Şimdi Ara

dijital fotoğraf makinası alıcam ama...? (işi iyi bilenler bi bakarsa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. umarım doğru yere açıyorumdur.
    şimdi 300 tl ye kadar bi bütçem var, ama biraz daha ucuza olursa daha iyi olur. 300 tl tavan yani.
    bi makina alıcam ama hangi özelliğine dikkat etmeliyim, hangi özellik mutlaka olmalı. hiç bişi bilmiyorum.
    tavsiye ettiğiniz ürünler varsa adını ve sebebini yazarsanız çok sevinirim.

bi yerde canon a495 gördüm. 215tl ydi,

Canon PowerShot A495
    10 MP
    Dört farklı renkte- kompakt- kullanımı kolay- hafif tasarım
    3.3x optik zoom
    DIGIC III
    15 çekim modu
    1cm Makro çekim
    Yüz Tespiti AF/AE/FE/WB
    Otomatik Kırmızı Göz Düzeltme
    Hareket Tespiti Teknolojisi
    2-5? LCD ekran
    VGA ve LP filmler

gibi özellikleri var. hoşuma gider gibi oldu ama ,neler söyleyeceksiniz.? teşekkür ederim hepicenize.

• 300 tl bütçesi olupta konu açan çok var,biraz araştırsan ne olur? Her konudada neredeyse aynı cevap veriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eddie The Head -- 22 Ekim 2010; 19:05:45 >
  • panasonic fs10
  • canon a495 o fiyata alınır. Fiyatı gibi güzel makine. Hiç kafanı fazla kurcalamadan al keyfine bak.
  • tmm yani, yeni bi teknoloji yok foto makinelerde, anladığım kadarıyla. onu alayım ozaman. teşekkürler. (kobeeren hariç)
    bide kardeş bu "panasonic fs10" neden böyle pahalı. ne artısı var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralweb -- 22 Ekim 2010; 21:56:11 >
  • bence de öyle. gece çekimlerin sadece çok güzel olmayabilir, o da zaten tüm makinelerde gece çekimleri sorunlu.

quote:

Orijinalden alıntı: kralweb

tmm yani, yeni bi teknoloji yok foto makinelerde, anladığım kadarıyla. onu alayım ozaman. teşekkürler. (kobeeren hariç)
  • 16 çeşit çekim modu gibi bi özellik varmış, belki biraz iyidir. hiç kullanan yorumu bulamadım. artık almaya gittiğimizde çekince görecez :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaklaşık 1 ay boyunca kendime cihaz baktım ve sonuçta fs10 aldım..biraz daha bütçe ayırsaydım fuji f200 alırdım fakat fs10'da yabana atılcak bir makine değil..özelliklerini vs. öğrenmek istersen fs10 konusunda bulabilirsin
  • kardeş bu makine süper foto çekiyor ya, gerçekten çok beğendim. hd mi çekiyor fotoları ondanmı bu akadar güzel, bide hdmi çıkışı varmı onu göremedimde, valla galiba bundan alıcam. çok saol gösterdiğin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralweb
    kardeş bu makine süper foto çekiyor ya, gerçekten çok beğendim. hd mi çekiyor fotoları ondanmı bu akadar güzel, bide hdmi çıkışı varmı onu göremedimde, valla galiba bundan alıcam. çok saol gösterdiğin için.

Hd ile fotoğraf kalitesi ne alaka?
  • Ben de FS10 derim
  • Sony Cyber-Shot DSC-S2000
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.