Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Pink -- 26 Ağustos 2016; 23:05:32 >
  • Oglum bu DGS çok mantıklı geliyor yav inşaat okuyorum seneye mezunum hayırlısı ile sonra inşaat Mühe geçecem inşallah olmadı teknikerliktede iyi para var Geoteknik veya yapı denetimde zaten amacım inşaat sektöründe Mühde olsam teknikerde olsam Geoteknik üzerinde iş yapmak herkese hayırlı olsun ha birde iş güvenliği sertifikam var C inşaallah güzel yerlere geliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAŞAR ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)
    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
    ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (İNGİLİZCE) (%25 BURSLU)

%50 olsa giderdim ama bu şartlarda zor görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

aynen ben de seni hatırlıyorum, görüyorum buralarda hep. 17. oldum. Sen ne yaptın?

ben yerleşemedim , puanımda iyi degil ek tercıh yapıcam. birde pm attım.
  • Haliç üniversitesi - uluslararası ticaret

• %50 endustrı muhendıslıgıne kazanmısım 1 senemı daha cope atmayı goze almadım artık yatay gecıs ıcın ugrasıcam %1 bıle sansım varsa bunu kovalıycam

dgs ıcınde 1-2 kelam etmek ıstıyorum bundan sonra gırıcek arkadaslara belkı bıraz fıkır verır

bana gore artık dgs ozellıkle son 3 senedır amacından saptı dgs nın asıl amacı 2 yıllık mezunlarının lisans okumasını sağlamak fakat bakıyorsunuz matematık öğretmenlerı bıle hukuk okumak ıcın sınava gırıyorlar dusunun yanı sız 2 yıllık bır bolumden yenı mezun olmussunuz fakat matematık öğretmenıyle yarısıyorsunuz sınavda ıste boyle bır saçma sıstem var sınav soruları cok zorlastı 2004 sorularıyla 2014 soruları arasında sıyahla beyaz kadar fark var ygs ve ales karısımı bır sınav oldu artık

ıyı kotu bır yere gırdım bundan sonra dgs yı azıma bıle almak ıstemıyorum calısan arkadaslara başarılar dılerım kolay gelsın
  • Ftr ci varmi

• İstanbul Kültür Üniversitesi - İletişim Tasarımı (%50 Burslu)

• Pamukkale Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genç Yiğido

%50 endustrı muhendıslıgıne kazanmısım 1 senemı daha cope atmayı goze almadım artık yatay gecıs ıcın ugrasıcam %1 bıle sansım varsa bunu kovalıycam

dgs ıcınde 1-2 kelam etmek ıstıyorum bundan sonra gırıcek arkadaslara belkı bıraz fıkır verır

bana gore artık dgs ozellıkle son 3 senedır amacından saptı dgs nın asıl amacı 2 yıllık mezunlarının lisans okumasını sağlamak fakat bakıyorsunuz matematık öğretmenlerı bıle hukuk okumak ıcın sınava gırıyorlar dusunun yanı sız 2 yıllık bır bolumden yenı mezun olmussunuz fakat matematık öğretmenıyle yarısıyorsunuz sınavda ıste boyle bır saçma sıstem var sınav soruları cok zorlastı 2004 sorularıyla 2014 soruları arasında sıyahla beyaz kadar fark var ygs ve ales karısımı bır sınav oldu artık

ıyı kotu bır yere gırdım bundan sonra dgs yı azıma bıle almak ıstemıyorum calısan arkadaslara başarılar dılerım kolay gelsın

kesinlikle katılıyorum. bizim avukatımız hukuk okumak için bu yıl dgs.ye girdi. şaka gibi abi ya. ben zaten üniversite sınavını beceremediğim için dgs zorluyorum herif gelmiş ... tövbe tövbe. allahtan aöf bu yıl son kez dgs.siz adam alacakta bari önlisans okumayan giremeyecek dgs.ye. ama işte yine giren çıkan bize.

256 puanla hiç yoktan gelişim tutar diyordum çıka çıka üsküdar ünv. çıktı 16bin lira bakalım ne halt yiyecez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dunsparce

Oglum bu DGS çok mantıklı geliyor yav inşaat okuyorum seneye mezunum hayırlısı ile sonra inşaat Mühe geçecem inşallah olmadı teknikerliktede iyi para var Geoteknik veya yapı denetimde zaten amacım inşaat sektöründe Mühde olsam teknikerde olsam Geoteknik üzerinde iş yapmak herkese hayırlı olsun ha birde iş güvenliği sertifikam var C inşaallah güzel yerlere geliriz

Ganoyu yuksek tut. Büyük faydasini görürsün
  • Beyler SAY 270 - 275 İÇİN kaç soru yapmalıyım.

Mat komple başlayacağım.
  • İstanbuldaki Bilgisayar Mühendisliği ikinci öğretimlerin hepsini kaldırmışlar. Ben çalışarak okumak durumundayım, ama bu şartlar bana sağlanmıyor.
  • Kafaya koyduktan sonra yapılamayacak birsey yok

• Kaç net yaptınız puan ve sıralamanız ne hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 13 Eylül 2015; 14:21:11 >
  • @Damaged Brain

buyrun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustincohl -- 13 Eylül 2015; 14:41:40 >
  • Tebrikler hocam iyi puanınız ve sıranız var.Bende 2016'da gireceğim bana tavsiyeniz var mı?Siz nasıl çalıştınız paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 13 Eylül 2015; 15:06:47 >
  • Sakarya üniversitesi Makina mühendisliği 2. öğretim

Makina ve Endüstri müh.de Sakarya da 10 puana yakın yükselme oldu birinci öğretim gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakopsi

Sakarya üniversitesi Makina mühendisliği 2. öğretim

Makina ve Endüstri müh.de Sakarya da 10 puana yakın yükselme oldu birinci öğretim gitti.

Tebrikler dostum. O puanların ben 10 yıldır hiç düştüğünü görmedim ki zaten. Hep arttı hep arttı. Sakarya'da yaşıyorum güzel şehir bu arada. Hoş artık bahar şenliklerini kaldırdılar ama yinede kampüs güzel.
  • oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bu arada bende Sakaryalıyım Adpazarını terketmiyoruz. Memurum zaten çalışıp okucaz nasipse . Birde üniversiteye tayip olup orda çalışıp okumak istiyorum daha rahat olur diye bakalım olursa artık.
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.