Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
362.404
Cevap
2.800
Favori
22.949.177
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
598 oy
Öne Çıkar
Giriş

Modlama ve hile şimdiye kadar hiç yapmadığım için bilmiyorum. Oyunları düz geliştiricinin sunduğu şekilde oynamayı seviyorum. Pc oyunlarını; Epic, steam, amazon gaming, ubisoft, xbox, gog, ea, battle.net gibi launcherlardan alıp oynayabilirsiniz. Mod işi steam ve gog da kolay diye biliyorum. Hile nasıl olur bilmiyorum, hiç araştırmadım. Epic haftada bir free oyun verir, amazon gaming her ay üyelerine epic,gog ve kendi launcherında aktifleştieilen oyunlar veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Bu el kollarla bloodbornu platin yaptım birader. Hile yapılacak-yapilmayacak oyun var. 15 yıl önce cikan ubisoft oyununun taklidini yapan oyunların tutup ana görev ve 3 dakika sinematik icin grinding yapacak kadar vaktim yok

• Be-Mine kullanıcısına yanıt

aha atari salonlarında bi türlü güzel oynayamadığım oyun. king of fighters ile beraber çocukluğumuzu çürütmüştü..2000 yılında yeni oyunun yapıldığından bile haberim yoktu. teşekkürler, sayenizde hem öğrenip hem de çok uyguna almış oldum

• fbyram kullanıcısına yanıt

Teşekkürler görüşünüz için hocam

• Neco. kullanıcısına yanıt

Epic games’te mafia old country göremedim bir de bende steam takıntısı var hocam çoğu kişide olduğu gibi ben de humble bundle dan aldım

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt

Aaaaaa olur mu, suçlu Steam olamaz. Suçlu belli... Kimin sebep olduğu belli.

Ben bunu söyleyip durduğumda linç ediyorlardı az kaldı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: innorvous

Lovecraft temalı, düzgün ve kaliteli bir oyun önerebilecek var mı? Kitaplarını yeni okumaya başladım, bu zamana kadar okumadığıma harbi pişman oldum. Beş günde iki kitap su gibi gitti, dört kitap kaldı. Şimdiye kadar okuduklarım arasında Cthulhu’nun Çağrısı, Delilik Dağlarında, Tazı, Mezardan Çıkartılmış gibi hikayeleri çok beğendim. Merak ediyorum, bu evrenin hayranlarının önerebileceği benzer temalı oyunlar var mı? Film de olur.

Call of Cthulhu'yu eskiden beri biliyordum ama yeni aldım, şu an oynuyorum. Bayağı beğendim, adamlar zamanında sağlam oyun yapmış. Kendimce baktım da düzgün Cthulhu/Lovecraft oyunu çok yok gibi sanki.  

Oyun olarak Penumbra ve Conarium film olarak Dagon.

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

O ne biçim bir pfp birader bi garip oldum

• bulduren kullanıcısına yanıt
    Parolapara yurt dışı alışverişe casback şimdilik yok demişti geçen gün görüştüğümde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cityzens kullanıcısına yanıt

çok acayip bir seri di mi, aynı düşman çeşitliliği hiç nefes aldırmadan üstüne üstüne geliyor

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Evet öyleymiş, Oyunfor gibi siteler üzerinden Razer Gold satın alıp oradan Epic Games üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. Razer Gold bakiyesi ile ödediğinizde %10 kesinti oluyor sadece.

800 TL'lik alışverişe kadar %50 iade veriyormuş Parolapara, 800 TL'lik Razer Gold keyi aldığımızı düşünsek yaklaşık 725 TL'lik oyun alabiliyoruz Epic'ten. 145 TL Epic'ten, 400 TL de Parolapara'dan iade gelir.

Benim kafa o kadarına basmıyor hocam oradan bir şey al başka yerde harca falan beceremem 😁 Geçenlerde Paycell'den Epic alışverişi yapayım dedim meğersem komisyon da ekleniyormuş ödemeyi yapamadım parayı da geri çektim falan sonra vazgeçtim 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Elinize sağlık hocam. Küçük oyunlara 1-2 saat bakmayı seven biri olarak listenin yarısından fazlasını satın aldım sayenizde :) Naçizane belki bir sütunda Türkçe dil desteği olup olmadığı da eklenebilir, muhtemelen Türkçe olan her oyun satın alınır bu fiyatlara

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Elinize sağlık bir dahakine Türkçe desteği olduğunu da belirtirseniz tadından yenmez

• Şu eski yakuza oyunlarını almak istiyorum ama oyun içi saçma sapan ufak oyunlar, mafya adamın şarkı söylemesi falan bir tuhaf geliyor. Oyunun iyi yönleri nedir? Grind ve güç fantezisi olayı var mı?

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    Oyunun pembe dizi kıvamındaki hikayesi, mizah unsurları, dövüş sistemi ve mini oyunları pek başarılı.
    Yan görevler de baya absürd ve eğlenceli oluyor. Onları yapınca da ekstra grind ihtiyacınız kalmıyor.
    Zaten yollarda size sataşanları da patakladınız mı, güç fantezisine doğru evriltebilirsiniz Kiryu Reis'in macerasını.

MS Store'da baya uygundu serinin fiyatı.

www.xbox.com
    Yakuza Kiwami for Windows 10 ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/yakuza-kiwami-for-windows-10/9P40SC5DQ9K0/0010

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

Bu arkadaş çok iyi özetlemiş zamanında

https://www.youtube.com/watch?v=Wrc0BGGmaKE&feature=youtu.be

Yakuza serisi, karakterleri dahil güzel bir seri. Daha öncesinde ilk defa PS2 oyunu 2005 de çıktı. Sonra PS3 neslinde devam etti. PS4 neslinde adam gibi İngilizce alt yazı ve remake ile çok tutuldu, aynı Persona serisi gibi.

Bu oyun Küçük GTA gibi diyebiliriz. Oyun o kadar sattı ki 6. Oyundan sonra abuk sabuk oyunlar yapıp hala ekmeğini yedi.

Ben 3 tane oyununu oynadım, diğerlerini de YouTube dan bitirdim.

Bence serinin en iyi oyunu Yakuza zero ve Yakuza kiwami 2. Özellikle kiwami 2 de öyle bir sert, kodun mu oturtan ve bana kalırsa oyunlarda en iyi antigoniste sahip tas**kli bir kötü adam var ki oyunu PS4 de 4-5 sene önce mi ne bitirmistim. Oyunu oynarken yemin ederim kötü hissettigimi daha dün gibi hatırlıyorum.

Bu iki oyunu oynasaniz yeter hocam

• Yanfo kullanıcısına yanıt

Güzel oyun da okumaktan gına geldi saldım. Yarısını geçmiştim sanırım

• Cityzens kullanıcısına yanıt

Steam doğuş oto veya borusan gibi bişey onun haricinde hangisi ucuzsa oradan alın epic games de gayet güvenilirdir

Eline emeğine sağlık konu için katkıların büyük.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.