Şimdi Ara

Dijital oyun mağazalarına Türkiye’de temsilci bulundurma zorunluluğu geliyor (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
726
Cevap
18
Favori
27.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
70 oy
Sayfa: önceki 1...18...34353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çocukları korumak için bana yasak koymalarını kabullenemiyorum ben! benimde çocuğum var, bende yaşına gelmeden oyunlara erişimine izin vermeyeceğim ki onu geçtim ben oyunlarla büyüdüm, codlar bile yokken doom indiremeye çalışıp lost labyrinthler bulup neler oynamış adamım. şiddetin yanından geçmedim hayatım boyunca. gta da fbi polislerine sıkmayalım gidip baldızına sulanan köpekleri tvde mi izleyelim? çocuklar müge anlıyı izlerken etkilenmiyorda elden ringde skyrimde mi şiddet yanlısı oluyor?

bu arada o tuncay cahili CHP'de olduğu sürece artık bu dakikadan sonra AKP başta kalmış gitmiş umrumda olmaz CHP'ye oy vermem!!! bu yasadan daha kötü benim hayatıma artık müdehale edemezler. teröriste para aktarıyor diye paparaya giriyorlar, arkaplanda kansız bebek katilinin adını paçavralarla sallayanlara bakıyorlar. o tuncay akılsızını takip edeceğim. CHPde olduğu sürece OY MOY YOK! bu yasaya evet veren hiç bir partiye OY MOY YOK! liste yapıp hayatım boyunca takip edeceğim!!!

• x (formerly twitter)
    Old But Gamer (@oldbutgamer) on X
    https://x.com/oldbutgamer/status/2036838725116641738

sonunda işin maddi boyutunu hükümete ileten birileri oldu. dijital platformlardan özellikle steam epic gibi kurumsal olarak ödenen vergileride bir listeleseler aile bakanlığının ne denli hızlı ve amaçsız yasa çıkarmaya çalıştığını anlayacaktır.

bu düzenleme görünümlü zorlayıcı yasaklayıcı yasayla çocukları korsan çözümlere ve haliyle hacklenme gibi büyük sıkıntılar sonuçları ortaya çıkacak...

• Oyunlardan gelen KDVyi geçtim, PC parçaları da %18 KDV kazandırıyor devlete. Kim yeni PC alır oyunların çoğu yasaklanırsa, telefonla tabletle de giriliyor internete oyun oynayamayacaksam nieye alayım kaç bin liralık aletleri?!

Herhalde oyunlara bedava ulaşıldığını sanıyorlar cok garip ya vergi yi kim alıyor oyundan nasil bilmiyorlar bunu değişik

Bak ps5 pro ne kadar mesela 900 euro olmuş 46bin yaklaşık şuan burda ne kadar 67 bin tabi onada zam olur 75 bin olur burda 29bin tl kimlere gidiyor yasakla bakalım bir oyun da kim konsol pc veya oyun alır komedi gerçekten bunu konuşmak bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.