Bildirim
TURKCELL TV+'dan TİVİBU'ya GEÇİŞ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Tivibu GO mu Ev mi?
Mobil indirim olayı sadece Tivibu Uydu için geçerli TV+'dan geçmenizi tavsiye etmem. IPTV alacaksanız geçin ama onda da mobil indirimi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||
''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...'' -
Evet Tivibu uydu için geçerli.Forumda okuyorum tivibu uydu için çok iyi diyenlerde var, memnun olmayanlarda var.Görüntü kalitesi fark eder mi acaba? Turkcell TV+ de kalırsam şu anki tarifeme (3'lü fırsat 69,9 TL. ve ilk 3ay ücretsiz ve sınırsızdı) devam edersem 79,9TL. oalacak ve 3 ay indirimide olmuyor.Çok kararsızım.quote:
Orijinalden alıntı: zero fear
Tivibu GO mu Ev mi?
Mobil indirim olayı sadece Tivibu Uydu için geçerli TV+'dan geçmenizi tavsiye etmem. IPTV alacaksanız geçin ama onda da mobil indirimi yok._____________________________ """""ÇOK LAF YALANSIZ, ÇOK PARA HARAMSIZ OLMAZ. """"" -
Tivibu Uydu kullanıyorum ben memnunum. Sizin televizyondan ne beklediğiniz önemli bu konuda. TV+'ın geri al durdur gibi özellikleri Uydu da yok. Verirlerse vestel kutularda seç izle ve tekrar izle var, çok kullanışlı değil ama iş görüyor. Ben yinede TV+'dan Tivibu Uyduya geçmezdim. Görüntü kalitesi çok farketmez.quote:
Orijinalden alıntı: DIGIL
Evet Tivibu uydu için geçerli.Forumda okuyorum tivibu uydu için çok iyi diyenlerde var, memnun olmayanlarda var.Görüntü kalitesi fark eder mi acaba? Turkcell TV+ de kalırsam şu anki tarifeme (3'lü fırsat 69,9 TL. ve ilk 3ay ücretsiz ve sınırsızdı) devam edersem 79,9TL. oalacak ve 3 ay indirimide olmuyor.Çok kararsızım.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||
''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
-
Vallahi hocam 4 yıl oldu TV+'da bir kere bile geri al durduru, kaydeti kullanmadım.Benim için önemli olan görüntü kalitesi.quote:
Orijinalden alıntı: zero fear
Tivibu Uydu kullanıyorum ben memnunum. Sizin televizyondan ne beklediğiniz önemli bu konuda. TV+'ın geri al durdur gibi özellikleri Uydu da yok. Verirlerse vestel kutularda seç izle ve tekrar izle var, çok kullanışlı değil ama iş görüyor. Ben yinede TV+'dan Tivibu Uyduya geçmezdim. Görüntü kalitesi çok farketmez.
Alıntıları Göster_____________________________ """""ÇOK LAF YALANSIZ, ÇOK PARA HARAMSIZ OLMAZ. """""
-
Arkadaşlar konunun başında da bahsettim 10 gün sonra TURKCELL hattımı TT'a taşıyacağım Tivibu Uydu Süperpaket 1 TL.hediye ediyor.Ben şu anda TV+ kullanıcısyım.Tivibu Süperpaket Kanal Listesine baktım pekçok kanal mesela KanalD, Star, Show, CNN, Fox,TRT1, TRT Belgesel HD olarak görünmüyor.Kullananlar yardımcı olabilir mi?Bunlar listede yazmasa da HD olarak izleniyormu? _____________________________ """""ÇOK LAF YALANSIZ, ÇOK PARA HARAMSIZ OLMAZ. """""
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler