Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (12300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Merudo , Merudo , ChiefMeister , *Lazrail* Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
360.563
Cevap
2.789
Favori
22.745.222
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
594 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition alırsak klasik Skyrim kütüphaneye ekleniyor mu? Bir de Legendary Editionda olan modlar Special Editionda var mı?
  • steamdb.info
    Just a moment... · Steam Database
    https://steamdb.info/sales/?min_discount=95&min_rating=0

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim aslında takıntım var. Oyunu topdan almayı seviyorum. Standart almak için hiç fırsat kollamadım açıkcası. Gold için bekliyorum. Standart alıp ıvırı zıvırıyla uğraşmak kanser ediyor insanı. O haltı M.E ve Witcher da yedim.

Epic gamesin kataloğu geniş değil zaten Bahar indirimi yapıyoruz diye üfürükden bir kaç oyun koyacağını sanmıyorum. Zaten o üfürük dediklerimizin çoğunu bedava vermişti. Kalabalığı siteye çekecek toplasan 4 5 oyun var. Ac odeysse- origins. Rdr2 Boderlands. Origins de işimi görür. :)
  • meqlotkobo M kullanıcısına yanıt
    Klasik skyrim kütüphanene eklenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: meqlotkobo

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition alırsak klasik Skyrim kütüphaneye ekleniyor mu? Bir de Legendary Editionda olan modlar Special Editionda var mı?
    Yok eklenmiyor. Modların hepsi SE ye uyarlanmış halde var. Biri hariç(Race Menü) onunda creatörü göz rahatsızlığı yüzünden uyarlayamamıştı. Malum bazı modlar diğer modlarla birlikde çalışabiliyor sıkıntı çıkıyordu. Onuda fanlar bir yolunu bulup uyarlamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay Kaplan

Benim aslında takıntım var. Oyunu topdan almayı seviyorum. Standart almak için hiç fırsat kollamadım açıkcası. Gold için bekliyorum. Standart alıp ıvırı zıvırıyla uğraşmak kanser ediyor insanı. O haltı M.E ve Witcher da yedim.

Epic gamesin kataloğu geniş değil zaten Bahar indirimi yapıyoruz diye üfürükden bir kaç oyun koyacağını sanmıyorum. Zaten o üfürük dediklerimizin çoğunu bedava vermişti. Kalabalığı siteye çekecek toplasan 4 5 oyun var. Ac odeysse- origins. Rdr2 Boderlands. Origins de işimi görür. :)
    Odyssey standart fiyatı güzeldi ama Gold belki düşer diye almadım bir de pc anca düşükte açacak düzeyde ondan heves etmedim gold düşerse bakarız artık.

Şuan Odyssey dışında kuponluk benim için 2 oyun daha var: Control ve Satisfactory ikisi de 100 liradan 40 liraya iniyor. Control dlc alacak onu hem hikayesi bitmemiş hem de alırsam tam sürüm alırım diye vazgeçtim. Satisfactory de tek oynanmaz artık onu da kuponun son günlerinde alırım belki diye bekletiyorum.

Epic mağazasını şu an Uplay ve yeni çıkan RDR2 gibi AAA oyunlar taşıyor.

• Cyberpunk bir aralar 180 liraya satılmış diye duydum kalbim dağlandı. Düşer mi tekrar aynı fiyata acaba, bekleyelim mi?
  • Hocam bilgilendirme yapayım oyunun standart hali ve eski dlc ler ücretsiz olarak atölyede var. Bu para mevzusuda yeni dlc ler için geçerli imiş eskilerin yamasını ücretsiz steam atölyeden temin edebiliyoruz yani,

Bu konuştuğumuz başlangıç dlc leri mutlaka alın vs diye yazılanlar hala ücretsiz çünkü hepsi eski en yenisi 2-3 yıllık;

Ayrıca bir ihtimal bu para verenlere gelecek dlc leri hediye edebilirlermiş. Net cevap yazılmadı ama sürekli dlc kovalamayacaksanız oyundaki türkçe yama ücretsiz halen...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

Oyun aşırı güzel. Mekanikler, mekanlar, atmosfer. Orta Dünya atmosferini seviyorsanız fazlasıyla bulacaksınız. Ama lore ile çelişiyor onu söyleyeyim.

Alıntıları Göster
    Dost Kayaoğlu oyun incelemesinde gavura vurur gibi vuruyordu. O çocuğun zevklerine güveniyorum. Hayatı oyun o adamın çünkü.
  • Satis ve Controlü almıştım. Satis her hafta güncelleme verip sinir etti. Controlde çok kısa oyun 10 satte bitiyor. Aman şurası gizemli, keşfedeyim, surada biraz at koşturayım, manzaranın tadını çıkarayım diye bir seçeneğinde yok. Benim açımdan indirimli hali bile aldığıma değmedi. Şimdi iki tanede genişleme paketi var alasım gelmedi açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: QLBatiatus

Dost Kayaoğlu oyun incelemesinde gavura vurur gibi vuruyordu. O çocuğun zevklerine güveniyorum. Hayatı oyun o adamın çünkü.

Alıntıları Göster
    Dost Kayaoğlu incelemelerini ben de beğeniyorum. Tarafsız inceleme yapıyor cidden. Sony, Microsoft, Ubisoft vs oyun kötüyse gömüyor. Ama insanlar onu yanlış anlıyor bir noktada. Bir oyun cidden rezilse Days Gone gibi incelemeye layık bile bulmuyor. Hatta yarıda bırakmış. İncelemesini yaptığı oyunlarda ise kötü yönlerini söylüyor ama verdiği puandan oyunun oynanabilir oynanamaz olduğu anlaşılıyor. Dost'un eleştirilerine bakarsan Arkham Knight gibi muhteşem bir oyuna bile baya sallamıştı ama kıyaslamayı City gibi bir şaheserle karşılaştırdığı için o öyle olmuştu.

Yani Shadow of Mordor ile War oynanmayacak kadar kötü oyunlar değil. Keyifli zaman geçirilir başnda

• quote:

Orijinalden alıntı: Miralay Kaplan

Satis ve Controlü almıştım. Satis her hafta güncelleme verip sinir etti. Controlde çok kısa oyun 10 satte bitiyor. Aman şurası gizemli, keşfedeyim, surada biraz at koşturayım, manzaranın tadını çıkarayım diye bir seçeneğinde yok. Benim açımdan indirimli hali bile aldığıma değmedi. Şimdi iki tanede genişleme paketi var alasım gelmedi açıkcası
    Normal şartlarda ben oyunların çok uzun olmamasını istiyorum. Zamanımı angaryayı harcıyormuşum gibi hissettiriyor çünkü. Ama mesela şuan Human Revolution oynuyorum çok da öyle hissettirmiyor. Bağımlısı oldum. Hikayesini ve atmosferini beğendim.

Demem o ki uzun ama nasıl uzun? Boş boş işlerle mi uğraştırıyor yoksa gerçekten dolu dolu mu? Nasıl dolu olduğu önemli. Mesela Human Revolution sanki bir tık daha kısa olsaymış daha iyi olurmuş. Ama iyi yedirmişler senaryoya çok çaktırmıyorlar.

Örneğin Witcher 3 hayranıyım ama o soru işaretleri... Ama işte hikaye gereği her yer canavar kaynadığından ona da ses edemiyorsun. Adam seni onları yapmaya da zorlamıyor mesela. Git 5 tane kırmızı ayı avla vari görevlerle uzun olacağına kısa olsun. O zamanımı başka işte değerlendiririm.

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• quote:

Cyberpunk bir aralar 180 liraya satılmış diye duydum kalbim dağlandı. Düşer mi tekrar aynı fiyata acaba, bekleyelim mi?
    Malum sitede indi sadece o fiyata. Oyun daha çıkmadan 180 TL'ye inmesini beklemeyin. 2021 yazında belki 180 TL'ye Steam üzerinden alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Frost

Malum sitede indi sadece o fiyata. Oyun daha çıkmadan 180 TL'ye inmesini beklemeyin. 2021 yazında belki 180 TL'ye Steam üzerinden alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Malum site? Bilmiyorum valla. Eğer kata kulli ile satan bir yerse zaten almazdım. Umarım öyledir yoksa kahredici bir offf çekecem...

2021 yazına kim öle kim kala 250 mi verir oynarım abi. Onun adı CDPR, boru değil. Gidecekse CDPR'ıma gitsin. Alınan oyunu ps5'te oynatma sözü veren oyuncu dostu krallar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 27 Mart 2020; 21:40:35 >

• quote:

Malum site? Bilmiyorum valla. Eğer kata kulli ile satan bir yerse zaten almazdım. Umarım öyledir yoksa kahredici bir offf çekecem...

2021 yazına kim öle kim kala 250 mi verir oynarım abi. Onun adı CDPR, boru değil. Gidecekse CDPR'ıma gitsin. Alınan oyunu ps5'te oynatma sözü veren oyuncu dostu krallar.

Alıntıları Göster
    Hocam sitenin adını vermeyeyim, burada söyleyince ıslak odunla dövüyorlar. Ama giftle satış yapan bir site olduğunu söyleyeyim. Çoğunluğun oyunu patladı. Patlamayanlar da var, o ayrı. Ama aylar önce Cyberpunk'ı o siteden alıp hala daha oyunu patlamayan iki arkadaşım var. Bakalım, Eylüle kadar patlamazsa 180 TL'ye oynayacaklar onlar.

• Witcher'da da benim dediğim olay çok o yüzden çok eğlendim oyunda. Yani olay baydığında başka bir Göreve atlayıp başka bir işle uğraşıp kafa dağıtıp geri gelmek oyuna yeni taze havayla devam ediyormuş gibi hissettiriyor. Normalde witcherında ana görevi hiç ara vermeden yaparsan 32 saat. Ben oynanışda 300-350 saati geçmişimdir. Aynı şey skyrim içinde geçerli oynanış 16 saat. Ama benim sürem yine 300 saati geçmiştir.
    İşten gelip 3 saat takılsan 10-12 saatlik oyun 3 4 günde biter böyle. Her hafta alıcak kadarda palabıyık değilim açıkcası. Satisfaktorye verdiğim paraya bu yüzden üzülmedim ama Controle içerledim açıkcası

Malum site kepenk kapattı zaten versende birşey olmaz. İşin tuhaf tarafı 2 oyun aldım oradan ikiside silinmedi duruyorlar hala. Conan exiles ve cyberpunk :)
  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Malum siteyi biliyorum. Benim de oyun güme gitmişti. Hemen destek kaydı oluşturmuştum biri aramıştı sonra oyunum geri eklenmişti. ama bu Steam'min giftleri kısıtlamadan önceki zamandaydı. Gift kısıtlama zamanına denk gelseydim 180tl'den olacaktım. Gerçi hala ufak bir panik var çünkü oyunu, Steam vitrinde gösteremiyorum. Bazı arkadaşlarım gösterebilirken ben gösteremiyorum. Çıktığında oyun pat diye hesabımdan mı kaldırılacak anlamadım. Şuan hesapta var ama bekliyorum Eylül'ü pat diye giderse kutulu alabilirim direkt (Steam key olursa)
  • Onu biliyordum, geçenlerde Odyssey'i aldıktan sonra, ubisoft hesabı benim, daha o zamanlar yurtdışı kaldığı için değiştirmem gerekiyordu. Çünkü Epic'de türkiye, ubisofta yurtdışı kayıtlıydı. Hesab ile sorun çıkmaması için değiştirmek istiyordum. O gün buradaki sorun iletme formunu yollama butonu da, livechat butonuda aktif değildi ondan emailadressi bilen varmı diye sordum. Neyseki bugün açılmış yine de LiveChat'de 30-45dk. bekledikten sonra sıram geldi sorunu direk çözdük şimdi gece indiririm oyunu...
  • Ubisoft'ta yine indirim var... AC Odyssey'in ikinci aldığın item'a -50% veriyor.
    SeasonPass ile beraber yanlış görmediysem 120ytl (oyun+sp) civarına geliyor... :-D
    yani gold

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk0gamer -- 27 Mart 2020; 22:41:43 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.