atsın soru alışverişinde bulunuruz gıda tek 1. Sınıfım

• quote:

quote:

Evet gençler! 2011 Dgs'ye ben de giriyorum. Dersaneye de başladım hazırlık için, eğer kafanmza koyup çalışırsak yapamayacağmız şey yok. Ben de 2. sınıf elektrik öğrencisiyim.

Güncel tutalım konuyu !

Evet arkadaşlar, özel mesaj atan bi arkadaş vasıtasıyla bu konuya yeniden rast geldim,

23/10/2015 tarihi itibariyle, 2011 Dgs sınavıyla kazandığım Elektrik - Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olmuş bulunmaktayım.

Nasıl bir çalışma programı izlediniz?
  • quote:

quote:

Güncel tutalım konuyu !

baştan 4 sene mi okudunuz
  • Whatsapp grubumuz vardır katılmak isteyen benimle iletişime geçebilir

• Dgs sınavından korkar oldum kazanamam diye

• quote:

Orijinalden alıntı: samanikkadin

Dgs sınavından korkar oldum kazanamam diye

Korkcak bir şey yok eski sbs düzeyinde bir sınav
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.