Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17841. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Rhodopi Thrax , kanguro , bilgennyk , returnity
4 Kayıtlı Üye ve 18 Misafir (5 Mobil) - 17 Masaüstü5 Mobil
5 sn
357.788
Cevap
2.773
Favori
22.399.123
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
586 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Oyunfor kullanıyorum. Şu ana kadar sorun yaşamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lethele kullanıcısına yanıt

Oyunfor'dan çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

DD2 Capcom oyunu olduğu için mena fiyatına ayar çekilebilir 1 yıl sonunda oda R4 gibi 25 dolara düşebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 20 Aralık 2024; 11:0:39 >
  • TR dil desteği gelirse satın alacağımı söylemiştim geçtiğimiz ay.

TR dil desteği geldi.
    Tükürdüğümü yalamıyor ve oyunu satın almış bulunuyorum.
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

Seneye de Metaphor'a TR resmi dil desteği bekliyor, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

• Kaladin. kullanıcısına yanıt

3A oyun üreten bir firma bile bu kadar yüksek oranlı indirim uygulayabiliyor sonuçta. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Mütevazı bir oyun stüdyosu olmasına rağmen zor şartlarda iyi işler çıkarmışlar. EA, Ubisoft muamelesi yapmaya gerek yok. Adamların çapı belli, zaten bildiğim kadarıyla 2 tane ek paket de çıkaracakları için bu oyuna uzun soluklu bakmakta fayda var. Oyundan elini eteğini çekmişler gibi yorum yapılması bu sebeple de bana saçma geliyor. Adamlar oyun çıktığından beri düzeltmek için uğraşıyorlar. Çıkışından kısa zaman önce xboxa portlamayı sağladılar. Hatırlarsanız oyun sadece pc için çıkacaktı... Black myth wukong hala series s portunu yapamadı diye biliyorum. BG3 de series s portunu çok geç sağlamıştı. Ben full aldım, sorunlarının geçmesini beklediğim için de daha açıp bakmadım bile. Umarım daha yüksek oranlı indirimler sağlarlar da 'isteyenler' kolay erişim sağlayabilir.

• lethele kullanıcısına yanıt

Oyunfor'dan bir kere alış verişim oldu. Sorunsuz, hızlı ve güvenli bir site izlenimi bıraktı.

• Epic+ Steam ile indirimi kapadım daha ölücü bir şey olmazsa yaza kadar alışverişi bitiriyorum sırada 60 oyun ve günlük 2 saatlik zaman var oynamaya

İstek listemde 85 oyun vardı 76 ya düştüDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 20 Aralık 2024; 12:9:38 >

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Hocam oyunun mevcutta olan boyutunun üstüne boyut eklenmediğini zaten herkes biliyor o konuda sorun yok. 117 GB güncelleme gelmesine tepki verilme sebebi bu boyutta güncelleme geldiyse demek ki oyunda baya büyük sorunlar var ki oyunun yeniden indirtmeleri gerektiği konuşuluyor. Mevzu o.

İndirim gelmesine herkes sevinmiştir onda da sorun yok. Tamamen sıkıntısız olarak çıksaydı bu indirim hemen gelirmiydi o soru işareti.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Sıkıntısız olsaydı da yine indirime girerdi muhtemelen. İndirime girmiş olmasının sebebi kesinlikle satamamasından kaynaklı değil. Zaten oyunun deli gibi de sattığı aşikar. Bunu sadece Steam'deki inceleme sayısına ve aktif oyuncu sayısına bakarak da anlayabilirsiniz. Kaldı ki daha benim gibi oyunun düzelmesini bekleyip oynamayan ama iade de etmeyen kitle de var. Çok olsun iade edenlerin gönlünü almak için yapılmıştır bu indirim. Onun dışında yayıncının mütevazılığından kaynaklandığını düşünüyorum bu indirimin. Kesinlikle Dragon Age Veilguard gibi satışları kötü olduğundan yapılan bir indirim değildir bu. Oyunda sorunların olduğu bariz zaten. Güncellemelerin de yüksek boyutlu olmasına şaşırmamak lazım. Oyunun kendi boyutu zaten epey yüksek.

• Millet yılarca Stalker 2'yi bekledi ve neredeyse kapış kapış alındı. Valve buradan iştahlanıp Half-Life 3'ü çıkartsa muhtemelen kırılamayacak bir satış rekoruna sahip olurlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultralisan kullanıcısına yanıt

Dave çok iyi vakit geçirtiyor memnun eder.

RE4 gold sürümü öneriyor herkes benimde listemde ama gold a 5 dolar daha verilirmi tereddütteyim. Sonuçta bir DLC sadece.

Oğlan Ratchet clank rift apart istiyor. PS5 olsaydı deluxe sürüm 380lira gibi birşey şu an yarına kadar indirimi var ilgililere duyrulur. Ben pc için en ucuz epicte 549 lira oradan alacağım sanırım.

• Lord L kullanıcısına yanıt

RE serisine ilk defa başlayacağım o yüzden golda gerek duymadım Dave sevdiğim tarzda bir oyun aynen, Sackboy falan Epic fiyatı daha uygun ona da bakın isterseniz.

• Arkadaşlar iyi forumlar. İstek listemdeki oyunların indirim oranlarına bakıyorum ve pek tatmin olduğum söylenemez. Neredeyse sonbahar indirim sezonu ile aynı olduğunu düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz acaba ? Belki pas bile geçebilirim bu sezon

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 25% on Astrea: Six-Sided Oracles on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1755830/Astrea_SixSided_Oracles

Eğer sızıntı doğruysa bugünün ücretsiz Epic oyunu:

• CaptainErturan kullanıcısına yanıt

Berbat ötesi. Aylardır aynı indirim yüzdeleri. Oyunun varsa ertele gitsin ben yaza kadar bir şey almam gibi. Bir Diablo 4 alacağım o da demirbaş benim için. Ps5'te var ama bir de Pc için almam lazım.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Bende öyle yapacağım büyük ihtimalle. Indie oyunların indirim oranları bile yeterli değil. Persona serisi bir tık daha indirim alsaydı o seriye başlayacaktım ama yetersiz diye düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Herkes biliyor da dostum ben sana yazıyorum ve senin neyi bildiğini bilmiyorum. İsmimizi, cismimizi bilmeyiz, birbirimizi tanımayız. Şimdi takdir edersin ki burada yazarken yaşlı zekâsını ya da çocuk zekâsını baz alıyoruz bazı konularda. Muhatabımızı tanımadığımız için, yanlış anlaşılmalara mahal vermeden en sade şekliyle kendimizi ifade etmeye çalışıyoruz. Biliyorsan ne âlâ, böyle bir konuda haksız ya çıkmak ya da boşa yorum yapmış olmak benden bir şey götürmez, egoya bir tehdit olarak görmem. Yanılmayı seven biriyim. Aynı zamanda boş zamanlarımda caz dinler, bale yaparım. Rafine zevkleri olan, hijyene önem veren elit bir erkeğim, çok asil bir insanım.

Bir STALKER oyununun tamamen sıkıntısız çıkmasını beklemek ne derece yerinde ve karşılanabilir bir beklenti, asıl soru işareti bu. Tamameni bırak, yüzde çoğu sıkıntısız çıksaydı da çok şaşırırdım ben. Kaldı ki bunu neden böyle yapmışlar/yapmamışlar ki dediğim birçok unsur var oyunda ama defaatle belirttiğim üzere teknik hiçbir sorun yaşamadım. Bu grafiklere daha yüksek FPS almam gerekiyor, onu biliyorum sadece. Belki teknik bilgim daha iyi olsaydı hoşnutsuzluğum da artacaktı, baskın olan cehaletim sebebiyle de memnun olabilirim.

Normalde varsayımı bir şarta bağlayarak konuşacaksak o şartın gerçekleşme ihtimâli yoksa/çok azsa olsaydıyı konuşmaya gerek yok. Tartışmada argüman hatası yapmış oluruz. Ancak mâdem soruldu, yanıtlayayım; bence oyun kusursuz çıksaydı ve sürekli mükemmel satış yapıyor olsaydı da bu firma %10 indirim yapardı. Yapmışlar şimdi, şu aşamada öyle olsaydı böyle olsaydıyı konuşmanın işlevselliği yok.

• Bende bu indirim dönemini battlenet'te cod vanguard ile steam'de ats'de eksik dlclerden bir iki tanesini alarak kapatacağım. Elde iyi kötü birikmiş oyun var zaten. Oynamaya devam ettiğim henüz bitiremediğim oyunlar da var. E gamepass de ara ara güzel oyunlar atıyor üstümüze. Harika olmayan bir indirim evresinde dolarları saçmaya lüzum yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Haklısın dediklerinde. Ama işte biz oyuncu kitlesi kusursuzluk bekleyince bazen yanlış düşününcelere dalıp oyunları ona göre yorumluyoruz. Belki de o beklentilerden uzaklaşma vakti gelmiştir ve ona göre oyunların tadını çıkarıp yorumlamak lazım.

Sen de haklısın teyze oğlu, yalnızca farklı açılardan bakıyoruz. O kadar da olsun, bârika-i hakikat müsâdeme-i efkârdan doğar.

Paylaştığınız sorunları ben yaşasaydım ben de tepki verir, eleştirir, hatta STALKER'ı çok beklediğim ve çok beğendiğim için saydırırdım. Hakkınızdır.

Görüyorsunuz forum kızları. Nasıl da uzlaşmacı ve mantıklı bir yaklaşım sergiledim. Günümüzde zor bulunan değerler bunlar. Güce tapan bir eşiniz ve iki mükemmel çocuğunuz olsun isterseniz unutmayın, bir mesaj uzağınızdayım.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.