Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17820. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mirian , esenler otogarı alt katı Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir - 19 Masaüstü1 Mobil
5 sn
357.423
Cevap
2.775
Favori
22.347.735
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
585 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Konuda görmedim bilmiyorum yazan var mı

Capcom mena özel fiyatlarını az daha düşürmüş

Resident evil 4 remake 29 dolardan base fiyatı 24 dolara düşmüş.Muhtemelen kış indiriminde 10-12 dolar arası olacaktır

• Paister P kullanıcısına yanıt

Sanırım 2. oyun hiç gelmeyecek. Sebebi yanlış hatırlamıyorsam SONY bend stüdyoyu bir servis oyunu yapması için son şans vermişti diye hatırlıyorum.

Hey gidi yılların bend stüdyosu. ps1-ps2 de syphon filter serileri, psp'de resistance retribution ki şahane oyundur psp'nin sınırlarını zorlayan çok keyifli bir tps oyun, son olarak ps vita'ya uncharted golden abyss ve ps4'e days gone yaptılar. Adamlar ne yaptıysa şu sony'e bi yaranamadılar.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • İlgili yetkili arkadaşımın kabahati veya kusuru değildir. Yanlış bir anlaşılma olmuş. Uyarı puanı iptal edildi.

• Daha önce bazılarını epic veya steam ücretsiz vermiş olabilir. 5 deus ex oyunu steam'de güzel indirimde.

• Ürperdim resmen

IGNyoutube
    Indiana Jones and the Great Circle recreates Raiders of the Lost Ark
    https://www.youtube.com/shorts/xyrdQwxpUlU

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

Capcom'un fiyat politikasını takdir ediyorum, daha geçen sene En İyi Oyun kategorisine aday olmuş bir oyunu şu fiyatlardan satıyor. Hem oyunları güzel hem de fiyatları, daha ne isteriz ki :)

Sadece RE 4 değil, Capcom'un diğer oyunlarının fiyatları da düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 10 Aralık 2024; 22:19:50 >
  • Prime Video Secret Level dizisinden ilk 8 bölüm yayınlanmış sonraki 7 bölüm haftaya bugün gelecekmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulduren kullanıcısına yanıt

Daha RE serisine hiç başlamamıştım indirimlerle Village, 2 3 4 ve 7 gibi oyunları uygun fiyata toplayacağım artık kesinlikle.

• Warcraft Rumble Pc için çıktı arkadaşlar 6.5 gbyte

Twitch drop ödülleri de var pc çıkış olduğu için

2 oyuncu gerektiren Siege ve Raid için diğer kişiyi bulma özelliği de geldi önceden sadece guild oyuncuları arası yapabiliyordunuz mobilde iken ve Full Screen dememe gerek yok Emulatör de bunu sınırlamıştı blizzard.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 10 Aralık 2024; 23:22:8 >

Dragon dogma 2 aynı fiyatta kalmış 50 dolar fazla umarım oda düşer

• Maestro725 kullanıcısına yanıt

Demek ki hepsini indirmemişler, Village, DMC 5 ve Monster Hunter oyunlarını dahil etmişler. Umarım diğerlerine de gelir fiyat düşüşü.

Monster Hunter Rise + Sunbreak paketi 10 dolar düşmüş mesela, ciddi bir düşüş. (45 dolar yerine --> 35 dolar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 11 Aralık 2024; 0:58:40 >

10 dolara düşmüş diye okuyanlar üzüldü

• imjohnnystark kullanıcısına yanıt
    Oyunsever herkese tavsiye ederim. Gerçekten kaliteli bir iş çıkarmışlar. Özellikle New World ve Unreal Tournament bölümlerini bayağı beğendim. Bölümler 10-15 dakika sürdüğünden, her bölüm sonunda keşke daha uzun sürseydi dedim. Bazı bölümlerden sezon çıkar, o derece. Haftaya gelecek bölümlerde konu alınan oyunlar pek ilgimi çekmese de sürpriz çıkabilir. New World'ü de çok sevmem mesela ama en sevdiğim bölümlerden biri oldu. O yüzden içerik önemli, belli ki onu da zaten çok başarılı yapıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • The Frost kullanıcısına yanıt

Love death robots gibi bir şey mi her bölüm birbirinden bağımsız farklı hikaye

• MeriCT kullanıcısına yanıt

her bölüm birbirimden bağımsız. zaten oyun demosu gibi diziden çok

• Satın alırım açıkçası. Days Gone benim için Manzara eşliğinde dolaşarak stres atma konusunda RDR2 ile aynı seviyede. Değeri bilinmeyen yapımlardan oldu. Devamının duyurulmamasının nedeni bence Sony dışında Yapımcı abinin yaptığı gereksiz açıklamaların da etkisi olduğunu düşünüyorum.

• The Frost kullanıcısına yanıt

Love death and robots da öyleydi hocam hani bazen yarıda kalıyordu. Zaten bu elemanların önceki projesi idi ama onu da sevmiştim cok kaliteli bölümleri vardı. Fragmanda God of War görünüyordu haftaya o olacaktır onu bekliyorum açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imjohnnystark kullanıcısına yanıt

Evet hocam Love, Death & Robots da güzeldi. God of War'la ilgili bir bölüm olmasını ben de bekliyordum ama direkt PlayStation oyunlarıyla alakalı bir bölüm olacakmış sanırım. Bölümün adının da Playtime olacağı ve Kratos'u birkaç saniye göreceğimiz söyleniyor. O yüzden beklentiyi biraz düşürdüm. Onun dışında The Outer Worlds, Mega Man, Spelunky, Matthew Mcconaughey'in yer aldığı 2025'te çıkması beklenen Exodus ve daha dizi bölümünü bile göremeden patlayan Concord bölümleri olacakmış.

• Firmalar iyi alıştılar şu Remastered ve Ramake işine. 5 yıl önce çıkmış ve grafikleri gayet iyi bir oyuna Remastered yapmak da güzel kafa.

Bu gidişin sonunu iyi görmüyorum. Yarın bir gün bir firma çıkıp piyasaya 12 ay önce sürdüğü oyun için Remastered sürüm yapıp satmaya kalkarsa şaşırmam.

5 yıllık oyunlara Remastered yapma modası başladı. Çok yanlış yollara giriyorlar çünkü bu ciddi ciddi yaygınlaşırsa bu işten en büyük zararı firmalar görmeye başlayacaklar farkında değiller çünkü 4-5 yıl sonra nasılsa Remastered çıkar diye insanların bir kısmı oyun almamaya başlar.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Kısmen katılmıyorum. Remastered yapılması iyi bir şey değil kullanıcılar açısından tabi ki. Ancak firmalar için Remastered (Remake için değil) yapmanın maliyeti ciddi anlamda düşük. Hiç satmasa bile problem değil yani. 4-5 sene sonra Remastered çıkacak diye kimsenin oyun almamayı tercih edeceğini hiç sanmıyorum.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.