Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (3072. sayfa)

-
-
ben herhangi bir sendika üyesi değilim. kamu kimliğimi gönderdim mail ile 10 gün sonra bu kamu kimliği ile olmuyor size 199 TL den yardımcı olalım dediler, ardından 1 hafta daha geçti tekrar kamu indirimi tanımlandı araması geldi 149 TL den kullanıyorum. hatta 1 yıl da eğlencenin yıldızı paketi hediye ettiler, şans denk gelme işi biraz da.
-
Merhabalar (bilmediğimden soruyorum)
Ben maç olsun diğer kanallar olsun vs Sıfırdan Digiturk alma niyetindeyim. Acaba tod mu alsam yoksa bir bayiye gidip kutulu mu alsam daha mantıklı olur?
Bir de paket olarak hangisi daha iyidir acaba..?
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç yıllık üyesiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3. senemdi ama ilk yıl bi iptal edip farklı adresten kurdurmuştum bayiye, yani aynı abone numarası 2. yılım gibiydi bu sene
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimde 1 yıl olacak banada 349 tl teklif ettiler. Kamu kimliğimi yolladım. Cevap gelmedi daha. Herkese farklı fiyat veriyorlar. Acaba kotayı tutturamadılar mı bu aralar fiyatları uygun tutuyorlar.
Arkadaşlar selamlar , bugün Ziraat kampanyası ile yeni üyelik yaptım, sporun yıldızı aylık 350 TL / film ve dizi bir yıl hediye + 1000 TL bonus , Bonus 1 kasımda karta yüklenecek dendi.
4 Eylül sonmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavrich -- 3 Eylül 2025; 17:58:19 > -
Teşekkürler.Hangi e-mail adresine gönderdiniz.
indirimbelge@digiturk.com.tr mail adresine, word sayfasına .......... abonelik numaralı üyeliğim için .... tarihi saat ..... gerçekleştirdiğim müşteri temsilcisi görüşmesinde tarafıma kamu indirimi tanımlanabileceği söylenmesi nedeniyle gönderilmiştir yazarak, kamu kimliğimi ve tc kimliğimi tarattım, sonra da word dosyasını pdf olarak mail ekinde gönderdim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
selamlar yarın kuruluma gelecekler , tavsiye ettiğinin bir kutu var mı portal bağlantısı olmasını istiyorum.
-
-
Bende 21 ağustosta yeniledim, faturam hala yok, siz çok vermişsiniz, bana 199₺ + kamu indirimi, yani 150₺ çıkması lazım
hocam nereden yaptınız işlemi. mobil şubede görünmüyor kampanya
-
digitürk müşteri hizmetlerinden yaptım, geçen hafta arayıp söylemişlerdi ama ziraat hesabım yoktu , ya şimdi başkasının hesabı da olur işleminizi yapalım dedi yada çıkartabilirseniz ayın 4 ü kadar zamanınız var , ayın 3 de tekrar arayalım dediler. bende hesap açıp kart çıkardım hemen dünde müşteri hizmetleri üzerinden abone oldum.
arayıp ziraat kampanyası ile abonelik oluşturmak istiyorum derseniz yapıyorlar işlemi,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavrich -- 4 Eylül 2025; 11:4:53 > -
anladım teşekkür ederim
-
Biraz önce aradılar 499 diyorlar sporun yıldızı 7 yıllık üyeyim.kabul etmedim.entresan olan bir önceki aramada 399 demişlerdi :)
tod alırsanız internetten izlersiniz ama kutulu alırsanız tvden daha rahat donmadan izlersiniz sizin durumunuza bağlı kutulu alırsanız evde olmadığınızda bile bein connectten internet üzerinden de takip edebilirsiniz.fiyat farklarını tam bilmiyorum tabi bayiden yada müsteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz
taraftar paketi alırsanız sadece tuttuğunuz takımın maçını izlersiniz sporun yıldızı paketi alırsanız tüm süper lig maçları ingiltere ligi fransa ligi formula bunlarıda izlerisiniz değişmediyse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo3436 -- 4 Eylül 2025; 17:34:44 > -
6 yıllık modül üyeliğim var. Buradaki arkadaşlar gibi https://onlineislemler.digiturk.com.tr/ sitesinden fesih işlemi başlattım. 1 gün sonra arayıp sporun yıldızı paketini 249 TL'ye verdiler. Buraya bakmasak kazık yiyeceğiz. ilk teklifleri 649 Tl. Bu resmen dolandırıcılık. Madem 249 TL verebiliyorsun, neden ilk teklifte vermiyorsun? Aslında bu adamlara 1 lira bile vermemek lazım ama işte. mecbur. Tekel olmuş şerefsizler.
-
bende şimdi iptal talebi girdim. merak ettiğim 4k ve modül için en cazip teklif nedir? iptal başvurusu yapıp 4k ve modül isteme şansım olur mu? 4k modül ile net izlemek istiyorum.
hiç düşünme modül al tvnin arkasına tak kullan olay budur aynı zamanda beinsports kullanabilirsin mobilden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X