Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18537. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 57 Misafir (7 Mobil) - 56 Masaüstü11 Mobil2 iOS
5 sn
370.730
Cevap
2.873
Favori
24.667.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
609 oy
Sayfa: önceki 1...9268...18.53518.53618.537
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunlarla ilgili herkes birşeyler anlatmış. biz detay verince admin mesajımızı siliyor bu nasıl bir iş . Adamına göre bir muamele mi var burada. öyleyse bilelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 3 Haziran 2026; 17:20:59 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Pre-purchase Onimusha: Way of the Sword on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2638890/Onimusha_Way_of_the_Sword
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • harrydubois H kullanıcısına yanıt

Aldığım en güzel haberlerden biri.

Ayrıca Gog aktif kullanan biriyim dolar üzerinden de oyun alıyordum, tavsiye ederim Steam takıntınız yoksa.Kullanın mutlaka destek verin sürekli eski oyunlar düzenlenerek geliyor platforma.Drm yok zaten en büyük artısı bu.

Dino Crisis ve Re serisine adamlar el atmasa Steam'e gelmesi imkansızdı Capcom remakeler ile meşgul çünkü.

Muhtemelen Epic fiyatlarınında eskisi gibi olmamasının sebebi bu muhabbetler.

Türkçe meali : Steam e karşı bir dava var şuan mahkemeye sunulan belgelerden birinde ubisoft un kendi store unda starter paketi steamdekinden daha ucuza vermesine Steam tarafı bozulup oyunu Steamden kaldırmakla tehdit ediyor. Ubisoft ta oyunu steam fiyatına çekmek zorunda kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 3 Haziran 2026; 18:8:3 >

senin yazını okuyunca black flag resynced geldi aklıma, o da yakın zamanda ön sipariş fiyatlarında zam yemiş. bununla alakalı mı acaba

1749 tl -> 2199 tl olmuş kendi store'unda, steam fiyatına yaklaşmış. kış indirimlerinde coinle felan 1000 civarına alırım diyordum, patladık.

• Alıcıysanız ve fiyatta bir anormallik gördüyseniz yapıştırın geçin. Devir öyle bir devir, baktınız gördünüz oyun çıkana kadar oyunun kötü olacağıyla ilgili izlenimleirniz oldu iade eder geçersiniz. Kaybettiğiniz hiçbirşey olmaz. Hele Türkiye şartlarında.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    https://store.steampowered.com/app/870780/CONTROL_Ultimate_Edition/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Koleksiyon kartı da var

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 100% on Winexy on Steam
    https://store.steampowered.com/app/577740/Winexy
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.