Şimdi Ara

Digitus Da-70820-1 Vıdeo Grabber Usb 2.0 Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, elimde Digitus Da-70820-1 Vıdeoeo Grabber Usb 2.0 Capture Card mevcut ve ben VHS kasetten bilgisayar kayıt yapmak istiyorum. Driver CD'si kayıp ve dolayısıyla program da yok ama bir tane program buldum. Fakat Windows 10 işletim sistemimde de Windows 7 işletim sistemimde de bu ürünü çalıştıracak sürücü bulamadım.

Sürücüyü Otomatik tanıyor fakat bir türlü çalıştırmıyor. Aslında bana sorarsanız yanlış tanıyor. Tüm sürücüleri neredeyse hepsini denedim. Ama görüntüleme aygıtı olarak gösteremedim. Sitesine mesaj attım fakat dönmediler. Ekte dosyalarda resimler paylaştım nasıl tanıması gerektiğini içeren resim de var bende göründüğü şekliyle de var.

Bilen, anlayan biri varsa lütfen yardım edebilir mi?

1 ile gösterdiğim resim bendeki hali

2 ile gösterdiğim resim ise olması gereken...

Ürün fotğrafı damevcut

Şimdiden teşekkür ederim.

• Yine zor mu sordum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Problem devam ediyor mu bilmem ama...

Windows10, eski Windows sürümleri için yayınlanan driver-sürücü dosyalarında problem yaratmaz. Eski tarihli sürücüleri uyumluluk modunda kurup tanıtabilirsiniz.

İnternetten bulduğunuz sürücü belli ki alakasız bir sürücü. İnternetteki "driver siteleri" sahtekarlık sitesidir, işe yaramayan sürücüler verirler, asıl amaçları sisteme reklam yazılımı sokmaktır.

Aynı kartı kullanan birisini bulup sürücüsünü isteyin ve uyumluluk modunda kurun. Windows 10 32 bitse 32 bit sürücüyü, 64 bitse 64 bit sürücüyü kuracaksınız. Bu kartı satanlar var, sürücüyü yollamalarını onlardan rica ediverin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.