Şimdi Ara

dijital tv kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    oturduğumuz binada uydu tesisatı var.Daha önce tv ve uydu cihazım vardı.Onları sattım ve şimdi pcden tv izlemek istiyorum.Bana dijital tv kartı tavsiye edermisiniz?
    artı bir de şunu sormak istiyorum;
    tv kartlarında türksat 3a,4a olayı var mı? yani güncelleme falan nasıl oluyor? şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://cokcesitliurunler.com/tv-tuner-kartlari-pmk599?marka=TBS
    Tbs gayet kaliteli karttır hem dvb s2 hd yayınlarıda seyredebilirsin,ben 6928 kullanıyorum memnunum.
    Transponder klasörünü güncelliyosun dvbdreamde vs. sonra arama yapıyosun,yada hazır kanal listesini ana klasöre atarsanda olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

http://cokcesitliurunler.com/tv-tuner-kartlari-pmk599?marka=TBS
    Tbs gayet kaliteli karttır hem dvb s2 hd yayınlarıda seyredebilirsin,ben 6928 kullanıyorum memnunum.
    Transponder klasörünü güncelliyosun dvbdreamde vs. sonra arama yapıyosun,yada hazır kanal listesini ana klasöre atarsanda olur.

hocam çok teşekkür ederim,ama bunlar çok pahalı.Ben daha ucuz şeyler arıyorum.Ayrıca hd yayın takıntım yok.Tv olsun,normal sıradan uyduların kanalları olsun yeter.Varsa bildiğin yazarsan memnun olurum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O zaman al bir skystar 2 bak keyfine 4-5 sene kullandım hala taş gibi kart ama hdleri çekmez.
    Ayrıca uydudan offline download bile yapabilirsin tabi hala kaldıysa eskiden ben eutelsattan yapardım.
    2. elde 50 tl civarında bulabilirsin.
  • redoracle R kullanıcısına yanıt
    kardeş yorumların için teşekkür ederim.Alacak olursam dediğini yapıp skystar 2 alıcam. sağolasın.

Konu kapanmıştır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses kartı tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.