Şimdi Ara

DigiturkPlay 2013-2014 Sezonu 259 TL + 3 Ay Premium Üyelik Hediye (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
19
Favori
76.409
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: J. Marston

Tek takım paketleri hala çıkmadı. Bir çıksa alacağım.

fb,gs,bjk 199 tl; bursa ve ts 129 Tl; diğer takımlar 79 tl...taraftar paketi eğerki 3 büyük taraftarı değil iseniz hiç te mantıklı değil...
    web üzerinden geçen sene maçların çoğunu ve bütün derbileri izledim. PC'den 46" plazmaya görüntüyü aktarıyorum hiçbir maçta sorun yaşamadım. sadece bir maçta 2sn'lik bir donma oldu o kadar:) bağlantım 10mbit uydunet ve yayını HD izliyorum. HD izlemek isteyenlerin en az 8mbit bağlantıya sahip olmaları iyi olur. hatta hız testi yaparak 8mbit alıp almadıklarını kontrol etsinler.

Orijinalden alıntı: miskan

quote:

fb,gs,bjk 199 tl; bursa ve ts 129 Tl; diğer takımlar 79 tl...taraftar paketi eğerki 3 büyük taraftarı değil iseniz hiç te mantıklı değil...

Teşekkür ederim mesajınız için. Tek takım paketleri çıkmış.

Trabzonspor taraftarıyım. Benim için 129 tl çok uygun. 10 taksitle ayda 13 liraya geliyor. Kahvede, cafede maç seyretsem ayda en az 20 liraya patlar benim için.

Ama ist takımları için 199 tl tabiki uygun değil. 20-30 lira daha eklenip tüm maçlar seyredilebilir. Ama Trabzonspor paketi için daha uygun bu taraftar paketleri.

Ayrıca ben digiturk play'i televizyon olarak da kullanıyorum. Günün bir çok saati açık. Şimdi arkadaşların paketine ortak olsam özgür olamayacağım. Mesela maraton izlemek istesem 4 takım ortaklı pakette kargaşa çıkacaktır. Televizyon izlemek istesem de aynı mesele.

Kısa bir süreliğine 149'dan 129 muş. Alacağım birazdan. Geçen sene de bu fiyattaydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tko81

Ortaklık durumunda maç harici yayınları seyretme önceliği paketi alan kişiye mi ait oluyor ?

bende aynı konuyu merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Trabzonspor taraftarıyım. Benim için 129 tl çok uygun. 10 taksitle ayda 13 liraya geliyor. Kahvede, cafede maç seyretsem ayda en az 20 liraya patlar benim için.

Ama ist takımları için 199 tl tabiki uygun değil. 20-30 lira daha eklenip tüm maçlar seyredilebilir. Ama Trabzonspor paketi için daha uygun bu taraftar paketleri.

Ayrıca ben digiturk play'i televizyon olarak da kullanıyorum. Günün bir çok saati açık. Şimdi arkadaşların paketine ortak olsam özgür olamayacağım. Mesela maraton izlemek istesem 4 takım ortaklı pakette kargaşa çıkacaktır. Televizyon izlemek istesem de aynı mesele.

Kısa bir süreliğine 149'dan 129 muş. Alacağım birazdan. Geçen sene de bu fiyattaydı.

ortak olmanın bu tür sıkıntıları var tabi...ben aynı okuldan arkadaşla ortak olduğum halde bazen rahatça açamadığım oldu lig tvyi...
    bende senin gibi tv üzerinden izledim geçen sene...çok iyi oluyor...
    bu taraftar paketinde diğer kanalları izleyebilecek misin? ayrıca maç harici lig tv açık olacak mı?
    ?

• quote:

quote:

quote:

Maraton izlemek için ayda 1 lira ödemeniz kafi.
    Maçsız lig tv, 1 liralık giriş paketinde mevcut.

• Benim de merak ettiğim soru o zaten. Canlı destek'e bağlanabilsem soracağım.
    Benim zaten aylık 1 lira giriş paketim var şuan. Yani geçen sezonki paket bitince yazın tv izleyebilmek için 1 liralık giriş paketi aldım.

Az önce TS paketi aldım 129'a. Şimdi bu paketle tüm kanalları izleyebileceksem, 1 liralık giriş paketimin bir anlamı kalmıyor. Onu iptal ettirmem lazım.

Yok eğer bu taraftar paketleriyle sadece maç izleyebileceksem, diğer kanalları izlemek için yanında 1 liralık giriş paketi de almak lazımsa böyle yapacağız.

------------------------

@Evrekas , hocam sizin dediğiniz de olabilirdi aslında. Mesela ortak arayan arkadaşlarla 70 liraya ortak olunup, ayriyetten farklı bir hesapla 1 liralık paket alınabilir ve maraton, televizyon izlenebilirdi.

Ama böyle olunca ortak arayan arkadaşlara parayı nakit veriyoruz. Diğer türlü ayda 13 lira olarak ödüyoruz. Bana göre aylık ödeme daha makul oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J. Marston -- 25 Temmuz 2013; 17:58:13 >

• quote:

Benim de merak ettiğim soru o zaten. Canlı destek'e bağlanabilsem soracağım.
    Benim zaten aylık 1 lira giriş paketim var şuan. Yani geçen sezonki paket bitince yazın tv izleyebilmek için 1 liralık giriş paketi aldım.

Az önce TS paketi aldım 129'a. Şimdi bu paketle tüm kanalları izleyebileceksem, 1 liralık giriş paketimin bir anlamı kalmıyor. Onu iptal ettirmem lazım.

Yok eğer bu taraftar paketleriyle sadece maç izleyebileceksem, diğer kanalları izlemek için yanında 1 liralık giriş paketi de almak lazımsa böyle yapacağız.

------------------------

@Evrekas , hocam sizin dediğiniz de olabilirdi aslında. Mesela ortak arayan arkadaşlarla 70 liraya ortak olunup, ayriyetten farklı bir hesapla 1 liralık paket alınabilir ve maraton, televizyon izlenebilirdi.

Ama böyle olunca ortak arayan arkadaşlara parayı nakit veriyoruz. Diğer türlü ayda 13 lira olarak ödüyoruz. Bana göre aylık ödeme daha makul oluyor.

geçen sene alınan sezonluk pakette kanallar maç harici açık değildi....ben de premium paketten takip ediyordum....

• Teşekkürler bilgi için. Bende geçen sene premium paket olduğu için, diğer paketlerin tüm kanalları izleme yetkisi olup olmadığını bilmiyordum.

O zaman aylık 1 lira olan giriş paketini de almak lazım

Orijinalden alıntı: Erniuif

Aktaramazsınız, digiturk izin vermiyor tabletten televizyona aktarmaya

hocam telefondan aktarılıyo ama değil mi ? mesela galaxy s4 ten aktarmayı düşünüyorum?
  • Görüntü kalitesini merak edenler için söylüyorum: Görüntü netlik ve donma açısından sorunsuz, tableti bilmem de ben cepten tvye aktarma yapabiliyordum. Tek sorun ve benim için çok rahatsız edici olan durum görüntünün akıcı olmaması, gözü yorması. Özellikle mesela kale atışlarında üst kamera hareket ederken, görüntü öyle normalde olduğu gibi yağ gibi akmıyor maalesef. Hele bir de benim gibi bilgisayarı büyük bir tv ye bağlarsanız pek tat alamazsınız bu yüzden. Ama 3-5 metre 46 inch ekrandan uzakta izlerseniz pek fark edemiyorsunuz. O zaman da yine zevksiz oluyor. Nihai itibarla ben sırf bu sebeple alıp almamakta tereddütlüyüm, biraz daha iyi olacak görüntü diyorlar ama ne kadar ne değişir bilemem. normal yayınla arasında da çok fark var maalesef parasal olarak. Yani siz bilirsiniz kısaca..

Orijinalden alıntı: eazy-g

quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

Aktaramazsınız, digiturk izin vermiyor tabletten televizyona aktarmaya

hocam telefondan aktarılıyo ama değil mi ? mesela galaxy s4 ten aktarmayı düşünüyorum?

S4 bilmiyorum ama iPhone/iPad hd aktarma aparatıyla aktarılamıyor.

arkadaşlar bu arada başıma bişey geldi,msi ge60 2oe driver cdsi güncel değil. ben win8 64 biti update edince wi-fi sorun çıkardı. sınırlı erişim dedi (limited access). bilgiayar ip almadı. sorun killer lan managment driver çözüm, killer lan managment tı denetim masasından program ekle kaldırdan kaldırıp bilgisayarı restrat etmek, sorun çözülüyor ve güncel driverı internetten indirdikten sonra dirvere yükleyip tekrar restart etmek driverın düzgün yüklenmesini sağlıyacaktır.http://www.msi.com/serv...oad/nbdriver-19160.html benim bu sorun 3 saatimi aldı, bilenler bilir ama bilmeyenler benim gibi uğraşmasın dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquerorsharp

Arkadaslar 1 maç ortalama kaç mb götürür?

Kotali internetin varsa hic bulasma saniyede 1.2 mb cekse dakikada 60 mb ceker 90 dk 540 mb yapar. Bu kaba hesap bence en az 700 800 mb ceker.

Orijinalden alıntı: deepzelan

Görüntü kalitesini merak edenler için söylüyorum: Görüntü netlik ve donma açısından sorunsuz, tableti bilmem de ben cepten tvye aktarma yapabiliyordum. Tek sorun ve benim için çok rahatsız edici olan durum görüntünün akıcı olmaması, gözü yorması. Özellikle mesela kale atışlarında üst kamera hareket ederken, görüntü öyle normalde olduğu gibi yağ gibi akmıyor maalesef. Hele bir de benim gibi bilgisayarı büyük bir tv ye bağlarsanız pek tat alamazsınız bu yüzden. Ama 3-5 metre 46 inch ekrandan uzakta izlerseniz pek fark edemiyorsunuz. O zaman da yine zevksiz oluyor. Nihai itibarla ben sırf bu sebeple alıp almamakta tereddütlüyüm, biraz daha iyi olacak görüntü diyorlar ama ne kadar ne değişir bilemem. normal yayınla arasında da çok fark var maalesef parasal olarak. Yani siz bilirsiniz kısaca..

Size aynen katılıyorum. Teknik tabirini tam bilmiyorum ama görüntü HD olsa bile galiba frame sayısı daha az olduğu için uydudan aldığınız zevki alamazsınız. Fakat fiyat/performansa vurduğunuzda tatmin ediyor. O yüzden bu sene de aldım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

quote:

Orijinalden alıntı: conquerorsharp

Arkadaslar 1 maç ortalama kaç mb götürür?

Kotali internetin varsa hic bulasma saniyede 1.2 mb cekse dakikada 60 mb ceker 90 dk 540 mb yapar. Bu kaba hesap bence en az 700 800 mb ceker.

ayda 4 maçtan 3 - 4 gb kota demek bu

bu arada GS'li ortak arayan var mı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox913 -- 26 Temmuz 2013; 9:21:54 >
  • Almayı düşünen arkadaşlara öneririm...

20 Mb Fiber internetim var.

Geçen sene kullandım , tüm lig maçlarını sorunsuz sıkıntısız izliyorsunuz. Derbilerde hiç problem yaşamadım.

Telefonu TV ye bağlayabilirsiniz ama bilgisayar ekranındaki netliği ya da akışkanlığı beklemeyin derim....

Ben projeksiyon ile duvara yansıtıyordum gayet güzel görüntüsü var.

Geçen sene benim izlemediğim bir maçta sıkıntı olmuş ona karşılık hediye olarak bir kaç paket tanımlamışlardı.

Eğer yakınlarınızda bir kahvehane , cafe , restoran yoksa görüntünün geç gelmesi sıkıntı olmaz :)

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.