Piyasa pazar payını söyledim.Ue5 ile birlikte oyun optimize vb konusu tamamiyle farklı mevzu. |
Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17977. sayfa)

-
-
Epic store dan indirim bitmeden bi kaç oyun alayım dedim aşağıdaki uyarıyı veriyor bi türlü çözemedin bunun bi yolu varmıdır arkdaşalar
Bir şeyler ters gitti gibi görünüyor. Sizin güvenliğiniz için bu işlem reddedildi. Lütfen başka bir kart veya diğer ödeme yöntemlerini deneyin
Yardımcı olursanız sevinirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zomboid vs Humanit Z desem?
sizin tercihiniz hangisi olurdu grafiksel olarak HumanitZ daha gideri var gibi derinlemesine araştırmadım.
-
O dediğiniz hata ömrümden ömür yiyor yemin ederim. Her defasında uygulamayı dizayn eden herkesin ölüsüne dirisine saydırıyorum. Zaten internetim hızlı değil, aynı oyunu tekrar indirtiyor. Giden vakte mi yanayım, boşuna ssd'nin yazma ömrümden yemesine mi yanayım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kesinlikle project zomboid. en detaylı hayatta kalma oyunu.
store.steampowered.com
Nomad: Steppeborn Saga on Steamhttps://store.steampowered.com/app/2564480/Nomad_Steppeborn_Saga -
Dedim ve eve geldiğimde 4gb güncellemeyi yükleyemedi, 20 küsür gb tekrar No Mans Sky indirdi
-
Piyasa hala doymadı mı bu türe?
Aynı türün uzaylısı No Man's Sky
68₺www.xbox.com
No Man's Sky ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/no-mans-sky/bqvqtl3pch05
Korkulu morkulu hayatta kalmalı Signalis
46.5₺www.xbox.com
SIGNALIS ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-tr/games/store/signalis/9plf2rs7jrzl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kendi piyasası içinde alıcısı var demek ki.
Yine de, vadettikleri şans verilebilir gibi geldi, istek listesine ekledim. Türkçe dil desteği ve seslendirme de olacakmış.
-
Bu Signalis çok acayip gözüküyor ha şaka maka.
-
esaretin bedelimi yoksa maskeli beşler mi gibi olmuş bu soru :D
project zomboid o oyunu 1000 katlar 500 e böler.
-
sadece 2 ile çarpsa olmaz mıydı
-
YOK
-
Sözelci arkadaşlarımızı hor görmeyelim.
-
Hey hey dostum Maskeli Beşler gibi bir oyunculukta tepe nokta olan bir esere hakaret etmiyorsun umarım. Senaryo desen hem güldüren hem de hüngür hüngür ağlatan bir şaheser. Böyle bir eser daha Türkiye ye gelmedi tepe nokta . Esaretin bedeli nedir. Hapishaneden kaçan gelsin de o bankayı soysun ki kendisi de yakalandı zaten .
Çok iyi oyundur. Bu fiyata kaçırmayın.quote:
Orijinalden alıntı: mczagaBu Signalis çok acayip gözüküyor ha şaka maka.
Ben de şu an World War Z'yi tekrar indiriyorum :D Şaka gibi yemin ederim
Oyunlarda görsel anlamda sorun yaşayanlar için yazıyorum. Bu ayarları gördünüz anda 0 yapın.
Film Greni Yoğunluğu
Lens Kiri Yoğunluğu
Bunları 0 yapın. Çoğu oyunda olan ama ciddi anlamda gereksiz iki ayar bunlar. Öncelikle ekranın cam gibi gözükmesini engelliyorlar. Sonrada özellikle ot, çalı, çimen ve ağaç gibi bitki örtülerinin kalitesini düşünen ayar bunlar. Film Greni Yoğunluğu ayarı özellikle buna sebep olmakta.
Ben bu ayarı tüm oyunlarda 0 düşürüyorum.
Mesela çok eleştirilen
STALKER 2 oyununda bu ayarı kapattığım anda oyun bambaşka bir oyuna evrilmişti. Yeşil alanlar, ot olan yerler ve çalılıklar bir tuhaf görünüyordu ve bu ayarı 0 yaptığımda hepsi düzelmişti.
The Last of Us Part 2 de anında kapadım
-
Neden koymuşlar ki o zaman, tam olarak ne işe yarıyor efekt mi ekliyorlar?
-
Tabii ki maskeli beşler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X