Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2717. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
54.434
Cevap
676
Favori
3.085.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27152716271727182719
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sporun yıldızı 2. aramada aylık ortalama 349 TL teklif ettiler kabul etmedim inebildikleri en alt rakam nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exodus33 -- 1 Ocak 2025; 20:56:44 >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Paketinin süresi devam ediyorsa.Tekrardan iptal talebi mantıklı e-devlet yerine 15 gün kala müşteri hizmetleri daha mantıklı süren uzun olur.
    E-devlet üzerinden süre 1 hafta.
    Yarın akşama kadar dönüş olmasa uyelikten erkek ayrılma durumu nedeniyle cayma bedeli yansir.
    Süreyi kaçırma.Ayin 3 ise akşam iptali kaldırırsin.
  • hsn0659 kullanıcısına yanıt
    Aslında film dizi artık albesini yok.Aliskanlik hediye hediyedir mantığı.Su zamana kadar açıp ne dizi nede film izledim.
    Digitale kaydiktan sonra platformlarda film dizi bitti.
  • 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt
    Fatura kesim tarihi her ayın 3’ü. Teklifler için yarın son gün bakalım… aramazlarsa iptal talebimi geri çekeceğim
    iptal talebi verdiğin tarih önemli 2-3 ona göre akşam iptali geri çekersin.Aksilik olmasa genel merkezden iptale istinaden dönüş olacağını düşünüyorum.
    Senin için hayırlısı olsun Berkay.
    Müşteri hizmetleri 3 ünde kapanacak demişti bana…
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle iyi yıllar dilerim hepinize,

Yazın Ziraat Bankası kampanyasıyla sporun yıldızı baglattim eve. O zaman film&dizi paketi de tanımlamışlar fark etmemiştim aylardır büyük memnuniyetle kullandım, yarın film&dizi kanalları kapanacakmış sadece o kanalları tekrar satın alma şansım var mı? Online işlemlere baktım valla anlamadım
    3 ünde ise ayın 2 sinde akşam iptali geri çekersin.
  • miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    iptal talebini vererek hediye güncelleme yada paketi yenileme teklifi ile hediye yenileme.
    Ayin 15 gibi müşteri hizmetleri ordan iptal birimine bağlanın şubat 2 kadar kanallar kapansın diye belirttin.
    İptale istinaden genel merkez arama olacak son aramaya kadar uygun teklif olmadı.Subat 1 akşam iptali geri çekersin.
    Film dizi kanallarin eskisi gibi albesini yok izliyen sen olacağın için sonuçta karar senin.

Hocam ben pazartesi bağlattım da 7 gün içinde cayma hakkım oluyor mu bilgin var mı

• Osman1209 O kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar
    Müşteri ordan yeni üyelik biriminle konu ile ilgili görüşme yaptım.
    Uyelik tahutlu olduğu için bir haftada olsa cayma bedeli yansir.
    Kredi kartına aldıysan n11 üzerinden onu sormadım.Aklima gelmedi.
    Anca dondurma oldumu cayma bedeli yansımıyor.
    Müşteri hizmetleri ordan iptal birimine bağlanın detaylı sorun derin.
    Senide yanıltmak istemem yeni üyelik birimi cayma bedeli yansir dedi.
    Bunu en iyi bilecek iptal birimi.
  • Eğlence ve avrupanın yıldızı 12 ay taahhütlü aylık199 TL. ( 12 ay boyunca tüm maçlar hediye )
    3. aramada bu teklifi kabul ettim.

Teşekkür ederim hocam uğraşmışsın

Birine sordum 400 tl servis ücretini ödersiniz dedi de anlamadığım servis 450 tl değil mi ve ben 4k üyelik açtırmıştım yıllık 90 tl ye (N11 den kredi kartıyla tek çekim alındı )

• Osman1209 O kullanıcısına yanıt
    Önemli değil.En iyisi iptal birimine bağlan ordan kredi kartı kartına detaylı sor.
    Hem kafada soru işareti kalmaz.Ona göre de adım atarsın.
  • Exodus33 kullanıcısına yanıt

Sporun yıldızı için henüz daha aşağısını görmedik sanırım. ( engelli, kamu vs bilmiyorum, normal üyelik için yazdım )

• İptal talebinden sonra ne kadar sürede geri arama yapıldı size ?
  • Az önce üyeliğiniz iptal edildi mesajı geldi ve kanallarım kapanmış. Normalde bu gece yarısına kadar izleme hakkım vardı. Bugün de gelecek aramaları beklerim diye düşünüyordum. Bu saatten sonra teklif için arama gelir mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disgusting85 -- 2 Ocak 2025; 10:51:51 >
  • Aralık ayında Fenerbahçe taraftar paketine 170 TL ye anlasmistim. 3 gun önce iptal talebi verdim. 12 Ay sporun yıldızı 261 TL kamu indirimi ile anlaştım. Aralık ayında kamu indirimi ile en uygun 350 tl demişlerdi.

merhaba 1071V-DRMS hocam, benim taahütüm 2 ocak'ta yani bugün sona eriyor. 31 aralık günü edevlet üzerinden iptal talebinde bulundum. bugün ararlar mı yoksa hiç sormadan kanalları kapatırlar m?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaneyck -- 2 Ocak 2025; 12:0:5 >
  • e-devlet iptal başvurusu ilk arama giriş paketi 69 TL Yan oda 69 TL başka hiçbir şey yok. Hediye de verilmedi. İsterseniz donduralım 2 ay dediler onu da kabul etmedim bir kaç gün bekleyelim dedim. Onların da bir beklentisi kalmamış sanki Bursa da cihazları iade alan tek bir yer var ona da gitmek zor geldiğinden bunca zaman dayandım. Bakalım ?

• 
Sayfa: önceki 27152716271727182719
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.