MM'tan digitürk'ün 12 aylık ligtv ve hd yayınlarında dahil olduğu paketinden satın aldım ve bu ay sonunda kurdurmayı düşünüyorum, fakat kutu konusunda kararsızım forumda bir çok kutuyla ilgili bir çok yazı okudum fakat pek bir ortak nokta veya görüş bulamadım, bu yüzden sizlerden bu konuda yardım rica ediyorum. Kullanacağım tv LG 47la740s olacak ve bu tvden en iyi sonucu alabilmem için hangi kutuyu almamı tavsiye edersiniz?
Şimdiden teşekkürler.
hepsi birbirinin benzeri şunu alın mutlaka denilecek bi kutusu yok digiturkun. sagemcom var kayıt özelliği olan onada extra ücret isstiyolar. humaks alın işinizi görür dediğim gibi hepsi aynı sayılır
cevabınız için teşekkürler humax 9504 görür mü işimi? Ayrıca sagemcom lar için ne kadar ücret istiyorlar aylık kiralama olarak mı yoksa tek sefer mi? Nereden bakabilrim.
geçen cumartesi philips 47' led tv'im için humax 9503hd bağlattım.
cihaz; 1080i çıkış veriyor ilk çalışma hızı iyi, kanal geçişler ortalama geldi bana hd yayınlarda gayet başarılı sd yayınlarda yeterli ama teledünya da kullanıyorum, onun hd kutusundaki sd yayın kadar iyi gelmedi.
takılma, donma vs sorunu henüz yaşamadım. 9504 daha iyi olabilir ama yeni cihaz stabilite sorunu yaşanabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: herodoot
geçen cumartesi philips 47' led tv'im için humax 9503hd bağlattım.
cihaz; 1080i çıkış veriyor ilk çalışma hızı iyi, kanal geçişler ortalama geldi bana hd yayınlarda gayet başarılı sd yayınlarda yeterli ama teledünya da kullanıyorum, onun hd kutusundaki sd yayın kadar iyi gelmedi.
takılma, donma vs sorunu henüz yaşamadım. 9504 daha iyi olabilir ama yeni cihaz stabilite sorunu yaşanabilir..
9503 iyi cihazdır, humaxların zaten geneli iyi oluyor, 9502 de görüntü kalitesi biraz daha kötü diyorlar 9503 daha iyi. 9504 te pek bir fark yok donanım aynı.
Ben 1.5 yıl kadar humax 9503 kullandım gayet stabil çalışıyordu nadiren ayda 1 kendi kendini restartlama durumu oluyordu o kadar.
Şimdi plus cihaza geçtim açıkçası hd kanallarda humax 9503 biraz daha iyiydi.
ben 9504 kullanıyorum 1 yıl dolacak sorun yaşamadım ama dediğim gibi diğerleride aynıdır ne çok iyi nede kötü ortalama aynıdır hepsi