Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13140. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 43 Misafir (4 Mobil) - 45 Masaüstü10 Mobil2 Android
5 sn
349.823
Cevap
2.720
Favori
21.326.311
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
571 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark matter

    Her sene aynı fifa çıkıyor ve millet yine merak ediyor ve alıyor ciddiyim ea games i tebrik etmek lazım.Aynı ürünü her sene ismini o yılın rakamıyla satıyor
    Bana kalırsa merak etmekten çok insanlar online kısmı yüzünden alıyor şimdi FIFA21 çıkıyor FIFA20 de o kadar da online oynayan player sayısı kalmıyor, bu FIFA22 çıktığında da FIFA21 için geçerli olacak aklı başında olan kitle zaten bu oyuna her sene öyle ahım şahım yenilik gelmediğinin farkındadır tamamen online sevdasıyla alakalı bir de tabi stream yönü var bu oyunun ve dünyada milyonlarca futbolu seven insanlar olduğu için yayın yaparak bu oyuna verdikleri paranın belki 1000 katını çıkarabiliyorlar,ayrıca bizim ülkemizde de böyle tabi ama diğer ülkelerde dahada çok futbol oyunları artık sadece erkekler tarafından ilgi görmüyor, kadınlar tarafından da geçmişe göre daha çok ilgi görüyor ve bu da oyunu oynayan/yayın yapan insanların daha da geniş alanlara yayılmasını sağlıyor. Global fiyatının da bir çok ülkede çok kısa sürede kazanılabilen bir miktarda olmasından dolayı insanlar her sene oyuna para verme konusunda sıkıntı çekmiyorlar, oyun her ay bile çıksa yine onlara dokunmayacağı için almak için çok fazla düşündüklerini düşünmüyorum.




  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Bence de gelmesi muhtemel, yeni sistem toplamak için anakart ve Ram 3.000 masraf yaptım. İşlemci içinse amd 5000 serisini bekliyorum ki ön sipariş açıldığı an direk yapıştırıyorum.

    Çevremde sırf eba için bilgisayar alan ve olanı da toparlamaya çalışan haneler var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FIFA 21'in 10 saatlik demosunu indirdim, 1 saat oynadım. Pas sistemi geliştirilmiş, FUT'ta kulüp marşları gelmiş. Başka da bir yenilik göremedim. Bu sene fifa 20 ile devam edeceğim. Hiç sanmıyorum ama cadılar bayramıdır, black fridaydir olur da 100-150 bandına düşerse belki alırım.

    edit: FUT online atayım dedim herkeste 80-90 ort kadro var, elime verdiler hepsinde mbappe standart bir de:D offline da para kasıp kadro yapmadan zor iş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanmıyorum -- 2 Ekim 2020; 0:55:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanmıyorum

    FIFA 21'in 10 saatlik demosunu indirdim, 1 saat oynadım. Pas sistemi geliştirilmiş, FUT'ta kulüp marşları gelmiş. Başka da bir yenilik göremedim. Bu sene fifa 20 ile devam edeceğim. Hiç sanmıyorum ama cadılar bayramıdır, black fridaydir olur da 100-150 bandına düşerse belki alırım.

    edit: FUT online atayım dedim herkeste 80-90 ort kadro var, elime verdiler hepsinde mbappe standart bir de:D offline da para kasıp kadro yapmadan zor iş.
    Yada kutu ac hocam. EA diyor ki "kardesim ugrasma zamanina yazik, ac bi kutu rahatla, milleti tokatla."
  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

    Yapi kredi world kampanyasiyla steam’den oyun alan ve cuzdana para atanlarin iadesi yatmis.

    Bilginiz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Overcooked 2 için bekliyordum 42 liraya inmiş steam'de umarım daha da iner indirim döneminde.. Eskiden daha ucuzdu diye hatırlıyorum çünkü
  • YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt
    Team 17 oyunları zamlandı. Overcooked 2'in baz fiyatı önceden 40₺ idi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sp!deR -- 2 Ekim 2020; 11:20:23 >
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Coop oynayalım diyorduk arkadaşla.. 80 lira vermeye hiç elim gitmiyor doğrusu. Umarım iyi indirim görür ilerde.

    Teşekkür ederim hocam cevap için
  • YoureGodDamnRight kullanıcısına yanıt
    Coop'u çok eğlenceli. Tavsiye ederim 42 lira bile değer.
  • Bgrn7 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum evet oldu . ve belki bir arkadaş daha kafa karışıklığını giderir diye aşamaları şuraya bırakayım ayrıyetten mesaj olmasın

    3 Yıllık Uygun Fiyata Gamepass Ultimate Alma Yöntemi

    Öncelikle normalde ilk ay 5.90 dan bu ayın 3 üne kadar üyeliğim vardı ama mevcutta üyelik var ise müşteri hizmetleri yenileyemiyor yıllık diye okuduğumdan dün gece aylık olanı iptal ettim ve ekim 3 yerine hemen iptal et seçeneğini çıktı bunu seçtim ve 1 ekim gece 12 de hemen iptal oldu ve bu seçimden dolayı 5 tl iade etti microsoft.

    * Bugün (2 ekim) 10:50 de müşteri hizmetlerini [ 0 (212) 375 50 65 ] aradım ve tam olarak ne yapmak istediğimi İrem Hanıma (Konudan bilgi sahibiler ve çok kibarlar) anlattım.

    * Bize 1 er yıldan 3 adet xbox gold satıyorlar (180*3) daha sonra 3 ödemede tamamlandığında bir aylık ultimate üyelik daha satarak (bende 5.90 çıktı bu bir aylık ultimate) 36 aylık ultimate üyesi yapıyorlar. Durum bu ve gayet uyguna geliyor.

    ? Ama ufak ayrıntılar var sizin işleminiz daha sorunsuz olsun diye bunlardan bahsedeyim.

    * Yıllık ödemeniz olmamalı (bunu ayarlardan kontrol edin belki benim gibi hemen iptal seçeneğiniz vardır ve geri ödeme veriyordur.)

    * Mutlaka microsoft hesabınızda ödeme yöntemi için bir kart ekli olmalıdır. Bu işlemi daha önce yapmadıysanız Microsoft Account (tıklayın) adresinden ekleyebilirsiniz.

    *işleminiz hemen o telefon görüşmesinde sonlansın isterseniz, hesabınıza 2 farklı ödeme yönetemi eklemenizi tavsiye ederim.İlk 2 gold alımını bir karttan 3. gold alımı ve 1 ultimate alımını diğer karttan yapmalarını iletin.

    Sebebi ise ben encard ile ödeme yapmak istedim her bir satın alımı tek tek yapıyorlar yanı 179.90 olarak 3 kere kesim yapıyor microsoft bu da bankanın güvenlik uygulamasına takılıyor. Haliyle 2 adet ödemeyi kartımdan aldı. 3. yüde aynı karttan çekince işlem beklemede kaldı. Aslında enpara hesabımdan 3. ödemede kesilmiş ve banka müşteri hizmetlerimde çekimde sorun olmadığını söyledi fakat banka ödeme gönderme ve microsoft ödeme alma arasındaki sistemde müdahale edemediğimiz bir işlem noktası var ki siz bankanıza itiraz edersiniz diye banka parayı alsa da onlara göndermiyormuş. Bir bekleme süresi var maksimum 24 saatte halloluyormuş tabi 3. yıl eklenmediği için ultimate e de çeviremiyoruz. ben bekliyorum muhtemelen yarın geçecek ödeme ve bende ultimate al diyip 36 ayımı ultimate çeviricem.

    * Uzun oldu ama son olarak şunu da söyleyeyim 2 yıllık alırsanız ve ultimate çevirirseniz aldığınız ultimate 2 yıla ek bir ay olarak geliyor. AMA 3 yıllık alır ve ultimate ekle derseniz 36 ayda kalıyor çünkü maksimum 36 ay olduğundan ekleme yapamıyor. Bana 1 ay kaybetmek 2 yıl sonra daha pahalıya yıllık almaktan daha avantajlı geldiğinden ben 3 yıllık aldım ama aradaki farkı sizde bilin istedim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.sahin -- 2 Ekim 2020; 11:54:54 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tranquillity

    Türk mitolojisinden esinlenerek geliştirilen ve Türk yapımı olan URUZ Return of The Er Kishi adlı oyunu sizinle paylaşmak istedim.



    https://store.steampowered.com/app/931000/URUZ_Er_Kiinin_Geri_Dn/

    Çıkış tarihi 19 Ağustos olarak gözüküyor ama ertelenme olasılığı varmış.
    40 TL'den çıkışını gerçekleştirdi oyun. İlgilenenlere duyurulur.
    https://store.steampowered.com/app/931000/URUZ_Er_Kiinin_Geri_Dn/




  • Hepsiburada yeni nesil Xbox Controllerlari on siparise acmis. Fiyati da 999₺. Masallah kol gibi fiyatlandirma olmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Kronik sorunlu değildir umarım bu da.
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt


    Memurum, kroniklik kısım Controllerlar da mı emin olamıyorum artık.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    650 lira verdiğim kontrolcünün kutusunu hevesle açıp analogların yaptığı sapmayı görünce yaşadığım hayal kırıklığını anlayamazsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt




    Yurtdışından Elite 2 alırım diyordum, Döviz parametreleri daha sınırı geçmeden bizden geçiyor.
    Akşam 360 Controller'ı allayıp pullayayım bari.




  • Fiyatlandırmayı Sony Türkiye yapmıyor. Sony Türkiye tavsiye verebilir sadece. Ayrıca Fifa21 üzerinden konuşursak TR de 497, brezilya gibi olsun dediğiniz nyerde ise 430 TL. 60 TL daha ucuz. tutupta 1,5 TL olarak almıyor doları. Sony Tüm dünya üzerinden bu fiyatlandırmayı uyguluyor. Alınıp, alınmaması önemli değil onlar için. Amerika ve Avrupadan geliyor para zaten. Onları mutlu etmek önemli olan. Çünkü microtransaction ile para akaznıyor. Bizim gibi ülkeler genelede oyunu alıp devam ediyor. Şirket paraya bakar bizim gibi 3. dünya ülkelerinde oyun oynamış oynamamış satmış satmamış umrunda değil yani. Olmaması da gayet normal. Kimseninde laf söylemeye hakkı olduğunu sanmıyorum. Senin ekonomin kötü diye sana ucuz vermesi lazım diye bir şey yok.
  • 2 gün önceki zımbırtıdan beleş overwatch ı gelen var mı ?
  • Mount & Blade II Bannerlord epicte kuponla 59,99
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

    2 gün önceki zımbırtıdan beleş overwatch ı gelen var mı ?
    Bana gelmedi.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.