Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18535. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 57 Misafir (7 Mobil) - 56 Masaüstü11 Mobil2 iOS
5 sn
370.730
Cevap
2.873
Favori
24.667.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
609 oy
Giriş

Bu ayki Choice bence fena olmamış,hele birde kupon gönderirlerse 8-10 dolardan tam almalık paket olmuş.

Octopath Traveler 2,Hellclock özellikle almak istediğim oyunlar arasında idi.İndika nasıl bir oyhundur bilemem ama ilk resmini gördüğümde müslümanlar ile dalga geçen olarak düşünmüştüm ve hiçbir zaman almayı düşünmemiştim (oysa alakası yokmuş).Citizen Sleeper 2'de bence güzel bir oyun.

Kupon bekleyeceğim olmaz ise 15 dolar verip almayı değerlendireceğim.Almadığımda ise,kesinlikle pişman olcağım bir ay olacak.

Edit:

Bedava oyun(2-5 haziran arası)

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 100% on Winexy on Steam
    https://store.steampowered.com/app/577740/Winexy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 2 Haziran 2026; 23:4:28 >
    Anakart: MSI Carbon X870E | İşlemci: Amd 9800x3d | Ekran Kartı: MSI RTX 4070 Ti | Ram: CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance | Hard Disk: Samsung 1TB 970 Curcial *2TB | Kasa: MSI Velox 100P PSU ThoughPower 1050w 80+GOLD | Monitör: Samsung 49"Odessey Oled | İşlemci Soğutucu: Cooler Master 360 Liquid Cooler|Ses Sistemi: Razer Blackshark V2 Usb // Z906 Cerative SB ZX | Klavye: Asus ROG Strix Flare Aura | Mouse: HK Gaming Sirius-M

• ultralisan U kullanıcısına yanıt

Konsol Üssü'nde yayınına geldim. Hayvan gibi bir skill ağacı yapmışlar.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Grafikler ve fizik motoru çok iyi duruyor. Vaat ettiklerini yapabilirseler ortalığı yıkar gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Hayvan gibi skill ağacı görmek için : Path of Exile serisi en doğru adres bence.İnsan içinde kayboluyor Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Anakart: MSI Carbon X870E | İşlemci: Amd 9800x3d | Ekran Kartı: MSI RTX 4070 Ti | Ram: CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance | Hard Disk: Samsung 1TB 970 Curcial *2TB | Kasa: MSI Velox 100P PSU ThoughPower 1050w 80+GOLD | Monitör: Samsung 49"Odessey Oled | İşlemci Soğutucu: Cooler Master 360 Liquid Cooler|Ses Sistemi: Razer Blackshark V2 Usb // Z906 Cerative SB ZX | Klavye: Asus ROG Strix Flare Aura | Mouse: HK Gaming Sirius-M
  • Vommel kullanıcısına yanıt

Nakış İşleme Enchanted Edition mübarek. Oynayana bol sabır.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Oyunu oynamadım (bu haliyle oynayıp yazık etmeyeceğim) ama ilk tanıtım gameplay 10 numara gözüküyordu zaten skill tree çok güzel duruyor ama kapalıdır onların hemen hemen hepsi   bir sene içinde baya toparlar ve adından söz ettirir gibi.

Aynı düşüncedeyim, şuan alınıp tam sürüme geçişi beklenir. Evladiyelik gibi. Umarım bu süre zarfında düşündüklerini yansıtabilirler oyuna. Ve tabii Türkçe gelir. 

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Aynı düşüncedeyim, şuan alınıp tam sürüme geçişi beklenir. Evladiyelik gibi. Umarım bu süre zarfında düşündüklerini yansıtabilirler oyuna. Ve tabii Türkçe gelir. 

Dağıtımcı köklü firma olduğu için sıkıntı çıkacağını sanmıyorum 1 yıla güzel bir oyun çıkar baya ortaya. Aynı dağıtıcının Titan Quest 2 de EA ama deli gibi içerik alıyor şu an oynanacak kıvama geldi Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• 26 Eylül'de sanırım Dünya'nın sonu gelecek, adamlar 24-25 Eylül'de çıkacak 10 tane falan oyun duyurdular. 

Demek ki GTA korkusu ile oyunların hazır olma süresi arasında çakışma oldu. Temmuz, Ağustos'ta çıkaran daha çok para kazanır.

ne güzel pcye de geliyordu geçte olsa şimdi hiç gelmiyecek 

Değdimi sony mis gibi pazarı bırakmaya.Oyunlarını çıkarsan korsan korumalı mis gibi satardı

Sony konsol tarafındada baya zarar etmiş. Şimdi olmasada ps6 çıktıktan belli bir süre sonra tekrar çıkarırlar gibi geliyor. Bende çok üzüldüm seviyordum oyunlarını. Pc’nin yanına intergalactic için ps6 alacağım bu gidişte.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Oyunlar ilk andan korsanda oluyordu ne bir koruma var ne bir önlem

Drm ile çıkarsa hepsi iyi satardı pcde.Bence pc de olmasından aşırı rahatsız olan bir kitleden tırstı sony

ne diyelim sağlık olsun.ps5 fiyatları aşırı uçtu ülkemizde.

Pc tarafında oyunu maks 1500-2000 tl olsun halledebiliyon.Trde konsol çok lüks malesef

Öyle deme hocam, yeni GoW duyuruldu diye 5bin-10bin veririm diyenler başlamıştır. 

3.5k verecez :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Umarım ön siparişe 3.5bin'den açarlar kapıyı.  

Wolverine aldık 3,5k dan :) o da benzer çıkar umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Demem o ki Wolverini alın cd li bitirip satın, bence TR de PS oyun işi tekrar cd olayına dönmeli bu fiyatlardan sonra.

Geliştirici çıkınca fiyat değişmeyecek yazmış sayfasında hocam.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.