Şimdi Ara

Digiturk Yıllık Taraftar Paketi 488 Lira! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
998
Cevap
13
Favori
83.288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son konuşmalara baktım n11 den alanlar var dünde dahil, 100 lira kupon bitti mi acaba bende aktif değil, en uygun şuan nasıl alabiliriz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu paketi alıp daha sonra 4 büyüklerden başka bir takımı ilave etmek için ne kadar öderiz bilen var mı ? hem fb hem bjk maçlarını izlemek istiyorum

• Kamece kullanıcısına yanıt

hocam bitmemiş olması lazım kupon. ama trendyol ve gittigidiyor'dan da alabiliyor olmanız lazım.

trendyol linki bu

trendyol.com
    DIGITURK Yıllık Taraftar Paketi (Uydu) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/digiturk/yillik-taraftar-paketi-uydu-p-122698835?boutiqueId=560167&merchantId=170397

bu da gittigidiyor linki

gittigidiyor
    Digiturk Taraftar Paketi (FB-GS-BJK-TS) 12 Aylık - Uydu Kurulumlu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/digiturk-taraftar-paketi-fb-gs-bjk-ts-12-aylik-uydu-kurulumlu_pdp_660868188

ayrıca kupona ihtiyacınız olmuyor. aynı fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 8 Ağustos 2021; 17:45:31 >

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam ikiside aynı dediğin gibi 488 den alınıyor, aksilik n11 deki kuponun geçerlilik tarihi 3 ağustosmuş parapuanla alacaktım oda birtek n11 de geçiyordu. Aksilik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kamece

Çok sağol hocam ikiside aynı dediğin gibi 488 den alınıyor, aksilik n11 deki kuponun geçerlilik tarihi 3 ağustosmuş parapuanla alacaktım oda birtek n11 de geçiyordu. Aksilik :)

isterseniz yeniden kupon alma sayfasına girip yeniden kupon alın yeni kuponun tarihi 10 ağustos'ta bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 8 Ağustos 2021; 18:5:31 >
  • Arkadaşlar sporun yıldızı üyeliğim yarın bitiyor taraftar paketi 124 sporun yildizina 134 TL dediler iptal edeceğim gibi nasıl daha uyguna mal edebiliriz herkese farklı fiyat mi veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Eyvallah başkan çok sağol oldu dediğin gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Areka2002

Beyler merkezi sistemde bir Türksat bil hotbird uydusu var.
    Hotbird eulsat var.
    Burdan kurarlar dimi digi'yi???

sıkıntı olmaz.

turksat ve eutelsat varsa istediğin gibi kullanırsın

• Girdik günaha, yazlıktaki eve bağlatıcam şuan ordayım, söküp yine kendi evimde kullanıcam, Beşiktaş hariç diğerleri içinde iptv aliyim diyorum

• Aldık hangi numaradan araniyoriz
    Yanlışlık olmasin

• tarabdi kullanıcısına yanıt
    İlk n11'deki satıcı temsilcisi arıyor. Bayan aramıştım elinde kalem defter çavuş gibi gibi konuşuyor, nasıl yapalım nasıl yapalım diye..

• spotlight06 kullanıcısına yanıt
    bunu ben de merak ediyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kuponu yeniden alıyorsunuz,

Alır almaz aradılar, Adana Demirspor ekledim

Salı günü de kuruyorlar

Ek olarak yapmam gereken birşey var mı, 1 ay tüm kanallar açık galiba

Receiver 9506 olmasını rica ettim

• Aylık 15tl abonelikle aldığım tivibuda şu bedelin karşılığında alacağım hazın sanırım 5 katını falan alıyorumdur. Bizim lig ve futbolu bu ücretleri kesinlikle hak etmiyor.

• Teşekkürler ben 1 aylık süre tüm maçlar açıkken hangi güne kadar açık kalacağını anlamak istemiştim ona göre geç kurduracağım .

• Kararsız kaldım ama ekstra 20 tl n11 puanı ile 468 e almış bulundum.Umarım lig bu sene biraz daha iyi olur da aldığımıza değer

• Selamlar, cumartesi günü aldım, yarım saat içinde aradılar. Bugün kurulum yapacaklar, 9505 veya 9506 istedim bakalım ne gelecek. 2 takımı da sözde tanımladılar.

• Kamece kullanıcısına yanıt

Tekrar kupon almanız gerekmektedir. Eski kuponun işlem tarihi bitti ondan indirim uygulamıyor.

www.n11.com
    Digiturk Taraftar Paketine Özel İndirim Kuponu Fırsatı - n11.com
    https://www.n11.com/kampanyalar/digiturk-taraftar-paketi-tik-hizinda-kupon-kampanyasi
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.