Şimdi Ara

Digiturkk Yildiz Dolu Paketi Ayda 359 TL, Ustelik 1.000 TL Bankkart Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
5
Favori
3.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bireysel Bankkart kredi kartiniz ile 3 Agustos'a kadar yeni Digiturk uyeliklerinde Yildiz Dolu Paketi'nden;

beIN Connect ve Kutulu Digiturk uyeliginizde ayda 359 TL firsatiyla yararlanabilirsiniz.

Ustelik, 1.000 TL Bankkart Lira da kazanabilirsiniz.

Digiturk uyelik basvurunuzu Bankkart Mobil'de ve bankkart.com.tr'de yer alan link uzerinden veya (0212) 473 73 73 no.lu telefondan yapabilirsiniz.

LÜTFEN BU KAMPANYA KONUSUNU SADECE BU KONU ÜZERİNDEN KONUŞUNUZ…

DİĞER TEKLİF KONUSUNDA MEVCUT MÜŞTERİLER KONUYU TAKİP ETMEKTE KARMAŞA YAŞIYORLAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kutulu üyelikte beinconnect üyeliği de hediye veriliyor fakat aynı anda iki yayını açamazsınız. Ya kutudan ya beinconnect üzerinden izleyebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evet beIN Connect hediye maç harici aynı anda hem dekoder hemde internet üzerinden izleyebilirsiniz

Tabi ki hocam mesajınızı gördüm fakat açamıyorum mesaj gönderemiyorum yarın detaylı bakıp mesajlarımı açıp dönüş yapacağım inşallah

İŞLEMCİ AMD Ryzen 7 7800X3D EKRAN KARTI PNY 5070 ANAKART Gigabyte B850 Gaming X RAM Patriot Viper (2x16) CL30 KASA Lian Li Lancool III SIVI SOĞUTUCU MSI MAG CoreLiquid A13 360 MONİTÖR ASUS VG279QL1A KLAVYE Aula Win68 HE MAX MOUSE Logitech G Pro Wireless KULAKLIK Steelseries Arctis Nova 5X
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • altmisbirbucuk kullanıcısına yanıt

Ziraat bankası kampanyası olduğu için haliyle bankkart kredi kartı geçerli Digiturkk Yildiz Dolu Paketi Ayda 359 TL, Ustelik 1.000 TL Bankkart Lira 

Mevcut üyeler bu kampanyadan faydalanamıyor diye biliyorum

Başkası adına alırdık bir yolunu bulurduk bir şekilde ama aktif 6 ay daha olunca mantıklı olmuyor o yüzden bıraktım peşini.

İŞLEMCİ AMD Ryzen 7 7800X3D EKRAN KARTI PNY 5070 ANAKART Gigabyte B850 Gaming X RAM Patriot Viper (2x16) CL30 KASA Lian Li Lancool III SIVI SOĞUTUCU MSI MAG CoreLiquid A13 360 MONİTÖR ASUS VG279QL1A KLAVYE Aula Win68 HE MAX MOUSE Logitech G Pro Wireless KULAKLIK Steelseries Arctis Nova 5X
  • altmisbirbucuk kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun umarım sizde taahhüt bitiş zamanı güzel bir teklif alırsınız

DH Motorola ATRIX Kullanıcıları
  • fahoge F kullanıcısına yanıt

Evet servis kurulum için geldiğince kredi kartı ile işlemi yapıyormuş üye olan yeni üyelerden öğrendiğimiz bilgi bu şekildedir

Servis kurulum için geldiğinde kart bilgilerini isteyecek sizden sanal pos veya mail order ile çekimi yapacak ister tek çekim ister taksitli ödeyebilirsiniz sanal kartta geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 19 Haziran 2026; 15:55:48 >

Bu kampanyayı görünce kredi kartına başvurdum, anında sonuçlandı ve banka kartına tanımlı olduğu için kartı beklemek zorunda kalmadım (Mobil bankacılıktan sanal kart oluşturup yapsanız da olduğunu söylediler).

Bende telefon numarası kaynaklı bir sorun vardı, başvuru ekranında aynı evdeki 2. bir cep numarasını verdim, yine aynı TC kimlik ve bilgilerle kendi adıma aldım ama ödeme yapılan kart ve başvuru sahibinin aynı olması gerekiyor diye biliyorum (emin değilim öğrenilmesi lazım).

Kurulumu teknik eleman gelip yaptı, pazar günleri de çalışıyorlarmış, aktive etti, işlemleri tamamladı ve denemeden sonra ödemeyi kredi kartıyla aldı. (1000 TL iade 10 saniye içinde yattı, sms geldi)

Sorunsuz şekilde tamamladık, cep numaramı Online İşlemler üzerinden düzelttim, şu an sorunsuz devam ediyoruz.

Bu kampanyaya bir kaç yıldır (belki daha fazla) devam ettiklerini biliyorum. Seneye de benzer şekilde uygun fiyat vermezlerse, önce iptal sonra kampanyadan yararlanma şeklinde devam ederiz.

• razor54 R kullanıcısına yanıt
    3 ay beklemeye gerek yok yani

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kastettiğin şey, Digitürk üyeliğinin son aktif olduğu tarihden 3 ay geçmesi gibi bir şeyse, hayır, bende gayet oldu, 20 küsür gün önce eDevletten iade açtım, 10 küsür gün önce tamamen kapandı ve iade ettim cihazları.

Yalnız şöyle bir durum var, ben bu kampanyaya web üzerinden başvururken bana "Bu numara kayıtlıdır" gibi hata verdi. Ben de deneme için evdeki farklı bir 2. numarayı verdim ve diğer tüm bilgilerimi aynı şekilde tuttum. Kabul etti ve onaylandı. Sistemsel bir açık mıdır, yoksa "müşteri gelsin" diye böyle mi bırakmışlar bilemiyorum. Ben de tesadüfen keşfettim zaten.

Sonrasında Twitter'dan Digitürk Destek'e ulaşıp durumu belirttim, aşağıdaki gibi yazdılar ama anlaşamamış da olabiliriz. Okumadan otomatik yanıtlıyorlar.

Digiturkk Yildiz Dolu Paketi Ayda 359 TL, Ustelik 1.000 TL Bankkart Lira

Sorunlu bir sürecin varsa aranma talebi bırak veya Twitter'dan aranma talebi oluştur, bilgili kişiler arıyor satış olduğu için, durumunu belirt kesin bir çözüm bulurlar.

Kredi kartını kastediyorsan, zaten öyle bir şey yok, kartı alır almaz yararlanırsın.

• razor54 R kullanıcısına yanıt
    Bu seneyi kapattım ben önümüzdeki yıllara hazırlanıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.