Şimdi Ara

DİGİTÜRK VS D-SMART DENEDİM YORUMUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 haftadır süper paket dsmart kullanıyorum.3-5 gündür ise arkadaştayım digitürk kullanıyorum.Digitürk çok önde.İçerik olarak gerçekten çok farklı.Kendine özel çok ama çok fazla kanalı var.Her yerde seyret gibi inanılmaz bir avantajıda var.Hayır online işlemlerde bile detay olarak digitürk çok önde.Görüntü kalitesi olarak ise ikiside idare eder.Saçmalık olan ise iki firmada inanın 30-40tlye temin ettikleri dandik uydu alıcıları ile millete ızdırap çektiriyorlar.(digitürk sagecom adında çok iyi uydu veriyor ama oda plus üyeleri için).

Kısaca 24 aylık yeni dsmart üyesi olarak dsmartın çok yol alması gerek ama baya araştırdım 5-6 yıldır milletin istediği kanalların gelmemesi bir tarafa olan kanallarda gitmiş.Kısa inceleme sonucunda digitürkün içerik ve kanal olarak çok ağır bastığını söyleyebilirim.Yabancı dizi ve filmleri ingilizce altyazı ile bile izleyebiliyorsunki digitürkte böyle ufak detay gibi görünen çok fazla özellik var.

D-smartın en kısa zamanda yapması gereken çok iyi yeni en az 15 kanal platforma eklemeli ama imkansız gözüküyor çünkü ne kadar istek ve baskı olursa olsun hiçbir gelişme yaşanmamış dsmartta şimdiye kadar.

• D-Smart Genel Müdürlügü ; " ya bi forumda pencilman diye bi kullanici var daha bi haftalik uye 15 kanal istiyo arkadaslar gereken islemi yapsin 15 kanal eklesinler"

seninki ne kadar mantikliysa bu da o kadar mantikli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

1 haftadır süper paket dsmart kullanıyorum.3-5 gündür ise arkadaştayım digitürk kullanıyorum.Digitürk çok önde.İçerik olarak gerçekten çok farklı.Kendine özel çok ama çok fazla kanalı var.Her yerde seyret gibi inanılmaz bir avantajıda var.Hayır online işlemlerde bile detay olarak digitürk çok önde.Görüntü kalitesi olarak ise ikiside idare eder.Saçmalık olan ise iki firmada inanın 30-40tlye temin ettikleri dandik uydu alıcıları ile millete ızdırap çektiriyorlar.(digitürk sagecom adında çok iyi uydu veriyor ama oda plus üyeleri için).

Kısaca 24 aylık yeni dsmart üyesi olarak dsmartın çok yol alması gerek ama baya araştırdım 5-6 yıldır milletin istediği kanalların gelmemesi bir tarafa olan kanallarda gitmiş.Kısa inceleme sonucunda digitürkün içerik ve kanal olarak çok ağır bastığını söyleyebilirim.Yabancı dizi ve filmleri ingilizce altyazı ile bile izleyebiliyorsunki digitürkte böyle ufak detay gibi görünen çok fazla özellik var.

D-smartın en kısa zamanda yapması gereken çok iyi yeni en az 15 kanal platforma eklemeli ama imkansız gözüküyor çünkü ne kadar istek ve baskı olursa olsun hiçbir gelişme yaşanmamış dsmartta şimdiye kadar.

içerik olarak iyi digiturku ama aldığı paraya göre içeriği yetersiz bence.
    eklemesi gereken en az 10hd kanal var.uyduda yeterli kapasitesi olmadığı için ekleyemiyor.(ulusal hd kanallar ve belgesel spor kanallarının hd leri)
    eurosport 2-mtv hits-vh1 gibi kanalların çözünürlükleri düşük.müzk kanallarının ses kaliteleri düşük.
    anlaşması olduğu şirketlerin diğer kanallarını ve hd lerini getirmesi lazım.

digiturkte modüllü üyelik yok.bazı tv kampanyalarında veriliyor sadece.

dsmartın da eskikleri çok.
    2014 te film kanallarını baya iyileştirdiler.
    2015te belgesellere el atıcaklarmış(nat geo lar vs gelebilir.)
    dsmart sd kanal eklemiyor ayrıca artık.
    dsmartın elindeki spor ihaleleri bu sene sonlanıyor .nba felan bitti sanırım.bakalım onları tekrar alabilecek mi
    yabancı müzik kanalı yok dsmartta.hd müzik ve çocuk kanalı yok.

modüllü üyelik var ve fiyat çok uygun.
    tf de 250tl ye 2 senelik dizi paketli modül alıp 96 tl vererek süper pakete yükseltenler var.
    modülü istediğiniz cihazda kullanabiliyorsunuz kart paylaşımlı cihazlarda özellikle.

• Yaklaşık 10 yıl digiturk kullanmış ve 1 haftadır d smart kullanan biriyim. Digiturk giriş+2keyif+hd = 29,99 TL gibi fahiş bir fiyat. d smart bu konuda tekliflerle daha cazip. içerik olarak bir platformda eurosport, mtv, nat geo, nickelodeon gibi kanallar muhakkak olmalı diye düşünüyorum. dizi, sinema ve spor paketi hoşuna gitti d smartın.digiturkte 15 yıllık tecrübe de var ama dediğim gibi pahalı artı kelime oyunlarıla pis geçiriyor.

• he birde sci-fi olsa iyi olurmuş :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jovi -- 19 Ekim 2014; 10:20:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersanpars

D-Smart Genel Müdürlügü ; " ya bi forumda pencilman diye bi kullanici var daha bi haftalik uye 15 kanal istiyo arkadaslar gereken islemi yapsin 15 kanal eklesinler"

Bu kadar tepki gösterilecek bir şey yokki. Daha kaliteli bir hale gelmeli platform bu hepimiz için iyi olmazmı. Çok kaliteli yabancı kanallar var bunların platforma gelmesi hepimiz için iyi. 15 yeni, içerik olarak çok kaliteli hd kanal eklense kötümü olur ama okuduğum yazılara göre dsmartta pek gelişme olmuyormuş. Paralı bir platform ise ve zirveye oynamak istiyorsan çok kaliteli içeriklere sahip olmalısın.

• quote:

quote:

D-Smart Genel Müdürlügü ; " ya bi forumda pencilman diye bi kullanici var daha bi haftalik uye 15 kanal istiyo arkadaslar gereken islemi yapsin 15 kanal eklesinler"

Bu kadar tepki gösterilecek bir şey yokki. Daha kaliteli bir hale gelmeli platform bu hepimiz için iyi olmazmı. Çok kaliteli yabancı kanallar var bunların platforma gelmesi hepimiz için iyi. 15 yeni, içerik olarak çok kaliteli hd kanal eklense kötümü olur ama okuduğum yazılara göre dsmartta pek gelişme olmuyormuş. Paralı bir platform ise ve zirveye oynamak istiyorsan çok kaliteli içeriklere sahip olmalısın.

diyelim 10 tane kanal geldi bunlar icinde ayri bi paket acarlar atiyorum platin paket gold paket vs bunun icinde ayri para alirlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

diyelim 10 tane kanal geldi bunlar icinde ayri bi paket acarlar atiyorum platin paket gold paket vs bunun icinde ayri para alirlar

İyide öyle olursa saçma olur. Ne yani her gelen kanala ayrı paramı vereceğiz. Ben süper paket aldım yetişkin hariç hepsi açık olacak dediler. Yeni gelen kanallarda açık olmalı. 24 ay adamların keyfinemi bakacağız. Kanalları ellerinde tutamayınca iyi ama yeni kanal gelince para verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 19 Ekim 2014; 13:38:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: s k y

Yaklaşık 10 yıl digiturk kullanmış ve 1 haftadır d smart kullanan biriyim. Digiturk giriş+2keyif+hd = 29,99 TL gibi fahiş bir fiyat. d smart bu konuda tekliflerle daha cazip. içerik olarak bir platformda eurosport, mtv, nat geo, nickelodeon gibi kanallar muhakkak olmalı diye düşünüyorum. dizi, sinema ve spor paketi hoşuna gitti d smartın.digiturkte 15 yıllık tecrübe de var ama dediğim gibi pahalı artı kelime oyunlarıla pis geçiriyor.

Bugün yaşadım ki; digiturk pis geçiriyor ama üyelik iptalinden sonra geçiriyor ama dsmart bana kafadan geçirmiş bugün öğrendim. 2 yıl süper paketi 1 yıl vermişler :)))
  • her iki platformuda film+dizi+belgesel+spor+hd olarak kullanan biri olarak görüşüm ;

hd kanallar d-smart > digiturk
    film,dizi,spor digiturk> d-smart (tartışmasız)
    belgesel d-smart > digiturk

tercihlere göre yorum kullanıcının..
  • Dsmrt mega paket hd 15 tl ye veriyor..
    Digiturk tum paketleri alsan en az 60 tl..(lig tv haric)
    Aradaki fiyat farki ne olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Dsmrt mega paket hd 15 tl ye veriyor..

O fiyatı eski üyelere veriyor. Benim gibi yeni üyeler 40-50tl ödüyor süper pakete. Ayrıca digi pahalı olabilir ama arada ciddi içerik kalitesi var.

• Çok parası olan digitürke geçebilir.dsmart yeni üye eski üye muhabbeti yapıyosunuz ama digitürk 10 senelik üyesinede her türlü geçiriyor.dsmartta en azından 2 sene biraz fazla ödersin sonra zaten 20 liraya düşüyor.digitürk ligtv için alınır onun harici bi tane national kanalı fazla diye gidipte geçilmez.adamlar önce çanağı düzgün bağlasın.bugün bağlıyo yarın 25 liraya yine geliyo.bilgisayar gibi e hatası f hatası :-D tercih meselesi tabi yinede

• merhaba bende şuan dijitürk mü d-smart mı arada kaldım dün 102ekran smasung aldım bugun gelıcek 2ay bedava d-smart süper paket hediye ama 40tl aktivasyon alıyorlarmış?
    ne dersiniz fiyat olarak d smart uygun ama içerik diji de daha çok ne yapayım sizce sadece akşamları izlicem bide hafta sonu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kutay2455

Dsmrt mega paket hd 15 tl ye veriyor..

O fiyatı eski üyelere veriyor. Benim gibi yeni üyeler 40-50tl ödüyor süper pakete. Ayrıca digi pahalı olabilir ama arada ciddi içerik kalitesi var.

Arkadaşın sanırım modül üyeliği var
    Modül üyelikte Süper paket 12 ay peşin 330tl
    2.yıl aylık 13-16 tl arası da teklif yapıyorlar
    Bence gayet makul bir fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkyr

merhaba bende şuan dijitürk mü d-smart mı arada kaldım dün 102ekran smasung aldım bugun gelıcek 2ay bedava d-smart süper paket hediye ama 40tl aktivasyon alıyorlarmış?
    ne dersiniz fiyat olarak d smart uygun ama içerik diji de daha çok ne yapayım sizce sadece akşamları izlicem bide hafta sonu

digi al.
  • quote:

merhaba bende şuan dijitürk mü d-smart mı arada kaldım dün 102ekran smasung aldım bugun gelıcek 2ay bedava d-smart süper paket hediye ama 40tl aktivasyon alıyorlarmış?

Digi al

• quote:

Hocam,senin için öncelikleri yaz (film,dizi,spor,belgesel) sonra çıkarabileceğin aylık tahmini fatura miktarını söyle sana daha mantıklı cevap vereyim.Film ve dizi dersen D-Smart ucuz ama Digiturk çok fazla anlaşmalı oluğu büyük,yerli film şirketi var.Ayrıca,Digiturk'e yeni üyelere çok avantajlı kampanyaları var.Her sene yenileyerek mesela üyeliiğin boyunca HD kutu için ektra para vermeyebilirsin.Sadece,mantığı kullanarak çok ucuza da seyredebilirsiin yani demek istediğim kampanya bu.
    http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanyafilm

Ama,benim için ne seyredeceğim önemli değil akşam veya haftasonu kafamı dinlendirsin ve beni eğlendirsin diyorsan D-Smart Film-Dizi paketi hem yayınladığı film içeriği olarak hem de fiyat performansı olarak bir Digiturk üyesi olarak diyebilirim ki sizi çok tatmin eder.Digiturk'te sadece film kanallı kampanyalı içerik 36 TL.Ama,bir ara Film ve Dizi paketi dahil 43 TL kampanyası da vardı (HD üyelik 1 sene hediye)

• Birisi : her hafta sekiz tane maçı canlı yayınlıyor. emek veriyor, yüzlerce kamera, kameraman, yüzlerce insan maçları yayınlamaya çalışıyor. Maçların fiyatı 40 lira.
    Öteki: senede üç beş Avrupa kupası maçı yayınlıyor. parmağını oynatmadan, elalemden aldığı pişmiş görüntüleri sana pazarlıyor. fiyatı 50 lira.

Lig tv yayın kalitesini oldukça geliştirdi. yeterince kamera kullanıyorlar, görüntü kaliteleri iyi, yorumcuları kötü, pozisyonları oldukça fazla açıdan izleyebiliyoruz. avrupa bir çok ülkenin maçlarını izliyoruz, ingilterenin yayın kalitesi süper, avrupada hiç bir yayıncı onların ya
    nına bile yaklaşamaz bence. Ama lig tv nin de avrupanın sayılı kaliteli görüntü verebilen yayıncılarında olduğunu düşünüyorum. Öteki hakkında yorum yapamayacağım, kullanmıyorum. Fakat takımlarımızı avrupa maçlarını izlemek için sezon başında almak istedim, 50-55 tl dan kapıyı açtılar. ne diyim, değer mi???

• süper lig premıer lig izlemem diyorsan digitürk ün hiç gereği yok çok pahalı hemde çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionel1 -- 2 Kasım 2014; 18:45:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.