Şimdi Ara

Digiturkplay erken üyelik yenileme 1200 kbps 259 lira (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.206
Cevap
28
Favori
50.022
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 389 tllik paketi aldım ve ardından 42lb580n model lg tv aldım. Tv bugün kuruldu hemen digiturk play plus yükledim tvye ve arsenal maçını izledim. Bildiğim kadarıyla o maç 1200k yayınla verildi ve çok güzel görüntü vardı. Lig maçları 1800k olacak ve eminim çok güzel görüntü ile izleyeceğiz. Teşekkürler lg ve digi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaskar bugun 1200 k uyelıklı dıgıturkplay yayınımı lg serısı smart tvmde uygulamasını ındırerek premıer lıg macında actım benım bıldıgım sadece 1800 k yayın olması gerekmezmıydı acılması ıcın lgsmart tv uygulamasında sanslımıyım yoksa farklı bır durmmu sozkonusu?
    aynı sekılde yayına ulasabılen yada acamayan var mı?
  • LG LW serilerinde digiturk play izleyebiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolsu1

arkadaskar bugun 1200 k uyelıklı dıgıturkplay yayınımı lg serısı smart tvmde uygulamasını ındırerek premıer lıg macında actım benım bıldıgım sadece 1800 k yayın olması gerekmezmıydı acılması ıcın lgsmart tv uygulamasında sanslımıyım yoksa farklı bır durmmu sozkonusu?
    aynı sekılde yayına ulasabılen yada acamayan var mı?

Bu hafta premier lig tüm digiturk üyelerine açıktı. Belki o yüzden izleyebilmişsinizdir...

• Sağdan soldan üyelik fatura ödeme gibi işlere bulaşmayın çalıntı kredi kartıyla yaptıkları için sizin başınız belaya girer karakol mahkeme sürünürsünüz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

LG LW serilerinde digiturk play izleyebiliyormuyuz?

hocam bende de LW serisi var, bizim elimizdeki 2011 seri tv lerden sonra çıkanlar izleyebiliyor

Edit: FB'li ortak arayan varsa ulaşabilir, tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasoci -- 10 Ağustos 2015; 9:40:05 >
  • hasoci kullanıcısına yanıt
    Bu LW den çektiğimi hiçbirinden çekmedim. Sözde ilkiz ama hiçbirşeyin ilkini yaşayamadık. Hep bizden sonrakilerde oldu birşeyler biz yetim kaldık
  • Şu 259 TL'lik için bugün son tarih gözüküyor.

Ligin başlamasına kadar bekledim belki Premium üyelik dahil bir kampanya sunarlar diye ama olmadı.

Alıp almamakta kararsızım keza bu haftasonu lig başlıyor.
  • Tarih nerede gözüküyor aceba? Link vs. kaynak gösterebilir misiniz?
  • Premium kodunu gönderdiler sonunda.Hafta sonu bir kaç maça baktım İngiltere liginden fakat yayınlar 1800 k değildi sanki?Süper lig maçları daha mı kaliteli yayınlanacak yoksa bu görüntüde 1800 k mıdır? Lg uygulaması üzerinden izledim bu arada.

Ek olarak yine web taban üzerinden izlediğimde de en yüksek 1200 k yayın ı açabiliyorum.1800 maçlar sırasında mı açılmakta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrarif50

Tarih nerede gözüküyor aceba? Link vs. kaynak gösterebilir misiniz?

Bana mail gelmişti.

Gerçi illa ki uzatırlar her sene olduğu gibi ama zaten haftasonu maçlar başlıyor, geçen senelerde 7-8 aylık Premium dahil veriyorlardı, bu sene 3 aydan yukarı çıkmadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 10 Ağustos 2015; 13:32:29 >
  • Besiktas maclarina ortak arayan saglam profilli bir uye ile anlasabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Premium kodunu gönderdiler sonunda.Hafta sonu bir kaç maça baktım İngiltere liginden fakat yayınlar 1800 k değildi sanki?Süper lig maçları daha mı kaliteli yayınlanacak yoksa bu görüntüde 1800 k mıdır? Lg uygulaması üzerinden izledim bu arada.

Ek olarak yine web taban üzerinden izlediğimde de en yüksek 1200 k yayın ı açabiliyorum.1800 maçlar sırasında mı açılmakta?

Sadece Türkiye ligini 1800 veriyorlar, diğer tüm maç yayınları 1200 (sırf bu yüzden 1800 olandan hiç almıyorum)
  • Bilgi için teşekkürler, bende arada kaldım şimdi, alsakmı aldıktan sonra premier lig 6 aya falan çıkarsa boşa sinirlenmeyelim :)
  • Teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrarif50

Bilgi için teşekkürler, bende arada kaldım şimdi, alsakmı aldıktan sonra premier lig 6 aya falan çıkarsa boşa sinirlenmeyelim :)

Muhtemelen yapacakları şu:

liglerde bi 5-10 maç oynansın
    sonra tüm sezon + 6 ay Premium üyelik 229 TL'den verirler.

Bu tekliften de daha iyisini vereceklerini sanmıyorum. İspanya Ligi ve Eurolig'i de alınca elleri iyice güçlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 10 Ağustos 2015; 13:39:16 >
  • Fb,gs,bjk ve genclerbirligi disinda ortak olmak isteyen varsa pm atabilir. Maclar cakisirsa, ev sahibi takimin taraftari maci izler.

• 1200k yayın ile 1800k yayın arasında kalite anlamında fark yok yada çok az, 1800k hiç satılmadığı için digiturk lg ile anlaşma yapıp sadece 1800k nın lg tv lerde gösterilmesi için bu uygulamayı çıkarttılar, bu bile digiturkun ne kadar kan emici bir firma olduğunu gösteriyor ama ne yazık ki digiturke mecburuz lig tv den dolayı

• son tarih son fiyat kandırmacalarına kanmayın.
    lig başlıyor.
    maç sayısı azaldıkça fiyat düşecek.
    şu andaki fiyatlar en pahalı fiyatlar.
  • Fenerbahçe için ortak arayan varsa özelden yazsın arkadaşlar? Özellikle 1800 olursa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.