Şimdi Ara

Dik Durmak için ne yapmak gerekir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 15 buçuk yaşındayım 1.68boy 50kgyum düzenli olarak 20 olmak üzere 100-120 şınav, 15 olmak üzere 90 mekik çekiyorum ancak daha dik durmak için yapabilecegim hareketler var mı düz dik bir duruş için ?

• mekik dik durmak için ters tepki yapmazmı ? bende bu sorunu yaşıyorum dik durma konusu hergün 10 - 20 şınav (10 defa ters mekik bu etkili)
  • Gerinme hareketlerinin de faydası var. Barfiks de iyi ancak doktor şart.
  • valla mekik zararlımıdır bu kısımda bilmiyorum ama karın kaslarım bayagı belirginleşti, ters mekik hiç denemedim ama deniyecegim, barfiks çekecek alan yok şu anda barfiks yapamıyorum şu anda
  • mesajım otlasın
  • Ters mekik çekiceksin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plasebolca

belki jinekomasti atleti işe yarayabilir! sadece bir düşünce tabi

http://www.jinekomasti.com/index.php?page=shop.product_details&product_id=3&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=37

valla ne yalan söyleyim ben bu tür şeylere pek inanmıyorum, ya benim ki ciddi derece kambur gibi birşey degil son 3 4 aydır okul da yamuk oturma pcde böyle bundan kaynaklı sanırım biraz daha dik durmak için sormuştum ama yinede teşekkürler.

• trapez leri güçlendirmen lazım.internet den araştır bulursun mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkmania -- 14 Ocak 2012; 12:26:29 >
  • yada en iyi ve etkili çözüm bady gitmek, yüzmek ben bady başliycam nasip olursa :)
  • bady ye gidecektimde hocayla konustum dedi 18 yaşını doldurmadan gelmeni tavsiye etmem
  • dik durmak icin en iyi yol yoga'dir
  • Sırt üstü yatmak da iyidir,zamanla vücut alışıyor.Sandalyeye yaslanmak da zamanla bu alışkalnlığı sağlar bence
  • bu sorunun bir çözümü olmalı. Çok fazla masabaşında çalışınca ister istemez kambur oluyoruz. Bende şınavı deneyenlerdenim.
  • Bridge denilen bir egzersiz var. Onu yapmayı dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.