Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (11072. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tolga.cn , David Attenborough Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 40 Misafir (4 Mobil) - 37 Masaüstü5 Mobil
5 sn
362.485
Cevap
2.801
Favori
22.954.357
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
598 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: Cholo

Aaa metro redux’ın bundleı varmış. Metro’yu almak istiyordum lakin 10’ar lira idi daha çok düşmüş geçmişte diyerek almamıştım bundle hiç gözüme çarpmamış. İkisini de alacağım çok teşekkürler
    rica ederim :)
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, Bu iki saat oyunu satin aldiktan sonra mi basliyor, yoksa oyunu indirip oyuna basladiktan sonra mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirimde diye Crysis aldım 6 gb indi kod geldi onu origine girmek gerekiyormuş bir daha indiriyor xd

Umarım uğraştığımız değer

• keremec kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam fakat 1-2 oyun daha ekleyince bütçenin üzerine çıktım halihazırda. Bir dahaki indirime artık tavsiye için teşekkürler

• Gta V almayı düşünüyorum ama Türkçe yama ile ilgili bir sorum var. Şu an piyasada olan yamanın son sürüm ile uyumsuz olduğu yazılmış. Mp'nin İngilizce olması önemli değil ama senaryo kısmında da mı çalışmıyor Türkçe yama?
    Kısacası oyunu alıraam piyasadaki yama ile senaryoyu Türkçe oynayabilir miyim?

• Youtube'de rastgele gezinirken Tarkanın efsane ahtapot sahnesine denk geldim, Attila vs diyince bir anda aklıma total war geldi efsane gaza geldim. GT 1030 ve 768p monitore sahibim Attilayı almalımıyım, sadece strateji deneyimim 90 saat rome 2 de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronades

Northgard alınır mı beyler?
    Ben keyifle oynuyorum. Strateji sever birisi olarak Viking temalı bir oyun oldukça ilgimi çekmişti ve çıktığı gün aldım. İlk çıktığında oyun çok boştu fakat yapımcılar boş durmuyor sürekli yenilikler ekleniyor oyuna. Oyun Age of Empires, Civilization ve Banished karışımı bir oyun. Yani hem gerçek zamanlı, hem sıra tabanlı oyunlardaki bölge sistemi var, hem de kısıtlı imkanlarla hayatta kalma çabası var. Mevsimlere göre üretiminiz etkileniyor mesela. Bence alsan pişman olmazsın. Farklı bir strateji tabanı sunuyor.
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Oyunda geçirdiğiniz saat 2 saatten az olmalı. Satın almanız üzerinden de 14 gün -yanlışım olabilir bu hususta emin değilim- geçmemesi lazım.

• summersale alışverişimdeki oyunlardan Gothic Paketine... eski olması hasebiyle gothic 1 atlayıp direk gothic ikiden başlayacaktım ama şimdi hikaye devam ediyorsa ve uzun sürmüyorsa 1'den de başlayabilirim... sırf hikaye için.

Değer mi yoksa, ikide başka birşeyler mi anlatılıyor?
    yani lâzım mı? elzem mi?
    mühim mi? ehem mi?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocha

Gta V almayı düşünüyorum ama Türkçe yama ile ilgili bir sorum var. Şu an piyasada olan yamanın son sürüm ile uyumsuz olduğu yazılmış. Mp'nin İngilizce olması önemli değil ama senaryo kısmında da mı çalışmıyor Türkçe yama?
    Kısacası oyunu alıraam piyasadaki yama ile senaryoyu Türkçe oynayabilir miyim?
    Oynarsın sıkıntı yok ben yeni bitirdim ama mpde calısmıyor.
  • Dövüş oyunu manyakları kaçırmasın bu indirimi

Ben de sadece MVC3 ve MVCI yoktu onları hemen bugün almıştım.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

İndirimde diye Crysis aldım 6 gb indi kod geldi onu origine girmek gerekiyormuş bir daha indiriyor xd

Umarım uğraştığımız değer
    Türkçe desteği var mı?
  • Dublaj ama uğrsştırıyor steam den al originde yükle 64 bit yapmak için bir şeyler indir vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

bahsettiğiniz açık nedir bilmiyorum ama eski idlemaster sürümünde ben şöyle yapıyordum, bir oyunun rölantisindeyken oyunu skip ede ede sona gidiyordum, programı kapatıp açıyordum, tekrar aynı şeyi yapıyordum. bir kaç dakikada bütün kartları düşürüyordum, her oyuna girişte bir kart düşüyordu

Alıntıları Göster
    Açıkta o zaten. Seri seri oyunlara gir-çık yaparak kartlar hızlı bir şekilde düşüyor. Idle Master Extended'ı Fast Mode'a alıp, takip ederseniz eğer her 15 dakika da bir, 10'ar saniye aralıklarla oyun değiştirir. Her oyun değiştirdikten saniyeler sonra da kartlar düşmeye başlar. Tabi oyun sayısı azaldıkça hızı da düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Tesekkurler, Bu iki saat oyunu satin aldiktan sonra mi basliyor, yoksa oyunu indirip oyuna basladiktan sonra mi?
    İade edebilmek için 14 gün süren var. 14 gün içerisinde 2 saatten fazla oynamamak şartıyla aldığın oyunu iade edebilirsin.

Ek bilgi: İçerisinde DLC'de bulunan oyunlar iade edilmiyor, buna dikkat edin. Sadece oyunu aldıysanız iade edebiliyorsunuz.

Örneğin; Borderlands 2 GOTY Edition, The Division Gold Edition.
  • Gece uzun, gece genç. Diğer PC'de 10 dakikalık işim var bitsin hemen gönlümün efendisi Steam'e yumulacağım sıcak bir kahve eşliğinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Idle Master Extended linkini atabilir mi biri?
    ban yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

ban yersin

Alıntıları Göster
    Neden?
  • Biraz önce GTA 5 oynarken oyun içinde bir mesaj çıktı GTA VI Coming 2019 yazıyordu.
  • https://store.steampowered.com/app/211420/DARK_SOULS_Prepare_To_Die_Edition/

DARK SOULS™: Prepare To Die™ Edition

arkadaşlar bu oyunu almak istiyorum ama sepete ekle seçeneği çıkmıyor bunun sebebi ney?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.