Şimdi Ara

Digitürk veya Başka Kartı 2tv ye bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi sorum olcak şimdi digitürk yada d smart aldik diyelim bunu oturma odasındaki tv ye bağladık bide benm odadaki tv ye bağlayabiliyozmu? duyduma göre bağlanııyomuş fakat 2side aynı kanalı açıyomuş aynı kanall deilde farklı bi kanal açabilirmiyiz dier tv de yani diyelim oturma odasındakinde kanal d açık dierin de farklı bi kanal bunu yapabiliyosak yazarmısınız...
    şimididen teşekkürler

• Ne yazikki, mümkün değil.
  • kart paylasimi yapan illegal sistemler varmis diye duydum. ama digiturk e uyarmi bilmiyorum.
  • Konumuz bu değil
  • farklı görüntü seyretmen imkansız içinde iki adet tuner olan receiver bulursan olur oda şu anda satılanlarla imkansız boş yere uğraşma
  • akurttr arkadasıma katılıyorum. onun olması imkansız bi olay. lnb'ye gidecek voltaj zaten tek yönlü, aynı lnbyle o istediğini yapamazsın yani, çift cıkıslı lnb alıp 2. bir recevierle sistemi kurabilirsin yani;)
  • İlk cihaz hangi uydu hangi polaritede yayın izliyorsa, ikinci alıcıda; aynı uydu, aynı polaritedeki farklı bir kanalı izleyebilir.
    Tabiki bu sadece bireysel anten sistemleri için geçerli, merkezi sistemde konu biraz daha farklılaşıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.