Arkadaşlar daha önce digiturk kullandım ama net üzerinden ilk kez almayı planlıyorum. Yalnız aklıma takılan bir soru var; kredi kartı ile alımı yapacağım. Ancak bu sezon bittikten sonra, gelecek sezon içinde otomatik yenileme yapmak için kafalarına göre kredi kartından para çekme olayları oluyor mu?
Hayır, öyle bir şey yapamazlar zaten. Sezonluk alıyorsunuz paketi. Sezon sonunda siz yenilersiniz veya yenilemezsiniz öyle kalır.
yapmıyorlar premium'u yapıyorlardı onu da artık otomatik yenilemiyorlar
Hacı sen kullandın mı? Yoksa tahmini olarak mı yazdın? Ülkede hukuk kalmadığı için kıllanıyorum artık herkesten, yapabilirler de yani
quote:
Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı
Yenileme butonu var ve satın alırken tıklamak zorunda bıraktı. Ama 5 ay sonra müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettireceğim. 6 ay bedava imiş. 169 TL, 10 taksit. Şu an TS maçında takılma yok yayın 2 'de.
Ben almıştım son 6 ay ve yenilenmemişti. Sistem değiştiyse bilemem. Geçen sezon kullandım daha.
Yapmazlar . Beni daha gecen ay aradilar senelik paketim bitti yenilemek istermiyim diye yani sana sormadan uzatma falan olmaz .
Yenileme butonu var ve satın alırken tıklamak zorunda bıraktı. Ama 5 ay sonra müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettireceğim. 6 ay bedava imiş. 169 TL, 10 taksit. Şu an TS maçında takılma yok yayın 2 'de.
Yillik paket (Süper Taraftar Paketi) ne kadar Türkiye'den girince? Yurt disindan girince baska siteye yönlendiriyor ve orda dedigim paket yillik 269 dolar. Sanirim bu pakette sadece takiminin maclarini izliyorsun, öyle mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Torquoise
quote:
premium candır TBL, EPL var daha ne olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Nockeee
quote:
Orijinalden alıntı: Torquoise
quote:
Yillik paket (Süper Taraftar Paketi) ne kadar Türkiye'den girince? Yurt disindan girince baska siteye yönlendiriyor ve orda dedigim paket yillik 269 dolar. Sanirim bu pakette sadece takiminin maclarini izliyorsun, öyle mi?
Hocam benim aldığım normal lig paketi. Yani tüm maçları izleyebiliyorum. Sizin dediğiniz tarife benimkinden daha da ucuz. Demekki yurtdışı satışları çok pahalı
Adamlarin satis stratejisi 0, düzgün fiyat bicseler alicam. 25 euroya Premier Lig + Bundesliga + Sampiyonlar Ligi + Avrupa Ligi + Formula 1 vs alabiliyorken, gidip sadece takimimin maclari icin ve sadece Türkiye Ligi maclari icin yillik 269 dolar mi vericem?? Sacmalik.
Bana gel hocam ne işin var oralarda ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme