Bildirim
Dijitürk Uydu Alıcısını Normal Dijital Uydu Olarak Kullanabilirmiyim ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
evet kullanabilirsin ama tahütünün bitmesi lazım turksate çevir anteni kutudan kurulum yaptır okadar -
benim evde merkezi sistem var. türksata çevrili. digitürk uydu alıcısına bağlyıp türksat 1c'den arama yaptırdım. sadece 20 tane kanal çıktı. çoğuda dandik kanallar. sorun kutudamı yoksa aramayı yanlış mı yaptırdım acaba. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. -
Aramayı yanlış yaptırdın anten ayarlarından turksatın ayarlarını girmeniz gerekiyor.Ozaman normal bir uydu olarak kullanabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: odinnn
benim evde merkezi sistem var. türksata çevrili. digitürk uydu alıcısına bağlyıp türksat 1c'den arama yaptırdım. sadece 20 tane kanal çıktı. çoğuda dandik kanallar. sorun kutudamı yoksa aramayı yanlış mı yaptırdım acaba. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X