Şimdi Ara

Digiturkk Yildiz Dolu Paketi Ayda 359 TL, Ustelik 1.000 TL Bankkart Lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
5
Favori
3.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kampanyaya başvurmayı düşünüyorum. Modüllü olsun istiyorum herhangi bir sorun çıkar mı bu konuda?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Servis randevu için aradığında kutu değil modül istiyorum deyin mutlaka modül yok derlerse iptal edeceğinizi söyleyin.

• Bende başvuruda bulundum yarın için randevu oluşturduk. Bugün çanak kurulumu yaptırcam çünkü. Arayan kızın hiç bir şeyden haberi yok ama her şeyi 1 dk diyip sorup dönüyor bana. Modül var mı dedim arkadaşlarda var onlar gelince yardımcı olurlar dedi ki bence bu bilgide yanlış çıkacak :) Dış kurulumu yapmadıklarını onu bizim yaptırmamız gerektiğini söyledi.

Üyelik sahibi ile kart sahibinin aynı mı olması gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teknik olarak bir engel yok, çünkü ödemeyi farklı bir sistemden alıyorlar, kurulum için yaptıkları kayıt ayrı ekran, ödeme için kayıt yaptıkları ekran ayrı ekran. Banka kampanyası ile ilgili kural sadece ilgili dönemde 1 kez yararlanmak üzerine.

Ama yapay zeka ile baktığımnda bu durum sorun olur dedi, Digitürk bunu tespit ettiğinde kampanyalı fiyatı iptal edebiliyor ve bir hak talep edemiyorsun. Bunu 15 gün içinde yaparsa (veya cayma hakkın kaç günse o kadar gün içinde) iade edersin sorunsuz.

Ama 15 günden sonra kampanya iptalini yaparsa ek fatura yansıtırlar veya cezai bedel çıkar sana.

Emin olamadım ama riske girmeye gerek yok diye ben kendi adıma başvurmuştum. Digitürk şu sıralar bu gibi konularda çok "kurnazca" şeyler yapabiliyor seni kilitlemek için.

Standart kutu, DT-3501C.

Sıfır gibi poşetinden ve kutusundan çıkardılar, ne kumanda ne de kutunun yazılar silik değil, gayet sıfır gözüküyor ama kutusu/dışı yenilenmiş bir cihaz/kumanda mı yoksa sahiden sıfır mı içini açmadan bilemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ee000 -- 26 Haziran 2026; 14:0:33 >

Bankkart kampanya web sayfasından başvuru yapmadan önce, telefonla veya farklı kanalla (internet sitesinden form doldurma ...vs) başvuru yaptıysan, bunu algılayıp kampanya sayfasından engelliyor. Aynı kişi olup olmaması önemli değil, aynı adresten başkası adına başvuru olsa bile adres bazlı sorgulayıp engelliyor.

Böyle bir başvuu yaptıysan, bu başvuruna istinaden "yeni başvuru" gibi arandığında bu sorunu iletip, Bankkart kampanyasından faydalanmak istediğini, diğer başvuruları yanlışlıkla yaptığını söyle, telefondan da yararlanabiliyorsun kampanyadan zaten yardımcı oluyorlar.

Eğer farklı bir kanaldan başvuru yapmadığına eminsen yine sorun yok, arandığında veya (1 gün içinde aranmazsan telefonla veya twitter kanalından kayıt bırak) arandığında detaylı anlat kampanyadan yararlanmak istediğini yardımcı olurlar.

Başka türlü hiç bir şekilde ulaşamıyorsun Digitürk'e telefonla. Ancak twitter'dan veya en son yetkili servislerine gidip de görüşebilirsin.

• razor54 R kullanıcısına yanıt

Başvuru yaptım ama 500 liralık olandan yaptım. Bu kampanyayı görünce o başvuru için gelen onay linkinde başvuruyu onaylamadım. Onaylamadığım için arayan soran da olmadı kaldı öyle.

O pakette Bnkkart genç kartının olması gerekli ve sadece beinConnect veriyorlar yani kutusuz, internet üzerinden izleyebileceğin bir paket.

Linke tıklayıp başvuruyu onayla, seni aramadan zaten bir işlem yapmayacaklar "En kısa sürede arayacağız" gibi bir uyarı gelecek. Yarın ararlar, aradıklarında durumu belirt, ben hatalı bir işlem yaptım, diğer başvuruyu iptal edelim, ben kutulu ve 359 TL olan kampanyaya başvurmak istiyorum de.

Yine de teyit etmek için Twitter'dan Digiturkdestek sayfasına DM at. Her türlü çözerler.

x (formerly twitter)
    Digiturk Destek (@DigiturkDestek) on X
    https://x.com/DigiturkDestek

Teşekkür ederim hocam twitterdan desteğe yazdım döndüler. Sabah da gelip kutulu kurulumu yaptılar yıllık 4308 liradan. Bin lira puanı da hemen yüklediler karta. Ödemeyi farklı isimde bir karttan yapmaya da sorun olmaz dediler.

Tabi merkezi sistem veya bireysel çanağınız yoksa çanak, lnb, 20 metreye kadar kablo ve servis ücreti ile yeni çanak kurulumu yapılır. 4 bin civarı bir maliyet olur.

Olmaz ziraat bankası kredi kartı olmalı.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.