Bildirim
DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) [ANA KONU] - [16.07.2023] (108. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: shineon25
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyinn31
Arkadaşlar benim sıralamam 8,8k aşağıda tercih sıralamasının yanına başarı sıralamalarını da yazdım. Sizce gelen yer olur mu ? Neresi gelebilir ?
Bence hayalperestce olmus 3k falan gerek yok bence yazmaya 6k bile gelmesi zordur
Kardeş bu üniversiteleri myo tercihi yaparken de yazmıştım. Diğer şehirlere de baktım pek gitmek istemedim. Yine de tercih yapayım dedim. Sıralamanın tuttuğu yerler de var
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: shineon25
quote:
Arkadaşlar benim sıralamam 8,8k aşağıda tercih sıralamasının yanına başarı sıralamalarını da yazdım. Sizce gelen yer olur mu ? Neresi gelebilir ?
Bence hayalperestce olmus 3k falan gerek yok bence yazmaya 6k bile gelmesi zordur
Kardeş bu üniversiteleri myo tercihi yaparken de yazmıştım. Diğer şehirlere de baktım pek gitmek istemedim. Yine de tercih yapayım dedim. Sıralamanın tuttuğu yerler de var
Var tabi ama 5k lik yerler yazmissin ben 6100deyim 5500luk yer gelcek mi diye korkuyorum celal bayar 2. OOgretim gelebikir ama bence orayi yazma izmirliyim orayi iyi bilirim pek mutlu olmazsin cevresi yeri falan eglenceli yer degil ha ben okumaya gidiyorum dersen ayri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Direk yerleşirsen devam eder. Bir sonraki sene devam etmez. Tekrar başvuru yapabilirsiniz -
arkadaşlar mesela benim puanım 264 ben gidipte 270-280 puanlık okulları yazamazmıyım mesela yazdım o okula 3 kişi tercih yaptı kontenjanı 4 kişi ben oraya yerleşebilirmiyim -
quote:
Orijinalden alıntı: furi
Direk yerleşirsen devam eder. Bir sonraki sene devam etmez. Tekrar başvuru yapabilirsiniz
Yani ara versek de tekrar başvurarak burs alma imkânımız var? Yani bu kişi daha önce burstan yararlanmış daha fazla yararlanamaz diye bir durum yok. -
Malesef Türkiye'de sadece Beykentte var.. akademik kadrosu ( işletme bölümü için diyorum ) beni pek etkilemediği için orayı yazmayı düşünmüyorum. -
Doğru sıralama fakat yaptığın bi yanlış var 6k sıralamayı üste yazıp altına 3k olanı yazıyorsun o hatalarını düzelt, tercihlerinede 3.5 k dan başla 11 e kadar sırala derim -
6.5 k sıralamadan başlayıp 15 k sıralamaya doğru tercihlerini yap. -
yazarsın senin sıranın üstündekiler yazmazsa orayı sanada gelme ihtimali var. -
Bir kere çıkınca bir defa çıkmaz diye düşünüyorum. Ama başvuru engellenmiyordur -
çü işletme yazdım gidiyorum tek bırakacaktım ama nolur nolmaz ekledim arkasına bişeyler 266 küsür puan 2375 sıralama geldi diyebilirim heralde -
arkadaşalar şöyle 2013 puanlarına göre tervih yapacağımız yerleri mesela puan aralıklarına veya hepsini gösteren site yok mu örneğin istanbulu seçtiğimde istanbuldakiler vs. -
BEYLER PUAN 297 KÜSÜR 1804. CÜYÜM NASIL TERCİH YAPMALIYIM BİLEN BİRİ YARDIM EDEBİLİRMİ -
geçen birinden gerek sınavın zorluğu gerek böyle puanlarına artması gibi sebeplerden dolayı tercih yapmayan çok olur diye bişey duydum.Azıcıkda olsa ümitlendim.Her ne kadar yerleşmem pek mümkün olmasada bikaç binle kaçırmak var bide bikaç yüz kişiyle
elektronik okuyan varmı aranızda
edit.açıköğretim hakkında bilgisi olan varmı?Bu sene en kötü ihtimal oraya kayıt yaptırıyım diye düşünüm ama bunun için ygs ye girmek gerekmiyo muydu??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeson01 -- 18 Ağustos 2013; 14:17:00 > -
Arkadaşlar sıralamam 12607, 10017 sıralaması olan Anadolu Üni. ingilizce iktisat gelme ihtimali nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: aeson01
geçen birinden gerek sınavın zorluğu gerek böyle puanlarına artması gibi sebeplerden dolayı tercih yapmayan çok olur diye bişey duydum.Azıcıkda olsa ümitlendim.Her ne kadar yerleşmem pek mümkün olmasada bikaç binle kaçırmak var bide bikaç yüz kişiyle
elektronik okuyan varmı aranızda
edit.açıköğretim hakkında bilgisi olan varmı?Bu sene en kötü ihtimal oraya kayıt yaptırıyım diye düşünüm ama bunun için ygs ye girmek gerekmiyo muydu??
ben dgs den elek-elektronik tercih edicem. onlisans diplomam ile 2011 yilinda aof isletmeye kayit oldum. suan 4. siniftayim. 2014 te lisans isletme diplomam olucak ve e.e.muh. okumaya devam edicem. en mantikli olani yaparsin. kayitlar sirasinda hemen aof ye kayit ol 2014 te de dgs ile ile istedigin yere gecersin. benden sana tavsiye, bu sene donem basi 9 ar ders aldim aof den. seneye ilk donem 3 ikinci donem 4 dersim var. rahat rahat muhendislik okurken bitiricem.
ekleme: ygs'ye girmeye gerek yok onlisans diploman varsa. sanirim var ki dgs sinavina girmissin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnn -- 18 Ağustos 2013; 15:05:59 >
-
anadolu çeko
anadolu işletme
osmangazi işletme n.ö
osmangazi işletme i.ö
dokuz eylül çeko i.ö
dokuz eylül işletme i.ö
uludağ çeko n.ö
uludağ çeko i.ö
ululdağ işletme i.ö
akdeniz çeko i.ö
akdeniz çeko.n.ö
akdeniz işletme i.ö
kocaeli çeko n.ö
kocaeli çeko i.ö
kocaeli işletme i.ö
kocaeli işletme n.ö
manisa işletme i.ö
manisa işletme n.ö
paü çeko n.ö
paü çeko i.ö
paü işletme n.ö
paü işletme i.ö
nasıl sizce olabilitesi var mı ? -
DGS-SAY 263,76630 9197
Arkadaşlar bana tercihlerimde yardımcı olur musunuz?Ben Bilgisayar Programcılığı mezunuyum puanım ve sıralamam üstte yazıyor. Puanıma göre tavsiye edebileceğiniz bir bölüm var mıdır? Tercih edebileceğim programlar şunlar;
Bilgisayar Mühendisliği
Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri
Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği
Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği
Bilgisayar-Enformatik
Bilişim Sistemleri Mühendisliği
Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri
Enformasyon Teknolojileri
İstatistik
İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri
Kontrol Mühendisliği
Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X