Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ardaalisahin , Lynex Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 84 Misafir (22 Mobil) - 63 Masaüstü23 Mobil
5 sn
369.462
Cevap
2.869
Favori
24.430.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
605 oy
Giriş
  • Ubisoft Connect üzerindeki profilimize nasıl seviye atlatıyoruz; bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Eğlenceli bir insanım ve ilgimi Dota 2 çekiyor.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

The importance of virgule... Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

https://www.instagram.com/reel/DWRhTJmiPDH/?utm_source=ig_web_button_native_share&igsh=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D

Steam

Varsada Steam key verir PC için.

Girip bakıyorum en ucuz key 2350 tl. 1700 e satılmış şeye de o paraları vermem beklerim daha iyi.

Nasıl yapılıyor bilen var mı.

Edit: Adam birde deluxe almış o fiyata. Şimdi düzü 2350 ye koymuşlar. Bazı kodlar buldum ama hiçbiri çalışmıyor.

Olmuyorsa da bir yıl beklerim hem oyun oturur. Millete bedava dağıt bize sapla oldu paşam :D

Bedava demeyelim de, dün sağolsun, burdan bi arkadaşın haber vermesi üzerine 1700tl'lik deluxe sürüme (AKS14 koduyla 1511tl) çöktük. Ben de sizin gibi, almayıp oyunun oturmasını bekleyecektim ama (ki deluxe sürümle standart sürüm arasında ne fark olduğuna dair zerre fikrim yok ) bu fiyata, 1 seneden önce düşmeyeceği kanaatiyle yapıştırdım geçtim.
    Eneba'daki fiyatlar oynak, indirim kodları da bazen geçiyo bazen geçmiyo; takip etmekte fayda var buraları.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hayırlı olsun güle güle oynayın. Dünkü haber artık işime yaramıyor ama sağolun genede.

Diğer dediğiniz hususların da hepsinin zaten farkındayım. Teşekkürler iyi niyetiniz için.

• valla pre order standart sürüm 1800'e aldık. Deluxe 1500 çok iyi fiyat. Deluxe ile harika bir zırh seti veriyor. Bilemezdik ama her şey çok oynak artık altın bile çakılıp çıkıyor 1 günde :) Paranın emeğin değeri yok

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redshift -- 26 Mart 2026; 0:17:10 >

Öhh, Deluxe ≈ 34 dolar gayet iyi fiyatmış. Tekrar denk gelirse bi mention lütfen. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Yapı Kredi / Worldcard kullanan varsa Steam için bedava 300 TL ≈ 6,75 dolar veriyor. (kişiye özel ama çoğu kişide var)

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]technopat sosyal
    Banka/Kart: World Mobil ile Steam & Playstation 300 TL Hediye
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/world-mobil-ile-steam-playstation-300-tl-hediye.4069729

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • tjrr kullanıcısına yanıt

Oynadığınız oyunlardaki challenge ve başarımları tamamlayarak hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Benim listeyi yazayım belki değerlendiren arkadaşlar olur.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 90% on Call of Duty®: Modern Warfare® on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/2000950

Etkinlik başladığında arkadaş listemdeki çoğu arkadaşın ilk aldığı oyun bu olmuştu. Bende son güne sakladım. Oyun çıkalı neredeyse 3 yıl oldu ve indirimle beraber çok büyük bir oyuncu kitlesne sahip oldu (62k) Umarım bir sonraki indirimde activision bunu göze alır da diğer serilere de iyi indirim yapar.

Save 20% on Rust - Warhammer 40,000 Pack on Steam
    https://store.steampowered.com/app/3891560/Rust__Warhammer_40000_Pack

DLC'ler genelde olumsuz oy alır. Rust'ı oynamasam bile Warhammer 40k var diye yapıştırdım.

Save 25% on Wicked Island on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/1943730

İş yerinde olanlar açmasın Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Oyunu tek bir kişi geliştiriyor maksatım geliştiriciye destek(!) sağlamak yoksa oyunun türüyle uzaktan yakından alakam yok.

Save 85% on HOT WHEELS UNLEASHED™ 2 - Turbocharged on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2051120/HOT_WHEELS_UNLEASHED_2__Turbocharged

Yeğenlerle belki oynarım diye aldım. 13.50$ Leg. Sürümü mevcut normal sürüm 7.50$

Save 20% on MIMESIS on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/2827200

Ekip olmasa da Erken erişimdeyken 4.63$'a almak lazım dedim.

Save 20% on Constance on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2313700/Constance

Tür ve görsellik iyi gözüktüğü için satın aldım.

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

Sınırsız yedi yeni hesabıyla mesaj kasıyor, cevap verme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam Modern Warfare Steam sayfasında yer alan tarih muhtemelen Steam'e eklenme tarihi. Oyun 2019 yapımı çünkü. Ama benim en çok keyif aldığım Cod oyunlarından biridir. Çıktığı dönem çok pahalı olduğu için hesap alıp bir sene sonra satmıştım. Bu fiyata düşünce aldım direk ve eski olmasına rağmen bana bf6'dan daha keyifli geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.