Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2931. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: zeffina Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
59.885
Cevap
763
Favori
3.362.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29292930293129322933
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam merhaba
    Dostlar kampanyasindan söyle faydalanma olur.
    Yeni üyelik faturalı sizi referans gösterirse.Uyelik faturalı olacak size fatura çıkmaz.
    Yilda 5 hakkınız.Ailede çevrede yeni faturalı üye olacak kamu engelli normal fark etmez kendinizi referans gösterin.Her dostlar referansa size fatura çıkmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tufan1986 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    Acele etmissiniz.Musteri hizmetleri aricaktin.O bölge başka servise yönlendirme yada şikayet kaydı açarak sizi yok denen servis modülü elde edip takacakti.
    Niyetiniz varsa böyle yapın derim.Film dizi vs hediye olsa olur olmasada alışkanlık emin olun digitale kaydiktan sonra film dizi kanalların hiçbir albesini yok.nexflix prime Max gain vs yada insanlar google girip birçok filmi diziyi buluyor.

• 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt
    Bu zor bunu bulamayız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Yok zaten 12 x 289 çok iyi fiyat bana kalırsa, bunun süreci nasıl oluyor yani ödemeyi cine 6 sitesine mi yapıyoruz yoksa yine Digiturk mu cekiyor ödemeyi? Cine6 biraz ilginç geldi açıkçası, Facebook'ta baktım da platform mu
    kanal mi bayi mi anlamadım?

• propes kullanıcısına yanıt

Daha ödeme yapmadım. Servis aradı salı gelecek modül istedim ellerinde yokmuş şu an. Şimdilik bi sıkıntı yok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afakan55 A kullanıcısına yanıt

Şimdilik bi sorun yok. Resmi digitürk numarasından aradılar salı gün modül takacaklar

• Bu fiyat nasıl sizce bilgim hiç yok o yüzden soruyorum. Yıldız dolu pakette her şey var mı

• Kutusuz olarak digitürk üyelik kullanan var mı? TV uygulamasından. Memnun musunuz?

• 1 aydan az kaldı hLa teklif yok iptal talebi de yaptık yine aramıyolar 450 bile teklif etmiyor artık nasıl ilerlemeliyim

• thearchitect T kullanıcısına yanıt
    Cine 6 sponsor sadece o aracı üyelik modül yada kutu olarak size link gönderiyor siz dolduruyorsunuz.
    Müşteri hizmetlerinden dönüş oluyor.Su zamanda kurulum olacak.Size servisin adresini numarasını alın.Modul üyelik ise arayın modül dışında bir şey kabul etmediğinizi onlar kurulum yaptıktan sonra servis ödemeyi alıyor.
    Modul söyle yapabilirsiniz.Turksat kurulum üzerinden arama yapın bütün kanallari bulsun kafasına göre listeyi hazırlayın.Servis modül aktif etsin taksın kanallar açılır.
    Servis kanal kurulumu yapmaz.Digiturk yaparsanız digitürk listesi çıkar.

Hocam başvuru sonrası ödeme işlemleri kimin üzerinen yürüyor. Digiturk müşteri hizmetleri mi arayıp ödemeyi alıyor yoksa cine6 mı arayıp ödeme alıyor. Süreç aşamaları nasıl oluyor? Özellikle ödeme kısmı çok önemli

• sukru1903 S kullanıcısına yanıt

Fiyat çok iyi. Yıldız Dolu pakette her şey var.

Kampanyanın duyurulduğu resmi siteye baktım. Aslında aylık 385 TL üzerinden %25 kamu indirimi uygulanmış fiyatı söylüyorlar. Ama yine de Yıldız Dolu için iyi fiyat. Eğer faydalanabiliyorsanız mutlaka faydalanın.

https://www.ilksan.gov.tr/Haber-Detay/DIGITURK'TEN-OZEL-FIYATLAR/2282

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazzaro -- 13 Temmuz 2025; 13:54:34 >
  • promedyumx P kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    Cine 6 sponsor reklam yapıyor.Araci size link gönderiyor.
    Digitürk arıyor şu gün kurulum.Servis hem kurulum yapıyor hemde ödemeyi alıyor.

Peki hocam Digiturkun vermediği fiyatı aracı kurum nasıl verebiliyor bu kadar uyguna merak ettiğim konu bu aslında

• promedyumx P kullanıcısına yanıt
    Memur sen kamu ile 261 tl.
    Engelli 274
    Bayilere belli bir imkan sağlıyor.Kampanya yapıp gibi.
    Bir bayi diyelim 12x289 satar iken diğer bayii 12x349 satabiliyor
    Bayii ile Digiturk anlaşmasına göre yada bayiinin insafına kalmış bir durum uyguna satmak.
    Fiyati uygun tutar.Satisa göre kar eder.

• lazzaro L kullanıcısına yanıt
    İlksan üyesi olmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivez23 -- 13 Temmuz 2025; 14:11:22 >
  • Cine6dan almıstım 1 yıl yıldız dolu hediye verdiler

Ben başvuruyu yapmıştım, kurulum ekibi aradı bina altında bulunan merkezi dağıtılan kabloyu biz daireye çekmiyoruz, siz çekeceksiniz size ait dediler, bende çanak harici kurulum ücretsiz değil mi diye teyit etmek istedim biz karışmıyoruz o duruma dedi o zaman başvuruyu iptal edelim dedi, bende iptal edelim diyip konuyu kapattım ve başlamadan bitti.

• ivez23 kullanıcısına yanıt

Evet, doğru.

Ben de "faydalanabiliyorsanız" derken onu demek istedim zaten. Yani İlksan üyesi iseniz faydalanın.

• No_FeaR2266 N kullanıcısına yanıt
    6 ay yıldız dolu normalde.
    Modüllü yeni üyelik mi?
    289₺ değil mi

• 
Sayfa: önceki 29292930293129322933
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.