Şimdi Ara

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.463
Cevap
138
Favori
830.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ösym nin sitesinde yayınlanan kılavuz sanırım, onda puanlar yok.Neye göre yapacağız? Ne baz alınacak anlamadım açıkçası.Bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.Castro

Ösym nin sitesinde yayınlanan kılavuz sanırım, onda puanlar yok.Neye göre yapacağız? Ne baz alınacak anlamadım açıkçası.Bilen var mı?

Geçen seneki puanlara göre tercih yapmamız gerekiyor.
  • Hocam peki puan ya da sıralama aralığı nasıl olmalı? Kaç aşağı kaç yukarı gibi yapmalıyız? Saçma bi şey olmuş açıkçası
  • @F.Castro
    Hocam ben akademiden.com sitesini kullanıyorum tavsiye ederim hangi yerlerin ne derece tutabileceğini falan söylüyor.
  • Merhaba bir kaç soru soracaktım.
    http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2015/DGS/2015-DGSTABLO-1kontenjanson27052015.pdf
    Puanların neden yazmadığı hakkında bir ilginiz var mı? "Bakınızlar" ne anlama geliyor?
  • Merhaba ben bilgisayar programcılığı okuyorum 2. sınıfa geçtim. Bu sene tek hedefim dgs ile Bilgisayar Mühendisliğine geçiş yapmak. Matematik yeteneğim iyidir. Normal Anadolu lisesi mezunuyum ortalama derecede matematik alt yapım var. Özellikle mantık sorularına kafam iyi basıyo.Asıl sorum ise kaynak üzerine olacak.
    Elimde Tasarının 2012 basımı dgs konu anlatım kitapları var.Ayrıca yine 2012-2013 basımı tasarı soru bankası, intibak soru bankası, yediiklim soru bankası ve bikaç pek incelemediğim soru bankası var.
    Bugünde 2015 tasarı soru bankası ve intibak yaprak test sipariş ettim.Haftaya çalışmaya başlayacağım için tasarının yeni konu anlatım kitabını çıkartmasını beklemicem.
    Ayrıca konuları çabucak bitirip sürekli soru çözmek istiyorum.

- Şimdi ben bu konu anlatım kitaplarıyla çalışsam sorun yaşarmıyım.Sadece kitaplardan çalışmıcam internetten konu anlatım falanda dinlicem.

- Eski soru bankaları ile şimdikiler arasında çok bariz fark var mı? İllaki çözecem eski soru banklarını da ama sınav tecrübesi olan birçok kişi var elbet sizin görüşleriniz daha iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: irfanitolito

Merhaba bir kaç soru soracaktım.
    http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2015/DGS/2015-DGSTABLO-1kontenjanson27052015.pdf
    Puanların neden yazmadığı hakkında bir ilginiz var mı? "Bakınızlar" ne anlama geliyor?

2014'ün en küçük ve büyük puanla yerleşenleri burada
    http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2014/DGS/tercih/DGS-2014-Yerlestirme-MinMax29082014.pdf

bunlar da bakınızlar...
    http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2015/DGS/TERCIH/2015-DGSTABLO-1kosullar26082015.pdf

• metehan60 M kullanıcısına yanıt
    konu anlatımının yenisi eskisi olmaz elinde ne varsa ondan yardım alırsın boşuna yeni kitap alma. zaten dedğin gibi internette dolu kaynak ve vidyo var. vaktin çok o yüzden eski sorular çöz sonra yeni aldıklarına geçersin . en önemlisi son 2 3 ay önceden deneme çözmeye başlarsan çok iyi puanlar alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakopsi

konu anlatımının yenisi eskisi olmaz elinde ne varsa ondan yardım alırsın boşuna yeni kitap alma. zaten dedğin gibi internette dolu kaynak ve vidyo var. vaktin çok o yüzden eski sorular çöz sonra yeni aldıklarına geçersin . en önemlisi son 2 3 ay önceden deneme çözmeye başlarsan çok iyi puanlar alabilirsin.

Eyvallah son 2-3 ay değilde planıma uyablirsem ocak ayından itibaren en azından haftada 1 deneme çözmek istiyorum hazirandan sonra falan haftada bikaça çıkabilir hatta hergün deneme çözebilirim.
  • metehan60 M kullanıcısına yanıt
    ne kadar önce deneme çözerseniz daha iyi olur tabiki . zaten iyi bir çalışma yaparsanız başarmanız çok rahat olacaktır.
  • Anadolu üniversitesi %100 yazsam mı acaba ? İngilizcem çok iyi değil kararızım
  • Beyler dgs ile geçip 1. öğretimden 2. öğretime geçiş yapabiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Beyler dgs ile geçip 1. öğretimden 2. öğretime geçiş yapabiliyormuyuz ?

up
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

• DGS ile 4 yıllığa geçenler harç ödüyor mu? Harç listesinde yazılan fiyatlar yıllık mı dönemlik mi?
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    ikinici öğretim bölümü olursa harç ödeniyor. listedeki fiyatlar ise yıllık, 2'ye bölünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kawhileonard

ikinici öğretim bölümü olursa harç ödeniyor. listedeki fiyatlar ise yıllık, 2'ye bölünüyor.

Sağolun hocam, birinci öğretim olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene puanlarda gerileme olurmu
  • kazananlar kaçıncı sınıftan başlıyor
  • Tercih yaptık bakalım ne olacak. Pek umudum yok ama olsun.
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.