< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Digiturk Yıllık Taraftar Paketi 488 Lira! (41. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bu paketi alıp daha sonra 4 büyüklerden başka bir takımı ilave etmek için ne kadar öderiz bilen var mı ? hem fb hem bjk maçlarını izlemek istiyorum
-
hocam bitmemiş olması lazım kupon. ama trendyol ve gittigidiyor'dan da alabiliyor olmanız lazım.
trendyol linki bu
trendyol.com
DIGITURK Yıllık Taraftar Paketi (Uydu) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/digiturk/yillik-taraftar-paketi-uydu-p-122698835?boutiqueId=560167&merchantId=170397bu da gittigidiyor linki
gittigidiyor
Digiturk Taraftar Paketi (FB-GS-BJK-TS) 12 Aylık - Uydu Kurulumlu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/digiturk-taraftar-paketi-fb-gs-bjk-ts-12-aylik-uydu-kurulumlu_pdp_660868188ayrıca kupona ihtiyacınız olmuyor. aynı fiyat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 8 Ağustos 2021; 17:45:31 >
-
Çok sağol hocam ikiside aynı dediğin gibi 488 den alınıyor, aksilik n11 deki kuponun geçerlilik tarihi 3 ağustosmuş parapuanla alacaktım oda birtek n11 de geçiyordu. Aksilik :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kamece
Çok sağol hocam ikiside aynı dediğin gibi 488 den alınıyor, aksilik n11 deki kuponun geçerlilik tarihi 3 ağustosmuş parapuanla alacaktım oda birtek n11 de geçiyordu. Aksilik :)isterseniz yeniden kupon alma sayfasına girip yeniden kupon alın yeni kuponun tarihi 10 ağustos'ta bitiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 8 Ağustos 2021; 18:5:31 > -
Arkadaşlar sporun yıldızı üyeliğim yarın bitiyor taraftar paketi 124 sporun yildizina 134 TL dediler iptal edeceğim gibi nasıl daha uyguna mal edebiliriz herkese farklı fiyat mi veriyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah başkan çok sağol oldu dediğin gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Areka2002
Beyler merkezi sistemde bir Türksat bil hotbird uydusu var.
Hotbird eulsat var.
Burdan kurarlar dimi digi'yi???sıkıntı olmaz.
turksat ve eutelsat varsa istediğin gibi kullanırsın
-
Girdik günaha, yazlıktaki eve bağlatıcam şuan ordayım, söküp yine kendi evimde kullanıcam, Beşiktaş hariç diğerleri içinde iptv aliyim diyorum
Aldık hangi numaradan araniyoriz
Yanlışlık olmasin
İlk n11'deki satıcı temsilcisi arıyor. Bayan aramıştım elinde kalem defter çavuş gibi gibi konuşuyor, nasıl yapalım nasıl yapalım diye..
bunu ben de merak ediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kuponu yeniden alıyorsunuz,
Alır almaz aradılar, Adana Demirspor ekledim
Salı günü de kuruyorlar
Ek olarak yapmam gereken birşey var mı, 1 ay tüm kanallar açık galiba
Receiver 9506 olmasını rica ettim
Aylık 15tl abonelikle aldığım tivibuda şu bedelin karşılığında alacağım hazın sanırım 5 katını falan alıyorumdur. Bizim lig ve futbolu bu ücretleri kesinlikle hak etmiyor.
Teşekkürler ben 1 aylık süre tüm maçlar açıkken hangi güne kadar açık kalacağını anlamak istemiştim ona göre geç kurduracağım .
-
Kararsız kaldım ama ekstra 20 tl n11 puanı ile 468 e almış bulundum.Umarım lig bu sene biraz daha iyi olur da aldığımıza değer
-
Selamlar, cumartesi günü aldım, yarım saat içinde aradılar. Bugün kurulum yapacaklar, 9505 veya 9506 istedim bakalım ne gelecek. 2 takımı da sözde tanımladılar.
-
Tekrar kupon almanız gerekmektedir. Eski kuponun işlem tarihi bitti ondan indirim uygulamıyor.
www.n11.com
Digiturk Taraftar Paketine Özel İndirim Kuponu Fırsatı - n11.comhttps://www.n11.com/kampanyalar/digiturk-taraftar-paketi-tik-hizinda-kupon-kampanyasi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X