Şimdi Ara

Digiturkplay.com hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce digiturk kullandım ama net üzerinden ilk kez almayı planlıyorum. Yalnız aklıma takılan bir soru var; kredi kartı ile alımı yapacağım. Ancak bu sezon bittikten sonra, gelecek sezon içinde otomatik yenileme yapmak için kafalarına göre kredi kartından para çekme olayları oluyor mu?

• Hayır, öyle bir şey yapamazlar zaten. Sezonluk alıyorsunuz paketi. Sezon sonunda siz yenilersiniz veya yenilemezsiniz öyle kalır.
  • yapmıyorlar premium'u yapıyorlardı onu da artık otomatik yenilemiyorlar
  • Hacı sen kullandın mı? Yoksa tahmini olarak mı yazdın? Ülkede hukuk kalmadığı için kıllanıyorum artık herkesten, yapabilirler de yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

yapmıyorlar premium'u yapıyorlardı onu da artık otomatik yenilemiyorlar

Yenileme butonu var ve satın alırken tıklamak zorunda bıraktı. Ama 5 ay sonra müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettireceğim. 6 ay bedava imiş. 169 TL, 10 taksit. Şu an TS maçında takılma yok yayın 2 'de.
  • Ben almıştım son 6 ay ve yenilenmemişti. Sistem değiştiyse bilemem. Geçen sezon kullandım daha.
  • Yapmazlar . Beni daha gecen ay aradilar senelik paketim bitti yenilemek istermiyim diye yani sana sormadan uzatma falan olmaz .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

quote:

Yenileme butonu var ve satın alırken tıklamak zorunda bıraktı. Ama 5 ay sonra müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettireceğim. 6 ay bedava imiş. 169 TL, 10 taksit. Şu an TS maçında takılma yok yayın 2 'de.

Yillik paket (Süper Taraftar Paketi) ne kadar Türkiye'den girince? Yurt disindan girince baska siteye yönlendiriyor ve orda dedigim paket yillik 269 dolar. Sanirim bu pakette sadece takiminin maclarini izliyorsun, öyle mi?

• quote:

quote:

premium candır TBL, EPL var daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Nockeee

quote:

quote:

Yillik paket (Süper Taraftar Paketi) ne kadar Türkiye'den girince? Yurt disindan girince baska siteye yönlendiriyor ve orda dedigim paket yillik 269 dolar. Sanirim bu pakette sadece takiminin maclarini izliyorsun, öyle mi?

Hocam benim aldığım normal lig paketi. Yani tüm maçları izleyebiliyorum. Sizin dediğiniz tarife benimkinden daha da ucuz. Demekki yurtdışı satışları çok pahalı

• Adamlarin satis stratejisi 0, düzgün fiyat bicseler alicam. 25 euroya Premier Lig + Bundesliga + Sampiyonlar Ligi + Avrupa Ligi + Formula 1 vs alabiliyorken, gidip sadece takimimin maclari icin ve sadece Türkiye Ligi maclari icin yillik 269 dolar mi vericem?? Sacmalik.
  • Bana gel hocam ne işin var oralarda ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.