Şimdi Ara

Digiturk'ten Başka Bir Platforma Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, digiturk kullanıyorum ama pek fazla kanal yok kampanyada, memnun kalmadım. Başka kanalları izlemek istesem ekstra paket satın almam gerekiyor. İnternet ile birlikte taahhütlü aldım ama başka bir platforma geçsem, geçtiğim platform taahhüt bozma bedelini karşılar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • madprospar M kullanıcısına yanıt
    düz uydu kullan bence daha mantıklı...
  • wolf41 kullanıcısına yanıt
    Tamam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madprospar


    Merhaba, digiturk kullanıyorum ama pek fazla kanal yok kampanyada, memnun kalmadım. Başka kanalları izlemek istesem ekstra paket satın almam gerekiyor. İnternet ile birlikte taahhütlü aldım ama başka bir platforma geçsem, geçtiğim platform taahhüt bozma bedelini karşılar mı?

    benim görüşümde eğer bir paralı platform kullancaksıanız bu şüphesiz digitürk olmalı.

    hatta vodafone, internette ttnet, arabada alman eğer para yetmiyorsa fransız. digitürkte bende bu kalıplaşmalardan bir tanesi. çnkü hepsi denedim. yok abi digitürk kötü mötü diyolar ama altyapı teknoloji ona göre. kesenin ağzını açarsan tabi.
  • Can beye tamamen katılıyorum, kaliteli ve gerçekten digital platform diyebileceğimiz tek kuruluş Digiturk'dür. Zaten fiyat politikaları da o yüzden diğer oluşumların üzerindedir. Bu aralar satış sorunları sebebi ile problem yaşadıkları halde diğer oluşumlar ile aralarında ki fark bellidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • digitürkte kalite namıma hiç bir şey yoktur kişiye göre fiyat politikası vardır üyeliğe giriş vardır çıkış ise çok çok zordur üye olmak isteyen arkadaşlar bir kere değil bin kere düşünmelidir...
  • bencede tamam anlaştık...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolf41

    digitürkte kalite namıma hiç bir şey yoktur kişiye göre fiyat politikası vardır üyeliğe giriş vardır çıkış ise çok çok zordur üye olmak isteyen arkadaşlar bir kere değil bin kere düşünmelidir...

    Digiturk turkiyenin en kaliteli ve lider digital platformudur. Gerek yaygin servis agi gerekse kalitesi tum platformlarin uzerinde para verilmeyi bu anlamda hakeden tek kurulus. Girmek kolay degil artik. Adiniza kayitli bir faturaniz yoksa alamiyorsunuz. Cikma iside eskiden oldugu gibi zor degil.
    Enistem tasindigi icin gecen hafta iptal icin aradik. Bayiye fidip yuzyuze uzmani ile gorusun yada faks cekin dediler. 2 gun sonra bayiye gittik. Gittigimizde yuzyuze uzamni oldugunu ogrendigimiz hanim efendi bizimle ilgilendi. Cikma nedenimisi sordu tasiniyoruz dedik. Gittigimiz yerde digiturkun toplu gosterim aboneligi var para odemek ostemiyoruz dedik. Bize bir kac kampanya sundu. Ke dine teskkur ettik. Kimligik ve bir imza ile 5 dkkada diguturku kapattik. Son derece guleryuzlu bizi ugurladi. Herhangi bir problem ile karsilasmadik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • can-can-can kullanıcısına yanıt
    ben dediklerinize katılmıyorum türkiyenin en kalitesiz en dandirik platformudur girmek çok basit kurtulmak çok zordur sizin iptalde problem yaşamamanız onları haklı göstermez ve en çok iptal sorunlarıda bu platformda yaşanmıştır forum ve diğer forumlarda en çok bu firma şikayetler almıştır zatende türkiyenin en çok şikayet edilen firması olmuştur hala bir seneden beri kapatamayan arkadaşlar mevcuttur...
  • Bence müşteri memnuniyetine önem veren kaliteli bir şirket . 6 senedir kullanıyorum memnunum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolf41

    ben dediklerinize katılmıyorum türkiyenin en kalitesiz en dandirik platformudur girmek çok basit kurtulmak çok zordur sizin iptalde problem yaşamamanız onları haklı göstermez ve en çok iptal sorunlarıda bu platformda yaşanmıştır forum ve diğer forumlarda en çok bu firma şikayetler almıştır zatende türkiyenin en çok şikayet edilen firması olmuştur hala bir seneden beri kapatamayan arkadaşlar mevcuttur...

    arkadaşlarınız bayiye gidip 5 dkka da görüşerek anında kapatabilirler. şikayetin cok olması kullanıcı sayısının cok olmasından kaynaklı. zira digitürk kullanıcılarının da bir cogu dandirik adamlar. evinde coluguna cocuguna bir paket çikolata almaz gider digitürke ayda 100 tl öder. askeri ücret alır coluk cocuk ac, gider digitürke 100 tl öder. böyle bir kullanıcı kitlesi ne yazikki var. digitürkte anladığım kadarıyla zamları cakıp cakıp duruyor. elit bir kitle izlesin diyor. nede olsa kapitalist sistem. 3 kuruşluk adam kullanacakta ne olacak ki sonuç; maçlar bitti iptal edelim. gs nin ligteki durumu kötü iptal edelim. antenim bozuldu servis ücreti istediler iptal edelim fiyatlara 4 tl zam geldi iptal edelim. iptal edelim diyelimde belki arayıp indirim yaparlar vs vs vs. en uyuz olduğum insan tipide 3 kuruş fatura ödeyipte kendini şirketi satın aldım zannedenler. bu güne kadar en dandirik şeylere üye oldum smile adsl, citibank kredi kartı, tivibu vs vs hiç birinde hiç bir problem yaşamadım. çnkü araştırırım sorumluluğumu bilirim. hizmetin nasıl olduğunu bilirim. bende sizin düşüncelerine katılmıyorum ama düşünce özgürlüğünüzüde sonuna kadar savunuyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • maxplanck M kullanıcısına yanıt
    size katılmıyorum ama siz memnunusanız ne ala...
  • Sonucta digiturkun sahibi degiliz. Memnu olan bir cok benim gibi insan varken memnun olmayan bir cok insan ornegide var. Haklisiniz mallik kelimesi biraz hata oldu. O yorum sinirli bir anima denk geldi. Simdi gelelim savundugum kisima. Turkiyeye mal olmus her firma icin bir cok sikayet var. Memnun olanda var. Ama duydugumuz azinlikta olan problemler icin koca bir firmayi karalamayalim. Hem bu firma olsun hemde o firmadan ekmek yiyen bir cok insan var.

    Bildigim kadari ile digiturkun turksat uydusunun yayin kalitesi eutelsattan daha fazla. Yaninturksat sinyali daha cabuk yakalaniyor. Eutelsatta ise siddetli yagmur da yayin kisa sureligine gidebiliyor. Canak anteni dandik takma kisminda hakli olabilirsiniz digiturk son 3 ayda servis cagirmis kisiden ayni 3 ayda tekrar servis ihtiyaci oldugunda para almiyor. Yetkili servisede neden bu adam yayin problemi yasadi ilk gittiginde neden isini duzgun yapmadin diyede hesap soruyor.

    Servisin isciligi ile ilgili bir sikayet oldugunda o servise ciddi bir ceza kesiyor. Gerekirse musterisine yeni sifir bir canak yokluyor parada almiyor.

    Gelelim olumsuzluk yasayanlara, adam uyeligini kapatmis uydu aliciyi yada kartini teslim etmemis. Yada bunlari vermis hdmi kabloyu cep yapmis. Digiturk her uyeligini kapatan kullanicida 1 tane hdmi kablo biraksa olmaz. Bir kablo 20 tl. Ki digiturkun kullandiim hdmi kablosu, piyasada 50-60 tl den pahali olan kablolardan bile kaliteli.

    E haliyle digiturkte 2 ay bekliyor bu 2 ayda eksikleri getir diyor. Bakti gelmiyo uyeligini kapatmis kullaniciya bu ekipmanlari fatura ediyo. Adam digiturk kartini ikiye kirmis nasil beceriyolarda. Digiturkte kartin parasini almis. Yani hakedene yapiyor kardesim kisacasi. Hakta veriyorum.

    Bizim turk insani kendi aracina bebek gibi davranir. Sirket aracini esek gibi kullanirm niye cnku o sirketindir. Ona giren cikan bisi yoktur. Vs vs.

    Bide bu forumda kizdigim sey şu, bir markanin bir olumsuzlugunu gorelim hem bitirelim. Istiyorlar ki hersey herkes kusursuz olsun. Ya insan bile kusursuz degilken bir alet yada hizmet neden kusurlu olmasin. Insanlar vile bozuluyorken insan yapimi aletler neden bozulmasin.

    Peugeot icinde cok sikayet var wv icinde simdi peugeot yada wv kotu arabadir diyebilirmiyiz.

    Adam cahil amd islemcinin fani i oturtamamis. Yaziyor aonra buraya benim islemcim 75 derece allah belani verain amd.
    Yani kizmamak elde degil beyfendi.

    OZETLE DIGITURK KOTU KOLLAYIN G...TU MANTIGINIZA KIZDIM BEN. SAYGILAR.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • can-can-can kullanıcısına yanıt
    SONUÇTA HER ZAMANKİ GİBİ SİZE YİNE KATILMIYORUM.memnun olmayanlar isterseniz araştırın çok çok fazla hem üyeik problemleri sadece müşterilerden kaynaklanmıyor techizatları vs. zamanında teslim edenlerde problemlerle karşılaşmış siz hdm kablosu iyi diyorsunuz hayret o kablolardan da şikayet çok fazla cihazlar dandik çanaklar dandik servis montajlar dandik eutelsat uydusu dandik müşteri hizmetleri bayaa bir dandik bırakında hocam insanlar haklarını arasınlar müşterileri enayi yerine koymasınlar insanlar onları bitirmek istemiyor ama böyle giderse onlar kendilerini bitirecekler insanlık hali karttta kırılabilir onun parasını fazla fazla almakda neyin nesi zaten şikayet bazında EN FAZLA ŞİKAYET EDİLEN KURUM olmuşlar siz hala onları savunuyosunuz yazıkki çok yazık ÖZETLE DİGİTÜRK BANA ZARAR VERMESİNDE DİĞER MÜŞTERİLERE NE YAPARSA YAPSIN MANTIĞINIZA KIZDIM...
  • wolf41 kullanıcısına yanıt
    Kart kırılması insanlık hali değil sagem cihaz kullanıyorum gayet kaliteli 2010 yılından beri aboneyim birkere bile sıkıntı çıkarmadılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 15 Şubat 2016; 21:38:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence insanlık hali kazayla bile insanlar ölebiliyor arkaşlarımdan bir kaçı hemen dayanamayıp iptale başvurdular hep sıkıntı çıkardılar baş ağrısı tam bu digitürk...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VDSL

    Gayet basit yaşın kaç ?

    ben bu konudan sıkıldım abicim ya. beğenen alsın beğenmiyen bayiye gitsin iptal etsin. 5 dkkada iptal ediyorlar. uydu alıcısı size aitese sadece kartı istiyorlar yoksa kart kumanda hdmi kablo ne lazımza en erken bir hafta en geç 2 ay içinde en yakın bayiye teslim edip teslim ettiğinize dair bir form alın. zamanında getirmezseniz size fatura ederler diye uyarıyorlar. olay bu herkese sevgiler saygılar.
  • hayırdır niye merak ettin merak kediyi öldürür...
  • Çanak rüzgardan dolayı her kaydığında kalkıp 35 TL ödeme istedikleri için son Zaman'larda çok kızmaya başladım.Bu arada 3 ay değil 1 ay içerisinde arıza olursa tekrar para almıyorlar.Bana göre biraz daha müşterisever olmalılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bencede...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.