< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (3047. sayfa)

-
-
Tabi kutu daha iyi diyecek kutuda daha fazla prim alıyorlar ayrıca kutu bozulduğunda geldiklerinde tekrar servis ücreti alıyorlar. Kurulması da basit fişe tak tv'ye bağla kolay kurulum hop bitti gitti.
-
Cine 6 dan işlemleri hallettik.
Biraz sıkıntılı oldu ama sağolsun arkadaş halletti. Şu an online işlemlerde üzerimde pasif 6 üyelik var. Hala giremiyorum işlemlere gariptir.
Servisin aramasını bekliyorum. Bakalım kaç gün sonra arayacak. Bein connect kanalları açıldı.
İlk farkettiğim yayın kalitesi artmış gibi geldi bana.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bankkart kampanyasında sanal kart kullansak kampanyaya dahil olmayla ilgili bir engel yazmıyor ama soran bir arkadaş var mı ?
-
Bilmiyorum hocam ne amaçla diyor. Kutu kullanıyorum yıllardır, modül denemek istedim ama beceremedi arkadaş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vallahi oyle alan arkadaşlara helali hoş olsun tabi o ayrı, burda tahminimce bir kotaları var diyelim ki 1 milyon abone bizi kar ettirir üzerine ne alırsak da alalım yeni müşteri ballı börek hesabı işlerine geliyor,o yüzden esniyorlar bu kadar fiyatta ben 320den yeniledim modullu arkadas 250den şimdi baktim 199dan yenileyen var ki ben geçen sene 189 veriyordum helal olsun 199 çokiyi fiyat:)ancak herkese tek fiyat olsa daha iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam üyeliğiniz faturalı mıydı ,birde taahhütünuz itmeden mi iptale başvurdunuz?
İnternetli, modüllü Avrupa’nın yıldızı paketim var. Eylül sonuna kadar da tüm maçlar hediye idi. Bu hafta özel kampanya geldi. Tüm maçlar sezon sonuna kadar 1000 tl.
Arkadaşlar ben taahhütumu 26 mayısta 320den yenilemistim karttan taksite bolmuslerdi şimdi iptal talebi versem yine güncelleme olur mu nasil olur olursa
Kim 199 dan yenilemiş nasıl olmuş
-
Teşekkür ederim ben de o şekilde yapabildim. TOD hesabımdaki numarayı değiştirip Bein MH üzerinden yeni Bein connect üyeliği oluşturabildim.
Ben yeni üyelik aldım iki hafta falan oldu 350 TL den. Şu üyelere Verilen fiyatları görünce ben de iptal vereceğim ya. Kime ne geçirirlerse mantığıyla yürüyorlar resmen.
Aynı durumdayım. Ne zaman arasam telefonu hoparlöre alıp kenara koyup en az 15 dakika bekliyorum ama bağlanmıyor. Online işlemler zaten robotik, Twitter’dan yazdım ona da dönmediler.
Geçmişten beri modüllü üyeyim, bu sene üyelik yenilemeyi yapan akıllı arkadaş 4K paketini tanımlamamış, onun için uğraşıyorum hala.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi bari hayırlı olsun. güle güle kullanın
-
Merhaba arkadaşlar ..
* Sporun yıldızı paketi 229 tl
* 1 yıl yıldız dolu paket hediye
Arkadaşlar- yeni üyelik - kutulu min fiyat hangi kampanya ne fiyatla alabilirim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nerde hocam?
-
Ben dün bayiye sordum 499 dedi yeni fiyat için
-
Şu an yeni üyelik 289 TL kredi kartlı daha fazlasını sunana yaptırmaya gerek yok.
18inde yani pazartesi günü ziraat kampanyası bitiyor ama samsun bayi kuruluma gelmedi daha,beyefendimiz çok meşgul galiba 2. hafta maçları oynanıyor bizim uydu ortalıkta yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X