Şimdi Ara

DIGITURK'ÜN EURO 2016 SAÇMALIĞI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • TRT, 4 kanalıyla (TRT 1, TRT Spor, TRT Haber ve TRT 4K) şampiyonayı, 51 maçın tamamını ücretsiz yayınlayacak, Üstelik şifresiz ve HD/4K kalitesinde.

Digiturk neden ayrıca TRT'den yayın haklarını satın aldı bir türlü anlamıyorum. Spor Extra paketinde maçlar. Yani izlemek için ekstra para ödemek gerekiyor Spor Extra paketiniz yoksa.

Ben 10 yıldır üyeyim. Spor Extra paketim de var ama TRT'den takip edeceğim.

Ayırca milletin de aklı karışmış. Bazıları Türkiye maçları hariç diğer maçların Digitürk'ten yayınlanacağını sanıyor.

Turnuvanın tüm maçları şifresiz, ücretsiz HD/4K kalitesinde TRT'te.

• Ligtv olsa iyi.Öyle bi reklam politikası yapmışlar millet sadece 4k dan yayınlanıcak sanıyo tv almaya giden var.Güzel pazarlıyolar böyle şeyleri.İnsanlarda ne duyarsa okumadan bilmeden sıçrıyolar.Maçlardan sonra trt test 4k ya devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün görüştüğüm yetkili, Euro2016 maçlarını Şampiyonlar ve Süperlig paketi sahiplerinin LIGTV'den izleyebileceğini söyledi. Taraftar paketi ve sporextra paketi olanlar Ligtv'den izleyemecek fakat TRT'den izlenebilir dedi.
    Hayat bir gündür, o da bugündür.
  • Tamamiyle trt nin spikerlerine katlanmak istemeyenler için alternatif.. başka bir sebebi yok

Ayrıca Lig Tv'nin spikerleri Trt spikerlerinin eline su dökemez, yorumculara bir şey diyemem.

TÜRK ÖVÜN, ÇALIŞ, GÜVEN...Cebren ve hile ile aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler.Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti
  • TRT spikerlerini LİG TV spikerlerine milyon kere tercih ederim. Türkiye'nin en iyi spiker kadrosu TRT'te. Üstelik yorumcu olarak Ömer Üründül yok bu sene.
    Ben geçen sene DigitürkPlay Full Paket almıştım. Alınabilecek en yüksek kalite ve tüm premium kanallar dahil olan paketti. Bitiş tarihi ise 23.07.2016 görünüyor. Şimdi ben bütün ülkelerin bütün maçlarını internet üzerinden izleyebilir miyim? Şu an sadece Lig+Euro16 489lira gibi bir fiyat olan paket var. Bunu almak zorunda mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLVoXxX99 -- 5 Haziran 2016; 9:49:27 >
    | Intel i7-13700K | Arctic Liquid Freezer II 360mm | MSI MPG Z790 CARBON WIFI | G.Skill Trident Z5 RGB 64 GB (2x32) 6000 MHz CL30 | Gigabyte GeForce RTX 4090 Gaming OC 24G | WD Ultrastar DC HC550 18TB - Samsung 980 PRO 2TB - Kingston KC3000 4TB | Lian Li O11 Dynamic Evo | MSI MEG Ai1300P PCIE5 1300W |
    | Asus Rog Strix OLED XG32UCWMG 32" | Gigabyte M32U | Dell G3223Q | Logitech Z623 | Corsair HS80 Wireless | ATK Blazing Sky X1 Ultimate | Gamesir G7 Pro Wuchang Fallen Feathers Edition | WD My Book 18TB |
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

TRT spikerlerini LİG TV spikerlerine milyon kere tercih ederim. Türkiye'nin en iyi spiker kadrosu TRT'te. Üstelik yorumcu olarak Ömer Üründül yok bu sene.

Ayn3n katiliyorum.

• TRT'nin spikerlerinde ne var ki? Asıl Lig TV spikerleri için TRT tercih edilir. Taraflı ve samimiyetsiz bir Rıdvan'a Ömer Üründül'ü defalarca değişirim. TRT'de Hünkar diye biri var o biraz bozuyor ama diğerleri fena değil. Arkadaşlar siz sanıyorsunuz ki maçlar şifreli de olabilirdi, ama hiç öyle değil çünkü UEFA bunu zorunlu tutuyor, tutmasa herkes Digiturk almak zorundaydı, bu açgözlüler gözünüzün yaşına bakmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün ilk yarıyı Lig TV'de, 2. yarıyı TRT 1'de izledim ve kesinlikle TRT spikerleri daha başarılı. Lig TV spikeri inanılmaz ruhsuz anlattı.

TRT'den izlemek daha mantıklı. Lig TV'de izlemek işkence gibi geldi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.